bursadan sayalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efsane bursa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muhammet ceylan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
çok güzel dönüyorlar arkadaşlar daha beyazlar uçurmadım inş. uçurmak nasip olur saygılarımla bursalı

Ekli dosyalar

• Görüntü056.webp
    Görüntü056.webp
    15.1 KB · Görüntüleme: 1,029
  • Görüntü007.webp
    Görüntü007.webp
    27.9 KB · Görüntüleme: 945
  • Görüntü061.webp
    Görüntü061.webp
    11.5 KB · Görüntüleme: 1,683
diger sayalarım

Ekli dosyalar

• Görüntü057.webp
    Görüntü057.webp
    26.5 KB · Görüntüleme: 1,027
  • Görüntü058.webp
    Görüntü058.webp
    21 KB · Görüntüleme: 1,049
diger sayalarım

Ekli dosyalar

• Görüntü057.webp
    Görüntü057.webp
    26.5 KB · Görüntüleme: 1,018
efsane bursa' Alıntı:

bu resmi 2 kere yollamışım özür diliyorum arkadaşlar kusurumu affedin saygılarımla bursalı

Arkadaşım çocuk çocuk davranışlarda bulunuyorsun kapatılıyorsun hemen gene açıyorsun.

Güzel kuşlar arkadaşım sen bakma millete (o arkadaşa diğerleri lütfen yanlış anlamasın) güle güle besle

karakuyruğun güzelmiş bende Bursa dan karakuyruğu satmayı düşünüosan ekle...

KARAKUYRUK ERKEĞE GÜZEL Bİ DİŞİ ARIYORUM BURSA ÇEVRESİ OLSUN

maaşallah güzel kuşlar. Hayrını gör....

ERKEK KARA KUYRUĞA HALA DİŞİ ARIYORUM İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM SAYGILARIMLA

Kuşçu Eşref' Alıntı:
Güzel kuşlar sağlıklı yavruklar alman dileğiyle!!!

TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN SAYGILARIMLA MUHAMMET

Mami sen sayalarım yazmışın aynı resme diğer sayalarım yazmışın sende bi karakuyruk bide onun eşi beyaz yok mu sadece :ne: ANLAMADIM sende kaç tane saya war

capkin' Alıntı:
Mami sen sayalarım yazmışın aynı resme diğer sayalarım yazmışın sende bi karakuyruk bide onun eşi beyaz yok mu sadece :ne: ANLAMADIM sende kaç tane saya war

bize gelirsen görürsün :buyrun:

usta sayalarım yazmışsın 1-2 tane kelebek var orda ama her neyse kuşların güzel ALLAH can pekliyi versin

sağ olasın diğer resimler yazıcaktım yanlışlıkla yazmışım kusura bakmayın :buyrun:

DİŞİ KARA KUYRUK ARANIYOR BURSA VE ÇEVRİSİNDEN ARKADAŞLAR

Merhabalar.Maşallah kuşların çok güzel.Ben balıkesirdeyim elimde 1 çift karakuyruk var.Düşünürsen fotolarını atabilirim.

yanlış anlama yada kızma gecende ben bakmıştım kuşlarına ama bir tane daha yorum yapmak istiyorum bu kuşların üstünde daha calışman gerekiyor o kadar calışman gerek bu kuşlar güzel ama o kadar güzel deyil anlata bildim mi calış bu kuşlar üstünde

Kumsaz' Alıntı:
yanlış anlama yada kızma gecende ben bakmıştım kuşlarına ama bir tane daha yorum yapmak istiyorum bu kuşların üstünde daha calışman gerekiyor o kadar calışman gerek bu kuşlar güzel ama o kadar güzel deyil anlata bildim mi calış bu kuşlar üstünde

nasıl yani çalış :ne:

Geri