BURSADAN KELEBEK GÜVERCİNLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bufalo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

bufalo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cem albayrak
Meslek
teknisyen
İlgi Alanı
Kuşlar
Bursadan Kelebek Güvercinleri

Ekli dosyalar

• SDC13629.webp
    SDC13629.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 2,470
[No message]

Ekli dosyalar

• SDC13630.webp
    SDC13630.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 2,554
  • SDC13637.webp
    SDC13637.webp
    500.9 KB · Görüntüleme: 2,431
  • SDC13641.webp
    SDC13641.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,508
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü004(1).webp
    Görüntü004(1).webp
    119.6 KB · Görüntüleme: 2,484
  • Görüntü005.webp
    Görüntü005.webp
    134.1 KB · Görüntüleme: 2,384
  • Image(277).webp
    Image(277).webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 2,382
oyunlarıda renkleri kadar güzeldirinşallah,

Re: Bursadan Kelebek Güvercinleri

oyunlarıda renkleri kadar güzeldir maşallah

Değerli arkadaşım Cem Bey Kuşlarınız maşallah sağlıklı ve çok güzeller, sağlıklı bir şekilde çoğaltıp ucurmak nasip etsin.SAYGILAR

Re: Bursadan Kelebek Güvercinleri

Massallah guzel kuslar fakat sakal bakimindan sarilar iyi degil kirilmadan dolayimi oluyor kirilarak bu renk bulunuyor ?

kuşların gayet sağlıklı ve güzel görünüyor allah tüyü kadar yavru almak nasip etsin

teşekürler herkezin yorumlarına daha iyisini yapmaya çalışıyorum şimdilik bukadar yapabildik sonuçta boyacı kuşlar altlarından her tür yavru geliyor sarı kafa sarı kuyruk sütbeyaz sarı kuyruk sarı bademli sarı sakallı

kusların çok saglıklı vee guzel gözukuyorlarr ALLAH can pekligi versin saygılarımlaa.....

Thucix' Alıntı:
kuşlarınız çok iyiler nazar değmesin. bnde bursada sarıkuyruklardan satmayı düşündüğünüz var mı acaba
[email protected]
yok heralde

satılık kuş var tabiğ fakat fiyatlar sana
çok gelir

SLM CEM NASILSIN KEMALPAŞADAN SEZGiN BEN.NASIL ÇOĞALTABİLMİ SARILARI BİDAHA HİÇ GÖRÜŞEMEDİKTE.BENDE KALAN SARILARLA PAYLAŞTIĞIM YAVRULARI ALDIM.HOŞÇAKAL K.İ.B paşalıdan saygılar...

merhaba kardeşim bu kadar güzel ve sağlıklı kelebekler baktığın için senitebrik ederim özellikle sarı baskaların çok hoşuna gitti bizdede birkaç çift var bursadaki güzellik yarışmasına getirirsen seviniriz hemde daha yakından görme şansımız olur saygılar FANTOM -HAVACI KARDEŞLER

selammkardeş allahh kuşlarına can pekliği versin gerçekten çokk güzelmiş birde bursanın neresinde oturyorsun öğrenebilrmiyim sarı baskalrından elinden çkarmayı düşündüğün kuşların varmı şindiden teşekkürler allaha emanetol.

satılık sarı bademli sarı kuyruk sarı kafa varsa irtibata geçmek isterim saygılar..

mrb satılık kuşlarım var 175 le 250 arası çifti

bana ulaşmak isteyen arkadaşlar cem__1982@hotmail. adresini ekeliyip ulaşabilir akşamları msn deyim genelde

Geri