Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla kuşlar harika allah nazardan saklasın kostüm olarak süper görünüyorlar eminimki havadaki performanslarıda bi o kadar da güzeller bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar...........
slm arkadaş .ben ali bursadan ,unıversıte ogrencısıyım ,sende bursalılıymıssın tanısmak ısterım ben sebabla yerli hunkarı beslıyom ama kırmızı donege merakım var senın kusların massallahı var .tanısmak ısterım eger sende ıstersen!
Gercekten Kostümleri Filan Cok Güzel ... Allah Kazasız Belasızı Dilediğiniz Gibi Beslemeyi Nasip Etsin ... Bende Cok Yakında Baslıcam Suan Yuvam Tam Olarak Bitmedi İsallah Bittikten Sonra Bende Dönek Beslemeyi Düsünüyorum ... Tabi Biz Böle Kuslara Hemen Sahip Olamayız Ama Bizde Beslediğimiz Kusları Seveceğimizden EminiM ...
Sonuçta Beslediğin Kusun Hiç Önemi Yok Biz Beslediğimiz Kusu Sevdikten Sonra Gerisi Teferruad Bence ...
öncelikle merhaba kuşların pek güzel bende bursa beyazıtta oturuyorum kuşlarım çalındığı için yeni yeni toprlamaya başladım satılık kuşların varsa fiyatları hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz tşkler...