Bursacı, Osman Sütunç (istanbul)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
[No message]

Ekli dosyalar

• bur1.webp
    bur1.webp
    367.7 KB · Görüntüleme: 1,354
  • bur2.webp
    bur2.webp
    521.3 KB · Görüntüleme: 1,252
  • bur3.webp
    bur3.webp
    549 KB · Görüntüleme: 1,241
Re: Bursacı, OSman Sutunç (istanbul)

Ekli dosyalar

• bur4.webp
    bur4.webp
    141.1 KB · Görüntüleme: 1,360

VAy VAy Vay neler görüyorum canlarım benim,Gökay abi sen benim canım abimle ustamla mı tanıştın?

Maşallah çok güzel görüntüler gökay abi gözüm açıldı bu güzel oynarları görünce birden ,teşekkürler.

Demek osman usta senin ustan oluyor Hüseyin abi,bu vesileyle ustanıda öğrenmiş bulundum.
Nasıl bir kız çouğu annesini vede erkek çocuğu babasının yolundan giderse,çırakta eğer hevesli ve istekliyse ustasının yolundan gider.Buradan anlaşılıyor ki osman usta gerçekten gerek kişilik gerekse ustalık açısından çok değerli birisi ki,senide öyle yetiştirmiş hüseyin abi,ben buradan bunu anlıyorum.
inşallah bir gün ustanla beni de tanıştırırsın,bu benim için bir kıvanç olur.

Hüseyin bey bu fotoları kuş pazarında çektim bugün, resimleri çekerken aklıma sen geldin ,osman beyle pazarda tanıştım sağolsun yardımcı oldu resimleri çekerken, siteye koyacağım dedim oda memnuniyetle karşıladı, bidaha görürsem selamını söylerim.Pazarda başka bursalarda vardı, onlarıda çektim diğer kuşlarla yarın yayınlarım onları, kuşpazarı bölümünde, kuşların çiftine 150 diyolardı ,meraklısıda yok değildi hani.

gökhan @k' Alıntı:
Demek osman usta senin ustan oluyor Hüseyin abi,bu vesileyle ustanıda öğrenmiş bulundum.
Nasıl bir kız çouğu annesini vede erkek çocuğu babasının yolundan giderse,çırakta eğer hevesli ve istekliyse ustasının yolundan gider.Buradan anlaşılıyor ki osman usta gerçekten gerek kişilik gerekse ustalık açısından çok değerli birisi ki,senide öyle yetiştirmiş hüseyin abi,ben buradan bunu anlıyorum.
inşallah bir gün ustanla beni de tanıştırırsın,bu benim için bir kıvanç olur.

Gökhan kardeşim merhabalar onare edici düşüncelerin için öncelikle teşekkür ederim sağolasın.Benim için''Kuş usta diyebileceğim insanın elinde ki en son materyaldir''.İşin aslı ustalık kuşçunun bu hobinin içerisinde ki karakteristik davranış ve tutumunu sergilediği zaman dilimidir.Kuş her daim bulunur en güzeli değil en iyisini de 3-5 bişiler denklersiniz parayı basarsınız hani burda bazı erişilmez denilenleri paranızla alırsınız!Ama gerçek abiliği dostluğun bir karşılığı yoktur karşılıksız dosthane davranışalr içerisin de de sergilendiği için bunun bir karşılığı olamaz bu sevgi,saygı ve dostluktur,abiliktir,kardeşliktir Osman Sütunç benim için önce gerçekten dost bir abidir sonra hobime bilgisi ve tecrubesiyle benim mantelitemde bana yol gösteren ustamdır.Dikkat ederseniz benim mantelitem diyorum bu da çok önemlidir kişi kendi anlayışının peşinden gitmelidir ben Osman ustamdan alırım ama faklı işlerim kendi anlayışımı sergilerim oynarcılıktır böyle bir şeydir zaten benim için zaten aynısı Osman ustamda var niye aynısını üreteyim?Farklı kanlar sokarım yeni güzellikler sergiler ve paylaşırım.Konuyu fazla uzatmak istemiyorum kardeşim Osman usta dediğim kişi benim önce abimdir ustalık kuşçuluk hiç olmayada bilir olduğu içinde bu en son ortak noktamızdır hobimizdir.Ne zaman istersen abimizede uygun bir zaman da kendisini ziyaret ederiz.Onare edici düşüncelerin için çok teşekkür ederim sağolasın.

Evet hüseyin abi,kuş dediğin gibi her zaman alınır elde edilir bir şekilde,önemli olan abilik kardeşlik çerçevesinde saygı ve sevgi duygularının yaşatılması ve devam ettirilmesidir.Zaten bu siteninde amacı ve niteliği budur.
Ben bu sitenin bir kurucusu olarak,bu olaya soyunmadan önce amacım kesinlikle kuş elde etmek değildi halada öyle,önemli olan çok güzel ve ölümsüz dostlukların kurulmasıdır,ki bu amacımada ulaştığıma inanıyorum.Bir sürü değerli abim ve kardeşim oldu,en büyük zenginlik bu olsa gerek.

osman abi allah can pekliği versin güzel kuşlar bende pazardaydım dolaştım biraz nasıl olduda seni göremedimm ayak üstü biraz sohbet etmek isterdim

Osman Abi benimde ustamdır...! :) paylaşım için çok teşekkürler

zevklizenci' Alıntı:
osman abi allah can pekliği versin güzel kuşlar bende pazardaydım dolaştım biraz nasıl olduda seni göremedimm ayak üstü biraz sohbet etmek isterdim

Merhaba Gürdal ustamı görmemen doğal çünkü o gün pazar da değilmiş Gökay abinin gördüğü kişi bir başka abimizmiş ama sanırım Gökay abi kişiyi Osman ustam sanmış küçük bir yanlışlık var belitmek istedim kuşların ayağın da bizim künyelerimiz var kuşlar da Osman ustamın ama kuşları satan bir başka abimiz.

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
zevklizenci' Alıntı:

Merhaba Gürdal ustamı görmemen doğal çünkü o gün pazar da değilmiş Gökay abinin gördüğü kişi bir başka abimizmiş ama sanırım Gökay abi kişiyi Osman ustam sanmış küçük bir yanlışlık var belitmek istedim kuşların ayağın da bizim künyelerimiz var kuşlar da Osman ustamın ama kuşları satan bir başka abimiz.

Osman dediğiniz 35-40 yaşlarında sarışın saçları var o kişimi, ben ismini sordum Osman Sutunç dedi, hatta taşıdığım kuş kutusuna kendi yazdı ismini, kısa bir sohbetimiz oldu ,ben çakal beslediğimi söyledim oda önceleri çakal beslediğini söyledi ve edirneye yolladığını söyledi çakalları, resimleri siteye koyacağımı söyledim oda başka bir sitede kuşların resimleri olduğunu söyledi, efsane bursalarmı ne öle başlık altında.İllaki pazarda görürüm onu öğreniriz :)

gökay' Alıntı:
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
zevklizenci' Alıntı:

Osman dediğiniz 35-40 yaşlarında sarışın saçları var o kişimi, ben ismini sordum Osman Sutunç dedi, hatta taşıdığım kuş kutusuna kendi yazdı ismini, kısa bir sohbetimiz oldu ,ben çakal beslediğimi söyledim oda önceleri çakal beslediğini söyledi ve edirneye yolladığını söyledi çakalları, resimleri siteye koyacağımı söyledim oda başka bir sitede kuşların resimleri olduğunu söyledi, efsane bursalarmı ne öle başlık altında.İllaki pazarda görürüm onu öğreniriz :)

Gökay abi ortada bir yanlışlık var sanırım Edirne ye kime''çakal'' yollamış onu da bir daha ki sefere sormanızı rica ediyorum.Kutular da isim yazabilir çünkü bu kuşlar sadece kullanılmamış ''ilaç kutularına''konuyor ve kutuların sahipli olduğunu belli olması açısından kuşlar bizim kuşlarımız ama eliyle kuşları tutan kişi bir başkası ellerinden de tanıyabiliyorum!

İsmini benim elimde kuş kutusu vardı ona yazdı, unutmayım diye :) tarif uyuyomu hüseyin bey bu kişi 35- 40 yaşlarında sarışın beymi ?

gökay' Alıntı:
İsmini benim elimde kuş kutusu vardı ona yazdı, unutmayım diye :) tarif uyuyomu hüseyin bey bu kişi 35- 40 yaşlarında sarışın beymi ?

Evet tarif uyuyor Allah Allah ben bu telefonla konuştum Osman Sütunç'la ben değilim diyor şaka filan mı yapıyorsunuz nedir:))) :ckmk: balıklar karıştı sanırım:)

Kuşculukta isim yapmış kişiler pazarda kuş satarken görülmek istemezler :)Pazarda kalabalıktı, Gürdal beyin görmemesi normal, çünkü gecen hafta baya bir bursa kuşu vardı pazarda, eminim tanıdığın bildiğin başka ustalarda vardır pazarda, benden kaçmaz yakaladım kuşları, buda kuşculuğun cilveleri.

Büyük ihtimalle orada onun toptancısı Mardinci Faruk abiyle karıştırıyorsunuz yada onun obu güzel oynarlarını satan zeki abi var ama tarifiniz bence Faruk abi...? Yinede bilemem ama Osman abi pazar günleri pazara çıkmaz.

Yanında bir mardinci vardı,ismini bilmiyorum, her hafta pazara gelir, pazarın eski toptancılarındandır, kıvırcık saclı, hatta trt 1 kanalında belgesel yayınlandı ,güvercinim benim güzel yarim, oradada röportajı var. kalemide o verdi zaten :)

gökay' Alıntı:
Yanında bir mardinci vardı,ismini bilmiyorum, her hafta pazara gelir, pazarın eski toptancılarındandır, kıvırcık saclı, hatta trt 1 kanalında belgesel yayınlandı ,güvercinim benim güzel yarim, oradada röportajı var. kalemide o verdi zaten :)
Valla ozaman zeki abiyle görüşmüşsünüzdür çünkü o dediğim Faruk abinin yanında durur...

gökay' Alıntı:
Kuşculukta isim yapmış kişiler pazarda kuş satarken görülmek istemezler :)Pazarda kalabalıktı, Gürdal beyin görmemesi normal, çünkü gecen hafta baya bir bursa kuşu vardı pazarda, eminim tanıdığın bildiğin başka ustalarda vardır pazarda, benden kaçmaz yakaladım kuşları, buda kuşculuğun cilveleri.

Gökay abi ortada bir yanlış anlaşılma olabilir sizin birini yakalamanıza gerek yok ortada bir kaçak yok!Osman Sutünç kuş satar zaten kuşlarda sonuna kadar arkasında durduğum bizim kuşlarımız bunada bir itirazım yok ben cilvede yapmam! ben telefon görüşmesini yanlış anlamış da olabilirim neden hemen bu kadar yok gözükmez istemezde yok şöle böle hesabına getirdiniz ki konuyu anlamadım ama olsun sizin bakış açınızı anlamış oldum paylaşımınız için tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar konu netlik kazandı, Osman abinin kuşlarını satan, Zeki abi, bugün pazarda konuştum kendisiyle, bu güzel görüntüleri bize sundukları için , kendilerine tekrar teşekkür ederim.

gökay' Alıntı:
Arkadaşlar konu netlik kazandı, Osman abinin kuşlarını satan, Zeki abi, bugün pazarda konuştum kendisiyle, bu güzel görüntüleri bize sundukları için , kendilerine tekrar teşekkür ederim.

Konuyu netleştirdiğin için teşekkürederim Gökay bey,bahsetmiş olduğun çakal ırkı muhabbetinizi bundan 2-3 ay önce yapmışsınız ama sizin sanaki bu muhabbeti geçen hafta gibi yapmanız Zeki abiyle ustamı birbirene karıştırdı!:)Bunu ben biliyordum ama sizin söylemenizi bekledim tekrar teşekkürler.

Geri