Bursadan Kemal Ertaş'ın Muradiye Dönekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

gökhan @k

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Gökhan AK
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
Geçenlerde ziyarette bulunduğum Bursa muradiyeden Kemal Ertaşın muradiyelerini sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.Bursada muradiye döneklerde en az oynar kadar ilgi gören eski ırklarımızdan bir tanesidir.
Havada izlediğimde gerçekten çok keyif aldım,kemal abimin kuşlarını.Kuşların bir kısmı yayru olmasına rağmen gerçekten mükemmel performans sergiliyorlar,yani dönüyorlar.

[URL]

gökhan kardeşim paylaşım için sağol.kuşlar gerçekten süper.bir dönek besleyicisi olarak böyle ırk kuşları görmek dönek ırkının geleceği açısından mutluluk verici bir olay.besleyen arkadaşım inşallah sağlıklı yavrular üretir ve keyifle uçurup seyreder.saygılar. ÖMÜR DENİZ.

Selam tek çeşit kuş beslemek gercekten güzel olsa gerek harika görünüyorlar.paylaşım için teşekkürler.Bol yavrulu günler.

...................:uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN:.................

satılık kusun var mı varsa msn bırakır mısın ozele tşk..

Maşallah Allah nazardan saklasın.Güzel kuslar.Gerrcekten muradiyelirm performmansı cok guzeldir.
Paylasım için tesekurler...
Saygılar

s.a kuşlar çok güzel allah nazardan saklasın satılık kuşun varsa talip olurum gerekli bilgiyi verirsen sewinirim msn [email protected]..

SAYGILAR....

kuşlarınızın hakikaten yerde duruşları ve kostümleri çok güzel duruyo allah sağlıkla beslemek nasip etsin bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar.........

abiler ben bursa beyazıtta oturuyorum ve muradiye bakıyorum şu anda 4 tane var kısmetse çoğaltıcam malum öğrenciyiz abiler sizlerle tanışmak isterim satılık kuşlarınız varsa görüp almak isterim msn adresim [email protected]

merhaba ben 17 yaşında öğrenciyim bursa beyazıtta oturmaktaytım kuşlarım çalındı yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim abiler ...

slm lar gökhan bey satılık güvercınınız var ise görüşmek ısterım [email protected]
ıyı günler

Geri