Bursadan Dolapçı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Bursalı Bir GüvercinSeverim , Bu siteden faydalanarak dolapçılar hakkında bilgi edindim ve hosuma gittiler, yeni bir kumes kurdum, Kumesime dolapçıda koymak istiyorum, Eger bursadan olupta bu kuslarla ilgilenen arkadaslar var ise ve satmaya razı olan uygun fiyatı olursa cok iyi olur yeni kumes kurdugumuz icin cok masraf yaptik :) bana fiyat ve resimle bilgilendirebilirlermi tesekkurler..

Selamlar.
Merhaba. Eğer ulaşımda herhangi bir öneriniz olabilirse size Muğla'dan Bir çift yavru dolapçı hediye edebilirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Sevgili guvercin sever dostum Huseyin bey, gercekten cok beslemek istiyorum dolapci size minnettarim. Ulasim sorunum sanirim olur herhangi bir secenegim olsa, yada zamanim olsa sizlerin yanina gelip dolapci irkini daha yakindan tanimak cok isterdim, Yada buralardan bulabilsem, herhangi bir yol olacagini sanmiyorum, istanbuldan daha once otobuslerle kus getirtmistim fakat mugla bursa arasi 9 saat biz bile yollarda dayanamiyoruz , o kadar saate, o kuslarin ziyan zebil olmasina vicdanim izin wermez..
tekrardan cok tesekkur ediyorum sevgili dostum..
Umarim buralarda bulabilirim...
Sizin yolladiginiz resimlere baktim ordaki sanirim altinbas diyorsunuz kirmizi lekeli olanlar cok ama cok guzeldi beni cezbeddi diebilirim.. ALlah nazardan saklasin..
Size tekrardan cok tesekkur ederim Huseyin bey kardesim.

Selamlar.
Merhaba .. Asıl ben teşekkür ederim. Eğer dediğim gibi ulaşımda yardımcı olabilecek birilerini bulabilirseniz altınbaşlardan veya diğerlerinden damızlık olarak gönderebilirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Kac ay önce ilan verdim 1 tek Dolapci besleyen cikmadi bursadan :)

tearfulchild' Alıntı:

:ckmk: :ckmk: Teklifimn geçerli halen daha Serdar Bey.

Bende dolapçılara hayranım ama yöremizde hiç yok, balıkesir bölgesinde sormadığım yer kalmadı yok, oyunlarını merak ediyorum, bide dönek ile arasıdaki farkı,

basoglanh' Alıntı:
tearfulchild' Alıntı:

:ckmk: :ckmk: Teklifimn geçerli halen daha Serdar Bey.
Gelicem sonunda zaten yapcak birsey kalmadi, bir dahaki yaz bodruma gelicem allah kısmet ederse muğlaya ugrucam dolapçılar için, gerci hanım laf yapıcak biliyorum tatile geldik yinemi kus die ama olsun o biz güvercin turizmi yapiyoruz :)

balıkesirden bizde dolapcı var..saygılar

arkadaşlar toptan kuş alınır bu işle igilenen arkadaşlar varsa TElefon numaramı yazıyorum ulaşsınlar bana 0538 819 20 38 özellikle dolapçı

Geri