Bursa'dan RuKo Ayhan Nacizane Aslanbaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE NASİP ETSİN

2gv8piv.jpg

i70q2v.jpg

hvoqqb.jpg

2rcx09h.jpg

149pf93.jpg

яυкσ αунαη®

Hey Maşallah Babaya bak be On numara çıkmış Allah tüyleri kadar ömür versin. Ama hepsini topla = EFE =)

MAŞALLAH AYHAN KARDEŞİM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN HARİKALAR DİYARINDA HİSSETTİM KENDİMİ KARDEŞİM ARAP ERKEK EFENİN BABASI İSE YAKIŞIR SAYGILAR SEVGİLER N ÇAKIR.

FANTOM' Alıntı:
MAŞALLAH AYHAN KARDEŞİM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN HARİKALAR DİYARINDA HİSSETTİM KENDİMİ KARDEŞİM ARAP ERKEK EFENİN BABASI İSE YAKIŞIR SAYGILAR SEVGİLER N ÇAKIR.

ALLAH RAZI OLSUN ABİ İYİ DİLEKLERIN İÇİN COK TŞKLER. SERKAN KARDEŞİMDEKİ efe isimi karabaş YUKARIDAKİ CAPAR ERKEKLE SAVCI(BEYAZ) DİŞİDEN CIKMIŞ BIR YAVRUMDUR YAKISIR SERKAN KARDEŞİME

gaziosmanpaşa' Alıntı:
maaşallah kartal gibi:D

EYVALLAH ARKADAŞİM KARTAL DEMIYELIM HEPSİ YAVRU TIMSAHDIR ONLARIN tşkler yorım için allah razı olsunn saygılar

Serkan BONCUK' Alıntı:
Hey Maşallah Babaya bak be On numara çıkmış Allah tüyleri kadar ömür versin. Ama hepsini topla = EFE =)

eyvallah serkanım allah razı olsun daha iyileri senın olması dileği ile sabırlı ol bak neler olucak zamanla gor

yorum yazan herkeze cok tşkler

Daha Yeme Düşmedi AsLanbaş Baska Yavrumm

SaygıLar яυкσ αунαη®

Güzel kuşlar maşallah güle güle besleyin. Kapalı salmada,süs kuşu olarak bakıyorsunuz sanırım ?

kenan81' Alıntı:
Güzel kuşlar maşallah güle güle besleyin. Kapalı salmada,süs kuşu olarak bakıyorsunuz sanırım ?

kapalı salmada bakıyorum dogrudur ama sus kusu olarak değil kostum amaclı degerli bır ırk oldugu için iyi dileklerınız ıcın cok tşkler allah razı olsun :)

selamin aleykum amca yenı aldıgın arapın resımlerınide koysana maşallahhhh

Ghost16' Alıntı:
selamin aleykum amca yenı aldıgın arapın resımlerınide koysana maşallahhhh

a.slm yegen koyucaz yakında bugun gel evdeyım benn :)

mrb abi en üstteki siyah kelebeğe aslanbaş mı deniliyor birde bu siyah kelebekle beyaz kelebeğin yavruları karabaşmı çıkıyo yanıtlarsan çok sevinirim :)

sefa_94' Alıntı:
mrb abi en üstteki siyah kelebeğe aslanbaş mı deniliyor birde bu siyah kelebekle beyaz kelebeğin yavruları karabaşmı çıkıyo yanıtlarsan çok sevinirim :)

en usttekı arap erkke kumesın babasıdı butun kuşlarım o arapla beyazdan cıkmadın kardeşim soyu bellıdır kuşların..

GönüLden yazı yazan beğenen tüm arkadaşLara sevgiLer saygıLar...

█ ► █ █ [ яυкσ ลунลи® ] █ █◄

Geri