Bursa'dan Kelebek(Saya) Alınacaktır !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan henky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

henky

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan Aydın
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kuşlar
Bursa'lı arkadasların dikkatine karakuyruk erkek, tel kuyruk çift, arap, samur, karakafa takım alınacaktır.Msn adresim [email protected] bu saydığım kuslara karsılık takas oyunlu mardinlede takas olunur!

hepsinden var. msnini ekledim ordan yaparız ticareti.

tugay tmm konusalım :D
XD

karakuyruk, arap, mavi çakal, mavi kuyruk, enseli, vb.

arkadaşlar elim de satılık kuşum var kuşları satıcam bir çift tel kuyruk,3 tane beyaz, 2tane pal,3 tane mavi boza,4 tane kara boza 1itepeli,1 tane küllü,1 tane mavi burhaniye,1tane kara burhaniye,2 tane çiçeklibaş karaboza,1 tane küllü,1 tane maymunalı siyah,1 tane kırmızı,1tane çat çat beyaz, kuşlarımın hepsi seçmece oynaktır ulaşmak isteyenler 05542339947----05382454782---0236 2327992 manisa

http://www.donucuirklar.com/forum/index ... pic=2855.0 kuşların bazıları burda orda görünen kırmızı boza mavi boza erkek yok bende sattım mavi bozalarımın 3 ü de dişi dir bire kafa şeşim var onu yazmaya unuttum birde bangolarım var 1 çift selaniğin sadece dişisi var erkeğini sattım

akif güvercinlerini satıyorsan satılık ilan formuna konu aç resimlerini koyarmısın kuşların herkes görsün fiyat e iletişim adresi ekle istersen bu forumda satamazsın kuşlarını görmez kimse.

bendede satılık kuşlar var arkadaşlar ama hepsi mavi çakal almayı düşünen olursa konuşalım çifti 40 liradan veriyorum

Kuslarını satmak isteyen msn wersin!!

Geri