Bursa'dan Selamlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0zqur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

0zqur

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Özgür ERİŞ
Meslek
Elektrik-Elektronik Teknisyeni ..
İlgi Alanı
Köpekler
Merhabalar kuşcu arkadaşlarım abilerim. Ben Bursa'dan Özgür yaşım 19 .Üniversite sınavlarına hazırlanmaktayım boş zamanlarımda da kuşlarımla ilgileniyorum. Küçük yaşta başladığım bu hobide ne kadar ilerleyebildim tam bilemiyorum ama bu hobimi en iyi şekilde ilerletebilmek , birşeyler öğrenmek , paylaşabilmek amacıyla aranıza yeni katıldım. Nasıl her hobi paylaşılınca daha güzel bir şekil alıyosa bu hobinin paylaşılması da insana daha çok haz duymasını sağlıyo.Umarım paylaştıkça , iyi kötü yorumları duydukça güzel biryerlere gelebiliriz..
Saygılar..

aynen dediğin gibi özgür aramıza hoşgeldin bu siteden çok şeyler öğreneceiğini umuyorum üniversite sınavlarına hazırlanıomuşsun bilkgiğim kadarıyla 27 mart pazar günü girceksiniz başarılar dilerim bu arada bursanın neresinden!!!!

Faruk Yapar' Alıntı:
aynen dediğin gibi özgür aramıza hoşgeldin bu siteden çok şeyler öğreneceiğini umuyorum üniversite sınavlarına hazırlanıomuşsun bilkgiğim kadarıyla 27 mart pazar günü girceksiniz başarılar dilerim bu arada bursanın neresinden!!!!

Hoşbulduk Faruk . İyi dileklerin için teşekkür ederim , inşallah iyi bir sınav olur benim için. Bursa'nın konaklı köyündenim Nilüfer e bağlı . Bilir misin ?

ismini duydum ama gitmişliğim yok:)

Çok güzel bi yerdir . Köy dediğime bakma, baya gelişmiş bi yer. Karpuzu kavunu şeftalisi yemişi zeytini ile meyve zenginlikleri oldukça bol ve ünlüdür :)

thundereblue' Alıntı:
Aramıza hoş geldin dostum

Hoş bulduk dostum , sağolasın.

aramıza hoşgeldın ozgur..
orhangazı den selamlar..

Selamlar,

Sitemize holgeldiniz, umarım keyifli, keyifli olduğu kadar da faydalı paylaşımlar dilerim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

tekinn' Alıntı:
aramıza hoşgeldın ozgur..
orhangazı den selamlar..

Hoşbulduk tekin abi , teşekkürler..

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Sitemize holgeldiniz, umarım keyifli, keyifli olduğu kadar da faydalı paylaşımlar dilerim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Hoşbulduk aykut abi , site gerçekten çok yararlı ve faydalı oluyo biz gibi amatör kuş severler için. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Saygılar..

Hocam Hoşgeldin. bu arada köylerimiz çok yakın gibi ( maksempınar ) :)))

BURSALILAR MERHABA; kuşbaz123(EKREM)İN TÜRKER ÖDEN'İ ZİYARETİ VE FOTOĞRAFLAR :slm:

Ekli dosyalar

• DSCI0043.webp
    DSCI0043.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,142
  • DSCI0044.webp
    DSCI0044.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,211
  • DSCI0045.webp
    DSCI0045.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,216
kuşbaz123(EKREM)ÜNÜVERSİTE 1.SINIFTA ELEKTRONİK BÖLÜMÜNÜ OKUYOR. HAFTANIN BELLİ GÜNLERİ KURSA GİDİYOR.AYRICA,SU TESİSATÇISININ YANINDA DA ÇALIŞMAKTADIR.YANİ; ÇALIŞKAN BİR ARKADAŞIMIZ.ÇOOK DA EFENDİ.PIRIL PIRIL BİR GÜVERCİN SEVER, . :tamam: 5 GÜNLÜK KIRMIZI ERKEĞİ ADRENALİN OLSUN DİYE SALDIK . UÇURDUUK GELDİİ.SONRA VINN.

Ekli dosyalar

• DSCI0046.webp
    DSCI0046.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,176
  • DSCI0047.webp
    DSCI0047.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,215
  • DSCI0048.webp
    DSCI0048.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,169
16oo-DA VINN GİTTİİİİ.FAB.A ALIŞIKTI . HENÜZ FAB.A GELEMEDİ.18 km de ZORLANDI.OYSA FAB.DA ÇOOK DA YÜKSEK UÇUYORDU.GELMESİ LAZIM.BENCE. DİŞİSİNİ DE BİRLİKTE GÖTÜRMEK ÇOK İSTEDİ.BAKTII DİŞİ KÜMESTEN ÇIKAMIYOR.ARTIK KENDİ BASTI GİTTİ.

Ekli dosyalar

• DSCI0049.webp
    DSCI0049.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,199
Çakallar çok güzel türker bey. Kuşlarınızı çok beğeniyorum. Sağlıklı kümesler dilerim. Giresundan sevgiler..

ÇAKALLAR KIRMIZI RENK LERİYLE , GÜZELLİK KATIYORLAR. SEVİMLİLER .UÇARKEN BOOL TAKLA DA ATARAK GÖRSEL ZENGİNLİK VERİYORLAR.

Selam arkadaşlar. Ben Bursa Zafer mahalllesinden Recep. Yaklaşık 5 ay önce kuş beslemeye başladım mardin besliyorum atanıza yeni katıldım herkese iyi akşamlar.

:slm:
ARAMIZA HOŞ GELDİİN RECEP. GÖRÜŞMEK ÜZERE , SEVGİLERİMLE.

cümleten selamun aleyküm
abiler kardeşler bende bursadayım malesef kuşlarım samsunda burda yerim yok bende taklacı oyun kuşuna gönül vermiş biriyim
hepinize selamlar saygılar

Osmangaziden selamlar, umarım bir gün tek tek tanışma fırsatı buluruz.

Geri