BURSADAN DÖNEKLER(OSMANGAZİ/DEMİRTAŞ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kusbaz123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kusbaz123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ekrem.
Meslek
işçi/operatör
İlgi Alanı
Köpekler
öncelikle kuşlar bana ait değildir.ama hepsi fevkalade kuşlardır.vakit buldukça ziyaretine gittiğim bir abinin kuşlarıdır. kuşları izlerken siteden bahsettin ve kuşların fotolarını siteye koyalım dedim oda olur dedi ve birkaç kare fotoğraf çektim sizlerle paylaşmak istedim.telefonun kamerası güzel olmadığı için görüntülerin bazıları kötü çıktı hayvanlarda hareket halinde olunca zor oldu.

şimdi kuşların özelliklerini söyliyeyim.kuşların arasında dönmiyen yok.her akşam kuşları uçurulduğunda kuşlar çok güzel dönüyorlar.ama malum iş güç dolayısıyla her gün kuşlara yeterli vakit ayrılamıyor.vakit bulundukca idman yaptırılıyor. yatık kalmasınlar diye.kuşlar aksam saatinde uçurulunuyor çoğunlukla.

izlemek isteyenlere kapımız açıkdır.belki hoşunuza giden dönekler olur.almak isteyenede açığız bakmak isteyenede.

kular bahçede bakılmakdadirlar kueslerın arkasında 3 katlı ev bulunmakdadır evin catısındada kuş beslenmdektedir. ama sadice kumesinden gelen pırıltıya bakmaktadırlar.kumeslerın yanında 4 katlı catısı tenede bir bina vardır. kümesler köşede kalmakdadırlar ama kuş uçurulup döndürilmeye mani olamamakdadirlar.baska bir zaman kümeslerin yerinide çekerim.nasıl bir arada kus ucurulduğunu göstermek için.

resimlerde kuşların isimlerini yazmadım renklere göre isimlendirmeden anlamıyorum xD

4233.jpg

4114.jpg

takım
4187.jpg

4167.jpg

4172.jpg

4236.jpg

4175.jpg

4177.jpg

4246.jpg

orig
4183.jpg

4241.jpg

4188.jpg

yugoslav bangosu dişisi yoza benzediğine bakmayın xD erkeği tepeli
4191.jpg

4194.jpg

4245.jpg

4199.jpg

4203.jpg

4207.jpg

4211.jpg

arab cakalla esi
4217.jpg

4221.jpg

takım pallar
4225.jpg

4228.jpg

takim
4232.jpg

4247.jpg

fotoalr pek düzel değillerdir ama bilindiği gibi selanik havada iş yapanı güzeldir. daha güzel fotoalr çekince onalrıda atıcam bu fotolar buğun çektiklerimdir.

maaşallah güzel fotolar fakat daha yüksek kalitli ve daha cok fotograflarıda görmek isterdim;)

Dogukan cetin' Alıntı:
maaşallah güzel fotolar fakat daha yüksek kalitli ve daha cok fotograflarıda görmek isterdim;)

oda olucak işallah benim telefonun kamerası vga oldugundan böyle oldu görüntüler kamerası güzel olan bırınden veya bir dijital kamera bulursam onla cekmeyı dusunuyorum hatta kuşları döndürüken videoya alabılırsek burada baypasıcam xD

inşallah onlarıda görücez;)

Dönekler güzele benziyor.Bende Yıldırım/Davuddede oturuyorum.

triko16' Alıntı:
Dönekler güzele benziyor.Bende Yıldırım/Davuddede oturuyorum.

kuşlar güzeldir. dönüşleride güzel. dijital fotograf makınesı bulursam dıjıtalle cekıecm daha guzel cıksınalr dıye

Geri