BURSADAN DAMIZLIK POSTALARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Almancı16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Almancı16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AlmancıMurat
Meslek
Güvercin
İlgi Alanı
Bursada beslıyorum damızlık postalarım..abilerm kardeslerim yorumlarınızı esırgemeyın lüften...

Kardeşim öncelikle belirtmek isterim ki postaların gercekden cok guzel ama damarlarıda önemLi fakat çil , pal , ve arap'a bittim saygılarımLA

Kardeşim hepsi güzel uçumlu kuşlar belli ama en üsttekiler başka güzel maşallah...

Öncelikle belirteyim söylediklerim şahısa değil fakat dikkat ediyorum artık şunu paylaşayım beslediğiniz kuşun kanatlarını makaslarken düzgün bir şekilde ve dikkatli yapsak daha iyi olur fotolarda kanatların sanki yüzülürcesine bi şekil alması hoş değil....

ooo süleyman postaları paylaşmışsın vallahi hepsi zıpkın gibi maşallah maşallah bol yavrulu sezonlar dılerım selamlar.MURAT KAYMAK

SaoLasın murat abicim senın kadar olamasakda amator bir şeKilde idare etmeye calısıyoruz :)

şu postaları görünce içim gidio.abim maşallah çok güzel kuşların var.şuan üniversite okuduğum için hepsinden ayrıyım zaten tam her seyi düzene sokmuştum üniversite çıktı başımıza gidicem bi daha 2 sene uğraşcam düzene sokmak için:(

ZamanLa kardeşim postada zaman cok önemLi kan felan tuturmak uraştırıyor :(

ben kanı fln tutturmuştum ya kendi aramızda kahvediklerle antrenman fln yapıoduk yemine fln ankaraya kadar gittik ama ankarada kuşların hepsini gömdük mal gibi ben dedim gerede den sonra kızılcahamam diye bi yer var ordan atalım dedim yok direk ankaraya vurdular kuşları bizim bi kaç tane dengesiz abi varda 3 kuruş fazla paraları gitcek die kuşları gömdürdüler bize normalde en fazla 30 bilemedin 40 km ara açılır biz bi açtık 110 km:)kuşlarda gömüldü tabi:)

:) 110 km bi seferde gercekden iyi gelen olursa kıymetini bilin :) birde hic ummadıgım kuşun yavruları nerden atsam geliyor cok şaşırdım (( karacakmakLı ))

postalar çok güzel maşallah ,bir çift damızlık hediye edebilirsin bana :) uzun zamandır arıyorum wallaha hehe kafiyede tam oldu espri bir yana isterim posta :))

abı kusların cok guzelll hayırlı yavrular alırsın inşş ben yenı bakmaya basladım postaaa bana yardımcı olurmsunuzzz posta kusuna ihtiyacımmm varrrrr saygılarımlaaa ii aksamlarrr

güzel kuşlar arkadaşım güle güle besle.fakat resimde gördüğüm pal renkli postada tozluk mu var?yoksa banamı öyle geldi.eğer tozluk varsa bence o kuşunu damızlık olarak kullanma.sonra seni ileride üzer.diğerleri için tek kelime söylenir harika.tüyü kadar hayrını gör.bol yavrulu kümesler.

Güzel uçumlu kuşlar, tüyü kadar yavrusu olur inşallah.

Güzel uçumlu kuşlar, istediğin sonuç fazla uzaklarda görünmüyor :heyo:

Kuşlarınız güzele benziyor ve oldukça sağlıklı görünüyorlar maşallah.

Geri