Bursadan RuKo (Kırmızı Baska)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ruko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
яυкσ αунαη®
Meslek
TekstiLci
İlgi Alanı
Kuşlar
ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KİMSENİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASİN

jztpox.jpg

23ww9b5.jpg

311m1wz.jpg

2w2k9yp.jpg

2cgheag.jpg

rlgz2f.jpg

wtypo1.jpg

243rxpv.jpg

2djazic.jpg

- - - SayGıLar Ruko - - -

Maaşallah yavrular sağlıklı görünüyo.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..

komran' Alıntı:
abi allah aşkına neresi baska bunların ya

İstanbulda kemalpaşa diye geçen bu kelebeklerin bursadaki ismi baskada olabiliyor. .Yani senin tahmin ettiğin kısa gagalı baska değil bunlar.. ;)

MAAŞALLAH AYHAN KARDEŞİM KIRMIZILAR DAHADA GÜZELE GİDİYOR ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK YAVRULARDA BÜYÜYÜNCE HARİKA OLACAKLAR.

polllat' Alıntı:
Maaşallah yavrular sağlıklı görünüyo.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..

tşkler sınan kardeşim daha iyilerin sana yakısır

komran' Alıntı:

eyvallah kardeşim tşkler yotum için bız bu ırk kuşları bursada kırmızı baska dıyoruz sanırım ınsatnbuld otruyorsun o zman kemalpaşa dıyelım hatırın kırmasın saygılar

Serkan BONCUK' Alıntı:
Allah nazardan saklasın

tşkler serkan kardeşim daha iyileri senın olması dileği ile yakısır sana

FANTOM' Alıntı:
MAAŞALLAH AYHAN KARDEŞİM KIRMIZILAR DAHADA GÜZELE GİDİYOR ELLERİNE EMEĞİNE SAĞLIK YAVRULARDA BÜYÜYÜNCE HARİKA OLACAKLAR.

nadır abi cok tşkler allah razı olsun saygı sevgı bızden abi degerli yorum içinde cok tşkler nasıp bakalım tuy atsınlar tekrar paylaşırızz :evet:

polllat' Alıntı:
komran' Alıntı:

İstanbulda kemalpaşa diye geçen bu kelebeklerin bursadaki ismi baskada olabiliyor. .Yani senin tahmin ettiğin kısa gagalı baska değil bunlar.. ;)

sınan kardeşim bilgilandırdıgın için tşkler saol

hiç bir başarı tesedüf değildir emeğinin karşılığı bu işte eline sağlık allah ömür versin dostum arayı açmayalım fazla kendinede iyi bak..

amca maşallah tek gecerim senı bu alemde samet abı dogru soyluyor bu basarı tesaduf deıldır maşallah

Ghost16' Alıntı:
amca maşallah tek gecerim senı bu alemde samet abı dogru soyluyor bu basarı tesaduf deıldır maşallah

eyvallah yegenım canımsın benım kuşların senın sana mıras kalıcak emın ol buna senı cok seven amcan

sametgarip' Alıntı:
hiç bir başarı tesedüf değildir emeğinin karşılığı bu işte eline sağlık allah ömür versin dostum arayı açmayalım fazla kendinede iyi bak..

Eyvallah dostum allah razı olsun en guzelleri senın olması dileği ile saygılar
яυкσ αунαη®

Balıkesir,de ben Karakuyruk bakıyorum baska olmasada kelebek, arkadaşım lakin kelebe bakış açın zayıf bu tür ırkları bakanlara git karşılaştır paylaş

Geri