BURSACILARDAN YORUM BEKLİYORUM.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bukalemun201
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ebubekir GÜMÜŞ
Meslek
Satış Danışmanı
İlgi Alanı
Kediler
YENİ YAKALADIĞIM BURSA SİZCE NASIL? FİYAT OLARAK EDERİ NEDİR? RESİM EKLENECEKTİR.

bukalemun201' Alıntı:
YENİ YAKALADIĞIM BURSA SİZCE NASIL? FİYAT OLARAK EDERİ NEDİR? RESİM EKLENECEKTİR.
5925112010178j

10.000 TL VEREYİM. ya arkadaşım kuşu yakalamışsın eyvallah ama bu fiyat sorma amacın nedir ? besleyen birisi varsa ver gitsin yani bu kadar basit. önemli olan yakaladığın kuşa fiyat biçmek değil kendi yavrularına fiyat biçtirmektir..

SORUNA CVP VERİYORUM BU KUŞUN AYAGINDAKİ MARKADA BU KUŞU BESLEYEN ŞAHSIN İSMİ VE TELEFON NUMARASI VAR YALNIZ TELEFON NUMARASI BU ŞAHSA AİT DEİL BEN BURSADAN PEK ANLAMAM AMA BU KUŞUN FİYATI NE Kİ AYAĞINA BU MARKAYI TAKIP İSİM TELEFON YAZMIŞ HADİ 300 - 500 TL EDERİ OLSA ANLICAM DA ALT TARAFI Bİ BURSA KUŞU 8-7 KANATLAR KAFA DÜZ DEİL YAŞMAK YOK ANLAM VEREMEDİM SORUYORUM.

o zaman konuyu açarken bu dediklerini ilk başta yazıcaksın. burda kuşu yakalayıp fiyat edinirken birisi laf ettiğinde açıklama yapmana gerek kalmaz.. yaz adını soyadını numarasını tanıyan var ise kuş sahibi sana ulaşır arkadaşım.

eywallah saol,
konuyu merak ettiğim için açmıştım harbiden pişman oldum açtığıma...

KUş Bursa kuşu değğil Ebubekir arkadaşım kuş dönek kırması bursa kuşunun byöyle durdugu nerde görülmüş ederini söylüyom bi kilo bugday

sen en başta yapmışsın hatayı yakalanan kuş miroda olsa resasi de olsa ederi 50 tl yi geçmez kaldıki kafası bi dünya bu kuşun boncuga yazık acami bi üreticinin oldugu belli

Kuşunuz bursa kuşu değildir.Dönek melezine benziyor...Bu yüzden bir fiyatı olacağını düşünmüyorum.Mahallede kuş hobisine yeni başlayan çocuklar var ise onlara ver sevinsinler en güzeli bu...

herkese yorumları için teşekkürler.

YOK DAHA NELER :)

Muhtemelen dişi olan bu cici güvercininiz ; Yunanistan kökenli Selanik ırklı DÖNEK cinsidir. BURSA OYNARIna genel görünüm olarak örnek resim ekliyorum. Size bu konuda ışık tutacaktır.

GENEL OLARAK DÖNEK GÜVERCİNLERDE RENK VE GÖRÜNÜMDEN ÖTE DÖNME - UÇUŞ TEKNİKLERİ YANİ HAVADA UÇARKEN GÖRSELLİKLERİ DEĞERLİDİR.

Ekli dosyalar

BAKICI OLARAK ALINABİLİR. SAYA KIRMASI.

şuan elimde bu resimdekiler gibi 3 tane bursa kuşu var uçarken makara yapıyorlar 3 ünüde aynı günde yakaladım şuan da besliyorum havada yaptığı figürler cok hoş

bukalemun201' Alıntı:
SORUNA CVP VERİYORUM BU KUŞUN AYAGINDAKİ MARKADA BU KUŞU BESLEYEN ŞAHSIN İSMİ VE TELEFON NUMARASI VAR YALNIZ TELEFON NUMARASI BU ŞAHSA AİT DEİL BEN BURSADAN PEK ANLAMAM AMA BU KUŞUN FİYATI NE Kİ AYAĞINA BU MARKAYI TAKIP İSİM TELEFON YAZMIŞ HADİ 300 - 500 TL EDERİ OLSA ANLICAM DA ALT TARAFI Bİ BURSA KUŞU 8-7 KANATLAR KAFA DÜZ DEİL YAŞMAK YOK ANLAM VEREMEDİM SORUYORUM.
ALT TARAFI BURSA KUŞU DEDİN Mİ YORUMUMU ŞÖYLE ALIRSIN..SANA HALKA TAKAR GEZDİRİRİM..

KUŞ BURSA OYNARI DA DEĞİL BAŞLIK DA YANLIŞ YERDEDİR..YA SİLİNMESİ YA DA SORU-CEVAP KISMINA ALINMASINI RİCA EDERİM..KİRLİLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR..

:tamam: :tamam: :tamam:
[email protected]' Alıntı:
bukalemun201' Alıntı:
ALT TARAFI BURSA KUŞU DEDİN Mİ YORUMUMU ŞÖYLE ALIRSIN..SANA HALKA TAKAR GEZDİRİRİM..
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :evet: Ayrıca sen o kadar kirli kafalı oynar nerde gördün ? 7-8 kanat olmasıda büyük bir problem değil bilmeden yorum yapmayalım.

KUŞ BURSA OYNARI DA DEĞİL BAŞLIK DA YANLIŞ YERDEDİR..YA SİLİNMESİ YA DA SORU-CEVAP KISMINA ALINMASINI RİCA EDERİM..KİRLİLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR..

Geri