bursadan samet arkadasımın kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı

güzel paylaşım tşkler bu maçırlardan bakan falan varsa tanışalım kaynaşalım.. saygılarım

keşke o yuvalıkların içine kum,toprak vs birşey koysaymışsın, genede kuşların maaşallah güzel :slm:

H.o ben alcaktım o paçalıları sen erken davranmıssın neyse kısmet bu işler. Sağlıklı yavrular..

aynı bu şekilde dişi pacalı dönek satan varsa acil lazım sonsuz saygılarımı sunuyorum en güzel günler sizin solsun...

maaşallah çok güzel kuşlar.... Bol yavrulu sezonlar....

karakuyruk dişi varmı satılık

güsel kuşlar bol yawrulu sezon geçirmen dileğiyle
KUBİLAY saygılarımla........

paylaşım icin teşekkürler kuşlarınız cok güzel bol yavru alma dilegiyle saygılarla !!!

tüyü kadar ömrü olsun süper

dişi bu şekilde paçalı dönek aranıyor ilgilenen arkadaşlara satan arkadaşlara duyrulur kalın sağlıcakla...

güle güle besle güzel kuşlar

selam samet kuşların gerçekten çok güzel özellikle karakuyruklar..bende bursalıyım. tanışmak isterim [email protected]

saol arkadaşlar abilerim paçalı döneklerin dişisini şahine kaptırdım acil arıyorum aynısından yardımcı olursanız sevinirim satan falan varsa iletişime gecelim mailim [email protected] saygılarımla en güzel günler sizinle olsun..

sametcim gercekten dişi macırına cok uzuldum inş allah gönlüne göre bi tane daha dişi verir k.i.b arkadasım ben bursaya gidince arıcam bulmaya calışcam

güzel kuşlar emeğinize sağlık bol yavru almak dileğiyle

saol serkancım zaten tek umudum sen kaldın kısmet inş denk gelir.. herkeze tşkler--

sametcim aqa pazarda bulamadım dişi kuşlarında yok oldugu yerde hiç gelmiyolarmış karakuyrukları internetten satışa sundum satcam macırlarıda ben alcam yakalayabiliesem dursunlar bende bari aqa

Bursada Bu Şekilde Sırtan Yamalı Maçır Selaniği Veya Diğer Tabirle Paçalı Dönek arıyorum Arkadaşlar ilgilenen varsa İletişime Gecelim Saygılar...

Bursada Bu Şekilde Sırtan Yamalı Maçır Selaniği Veya Diğer Tabirle Paçalı Dönek arıyorum Arkadaşlar ilgilenen varsa İletişime Gecelim Saygılar...
samet1661
Üye Seviye 0

Teşekkür etti: 7
Teşekkür aldı: 6
Ad Soyad: samet aktaş
Meslek: serbest
Yetiştirdiğim Irk: Dönek
Özel mesajE-posta

Saol usta Bursa Yıldırım Tekrar yineliyorum Bu şekilde sırttan yamalı MAcır selaniği diğer tabirle Paçalı dönek arıyorum arkadaşlar Acil bir şekilde satan ilgilenen varsa iletişme gecelim [email protected] Tüm Kuş seven Abileirm ve kardeşlerime saygılarımı sunuyorum...

Geri