BURSA'dan Selamlar Dolapçılarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan küçün
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
okan küçün
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Balıklar
Öncelikle tüm güvercinseven dostlara selamlar, bu ırka ve yeni gönül veren biri olarak bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz...

:slm: Fotoları ben göremiyorumm :hungur:

PEK SEVİMLİLER ..MAŞALLAH..

oguzhan_kasap' Alıntı:
Fotoları şu an kullanılan sitenin linkinden yükleyemedim ,yada beceremedim çok büyük geldi diye uyarı geldi.Bende başka linkten yararlandım,kusura bakmayın...

okan küçün' Alıntı:
oguzhan_kasap' Alıntı:
Fotoları şu an kullanılan sitenin linkinden yükleyemedim ,yada beceremedim çok büyük geldi diye uyarı geldi.Bende başka linkten yararlandım,kusura bakmayın...

Önemli deil hepsinin maşallahı var (: SAYGILARIMLA

Salmanızın ve dolapçılarınızın 41 kere maşallahı var. Allah C.C. Güle güle ağız tadı ile uçurmanızı ve bol yavrular almanızı nasip etsin.

Maşallah çok güzel kostümlü kuşlarınız var.Özellikle yan çıkan resimdeki çiller süper.

merhaba okan bey kuslarinizin rekleri ve kustumleri cok guzel 41 kere masallah ,,,

metkor1961' Alıntı:
Salmanızın ve dolapçılarınızın 41 kere maşallahı var. Allah C.C. Güle güle ağız tadı ile uçurmanızı ve bol yavrular almanızı nasip etsin.
Teşekkürler...

Maşallah , güzel görünüyorlar...

Güle güle besleyin inşallah ...

umit81' Alıntı:
Maşallah çok güzel kostümlü kuşlarınız var.Özellikle yan çıkan resimdeki çiller süper.
Teşekkürler Ümit bey,şu an hepsi yumurtadalar inşallah yavrularıda kendileri kadar güzel olurlar...

Maşallah duruşları güzel kuşların güle güle besle.beklentilerini karşılarlar umarım

muygun' Alıntı:
Maşallah duruşları güzel kuşların güle güle besle.beklentilerini karşılarlar umarım

Teşekkürler inşallah karşılayacaklar...

umut coşkun' Alıntı:
Maşaallah yerde oldukları kadar havada da iyilerdir umarım,allah gönlüne göre versin.

Teşekkürler umut bey , bu ırka yeni gönül verdiğim için performansları şimdilik bana göre iyi tabiki bilen gözlerin değerlendirmesi daha farklı olur sanırım...

Performansları sizi doyuruyosa gerisi hikaye, maalesef herkes bu ırkın şahı oldu bence kendiniz değerlendirerek eleme ve üretme yapın değilse kafanız karışabilir.

Maşallah,güzel ve sevimli hayvanlar

umut coşkun' Alıntı:
Performansları sizi doyuruyosa gerisi hikaye, maalesef herkes bu ırkın şahı oldu bence kendiniz değerlendirerek eleme ve üretme yapın değilse kafanız karışabilir.
Teşekkürler Umut bey daha yolun başında olduğum için epey uğraşacağım ,inşallah başarılı olabilirim,selamlar...

Geri