Bursa'dan Selamlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BağaturŞad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan Okyay
Meslek
İKM
İlgi Alanı
Seçiniz
Adım Gökhan.Eski askeri personel yeni İnfaz Koruma Memuruyum.

Geçmişte 5/6 seneye yakın güvercin beslemişliğim var.Sonra askerlikti filan derken bırakmıştım.En son 2015 yılında görev yaptığım karakolda askerlerle beraber baktığımız van/muradiye kuşları vardı.Şimdilerde ise tekrar merak saldım kuş bakmaya.Dün marangoza istediğim kafesin siparişini verdim nasip olursa önümüzdeki hafta teslim alırım kafesi.çok fazla kuş bakmaya niyetim yok zaten yerde müsait değil.En fazla 3 çift bakarım diye düşünüyorum.Aklımda Şebaplar ve Kerkük Beyazları var.Az kuş bakacağımdan kaliteli olmasını istiyorum.Bu konuda yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkürler.Esen kalın.

Adım Gökhan.Eski askeri personel yeni İnfaz Koruma Memuruyum.

Geçmişte 5/6 seneye yakın güvercin beslemişliğim var.Sonra askerlikti filan derken bırakmıştım.En son 2015 yılında görev yaptığım karakolda askerlerle beraber baktığımız van/muradiye kuşları vardı.Şimdilerde ise tekrar merak saldım kuş bakmaya.Dün marangoza istediğim kafesin siparişini verdim nasip olursa önümüzdeki hafta teslim alırım kafesi.çok fazla kuş bakmaya niyetim yok zaten yerde müsait değil.En fazla 3 çift bakarım diye düşünüyorum.Aklımda Şebaplar ve Kerkük Beyazları var.Az kuş bakacağımdan kaliteli olmasını istiyorum.Bu konuda yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkürler.Esen kalın.

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Nadide türler beslemek istiyorsanız yaşadığınız şehirde hiç bulunmayan türleri tercih edebilirsiniz. Örneğin Bursada Bağdadi güvercin bulmak oldukça zordur. Hemde yeni bir soluk getirmiş olursunuz yaşadığınız şehire. Bende bugünlerde kısmetse evimi değiştiriyorum kuşlarıma kavuşmama az kaldı :)

Hoşbulduk.Bağdadi cinsi güvercinleri de araştıracam temizini bulursam tabiki bakarım.inşallah tez zamanda kavuşursunuz kuşlarınıza herşey gönlünüzce olsun.

Bursada bulmanız oldukça zor olacaktır Bağdadi türü güvercinleri. Osmaniye, Adana, Hatay ve Gaziantep illerinden bağlantı bulabilirseniz işte o zaman güzel kuşlar bulabilirsiniz.

O bölgede çok askerim var o kadar göreve gittik geldik yaparlarsa bir güzellik komutanlarına çözeriz o işi:)

[GALLERY=media, 107]Bagdadi Güvercin by Hasip posted 7 Mayıs 2017 23:07[/GALLERY]

Şunların güzelliğine bakın :) İnş. çözersiniz değerli bir kuş türüdür nadir türlerini bulmak zordur.

Gerçekten güzeller.Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah buluruz.kerkük beyazı ve şebap diyordum ama bu ırkı da listeye aldım.

Gökhan Bey foruma hoş geldiniz. İyi forumlar

Teşekkürler hoşbulduk.İyi forumlar.

Canım kardeşim aramıza hoş geldin selamlarımla.

Hoşbulduk abi çok sağol.Selamlar.

Geri