bukalemun201
Üye
- Ad Soyad
- Ebubekir GÜMÜŞ
- Meslek
- Satış Danışmanı
- İlgi Alanı
- Kediler
YENİ YAKALADIĞIM BURSA SİZCE NASIL? FİYAT OLARAK EDERİ NEDİR? RESİM EKLENECEKTİR.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bukalemun201' Alıntı:YENİ YAKALADIĞIM BURSA SİZCE NASIL? FİYAT OLARAK EDERİ NEDİR? RESİM EKLENECEKTİR.
ALT TARAFI BURSA KUŞU DEDİN Mİ YORUMUMU ŞÖYLE ALIRSIN..SANA HALKA TAKAR GEZDİRİRİM..bukalemun201' Alıntı:SORUNA CVP VERİYORUM BU KUŞUN AYAGINDAKİ MARKADA BU KUŞU BESLEYEN ŞAHSIN İSMİ VE TELEFON NUMARASI VAR YALNIZ TELEFON NUMARASI BU ŞAHSA AİT DEİL BEN BURSADAN PEK ANLAMAM AMA BU KUŞUN FİYATI NE Kİ AYAĞINA BU MARKAYI TAKIP İSİM TELEFON YAZMIŞ HADİ 300 - 500 TL EDERİ OLSA ANLICAM DA ALT TARAFI Bİ BURSA KUŞU 8-7 KANATLAR KAFA DÜZ DEİL YAŞMAK YOK ANLAM VEREMEDİM SORUYORUM.
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :evet: Ayrıca sen o kadar kirli kafalı oynar nerde gördün ? 7-8 kanat olmasıda büyük bir problem değil bilmeden yorum yapmayalım.[email protected]' Alıntı:ALT TARAFI BURSA KUŞU DEDİN Mİ YORUMUMU ŞÖYLE ALIRSIN..SANA HALKA TAKAR GEZDİRİRİM..bukalemun201' Alıntı:SORUNA CVP VERİYORUM BU KUŞUN AYAGINDAKİ MARKADA BU KUŞU BESLEYEN ŞAHSIN İSMİ VE TELEFON NUMARASI VAR YALNIZ TELEFON NUMARASI BU ŞAHSA AİT DEİL BEN BURSADAN PEK ANLAMAM AMA BU KUŞUN FİYATI NE Kİ AYAĞINA BU MARKAYI TAKIP İSİM TELEFON YAZMIŞ HADİ 300 - 500 TL EDERİ OLSA ANLICAM DA ALT TARAFI Bİ BURSA KUŞU 8-7 KANATLAR KAFA DÜZ DEİL YAŞMAK YOK ANLAM VEREMEDİM SORUYORUM.
[email protected]' Alıntı:KUŞ BURSA OYNARI DA DEĞİL BAŞLIK DA YANLIŞ YERDEDİR..YA SİLİNMESİ YA DA SORU-CEVAP KISMINA ALINMASINI RİCA EDERİM..KİRLİLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR..
[email protected]' Alıntı:KUŞ BURSA OYNARI DA DEĞİL BAŞLIK DA YANLIŞ YERDEDİR..YA SİLİNMESİ YA DA SORU-CEVAP KISMINA ALINMASINI RİCA EDERİM..KİRLİLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR..