gokay
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökhan @k' Alıntı:Demek osman usta senin ustan oluyor Hüseyin abi,bu vesileyle ustanıda öğrenmiş bulundum.
Nasıl bir kız çouğu annesini vede erkek çocuğu babasının yolundan giderse,çırakta eğer hevesli ve istekliyse ustasının yolundan gider.Buradan anlaşılıyor ki osman usta gerçekten gerek kişilik gerekse ustalık açısından çok değerli birisi ki,senide öyle yetiştirmiş hüseyin abi,ben buradan bunu anlıyorum.
inşallah bir gün ustanla beni de tanıştırırsın,bu benim için bir kıvanç olur.
zevklizenci' Alıntı:osman abi allah can pekliği versin güzel kuşlar bende pazardaydım dolaştım biraz nasıl olduda seni göremedimm ayak üstü biraz sohbet etmek isterdim
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:zevklizenci' Alıntı:osman abi allah can pekliği versin güzel kuşlar bende pazardaydım dolaştım biraz nasıl olduda seni göremedimm ayak üstü biraz sohbet etmek isterdim
Merhaba Gürdal ustamı görmemen doğal çünkü o gün pazar da değilmiş Gökay abinin gördüğü kişi bir başka abimizmiş ama sanırım Gökay abi kişiyi Osman ustam sanmış küçük bir yanlışlık var belitmek istedim kuşların ayağın da bizim künyelerimiz var kuşlar da Osman ustamın ama kuşları satan bir başka abimiz.
gökay' Alıntı:H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:zevklizenci' Alıntı:osman abi allah can pekliği versin güzel kuşlar bende pazardaydım dolaştım biraz nasıl olduda seni göremedimm ayak üstü biraz sohbet etmek isterdim
Merhaba Gürdal ustamı görmemen doğal çünkü o gün pazar da değilmiş Gökay abinin gördüğü kişi bir başka abimizmiş ama sanırım Gökay abi kişiyi Osman ustam sanmış küçük bir yanlışlık var belitmek istedim kuşların ayağın da bizim künyelerimiz var kuşlar da Osman ustamın ama kuşları satan bir başka abimiz.
Osman dediğiniz 35-40 yaşlarında sarışın saçları var o kişimi, ben ismini sordum Osman Sutunç dedi, hatta taşıdığım kuş kutusuna kendi yazdı ismini, kısa bir sohbetimiz oldu ,ben çakal beslediğimi söyledim oda önceleri çakal beslediğini söyledi ve edirneye yolladığını söyledi çakalları, resimleri siteye koyacağımı söyledim oda başka bir sitede kuşların resimleri olduğunu söyledi, efsane bursalarmı ne öle başlık altında.İllaki pazarda görürüm onu öğreniriz
gökay' Alıntı:İsmini benim elimde kuş kutusu vardı ona yazdı, unutmayım diye tarif uyuyomu hüseyin bey bu kişi 35- 40 yaşlarında sarışın beymi ?
Valla ozaman zeki abiyle görüşmüşsünüzdür çünkü o dediğim Faruk abinin yanında durur...gökay' Alıntı:Yanında bir mardinci vardı,ismini bilmiyorum, her hafta pazara gelir, pazarın eski toptancılarındandır, kıvırcık saclı, hatta trt 1 kanalında belgesel yayınlandı ,güvercinim benim güzel yarim, oradada röportajı var. kalemide o verdi zaten
gökay' Alıntı:Kuşculukta isim yapmış kişiler pazarda kuş satarken görülmek istemezler Pazarda kalabalıktı, Gürdal beyin görmemesi normal, çünkü gecen hafta baya bir bursa kuşu vardı pazarda, eminim tanıdığın bildiğin başka ustalarda vardır pazarda, benden kaçmaz yakaladım kuşları, buda kuşculuğun cilveleri.
gökay' Alıntı:Arkadaşlar konu netlik kazandı, Osman abinin kuşlarını satan, Zeki abi, bugün pazarda konuştum kendisiyle, bu güzel görüntüleri bize sundukları için , kendilerine tekrar teşekkür ederim.