BURSADAN ÜSTADIN OYNARLARI 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÜSTAD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ÜSTAD

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÜSTAD/BURSA
Meslek
Serbest meslek
İlgi Alanı
BURSADAN ÜSTADIN OYNARLARI

Ekli dosyalar

• DSC00181.webp
    DSC00181.webp
    194 KB · Görüntüleme: 2,319
  • DSC00185.webp
    DSC00185.webp
    204.9 KB · Görüntüleme: 2,334
  • DSC00330.webp
    DSC00330.webp
    139.4 KB · Görüntüleme: 2,308
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC00342.webp
    DSC00342.webp
    14.7 KB · Görüntüleme: 2,335
  • DSC00368.webp
    DSC00368.webp
    154.3 KB · Görüntüleme: 2,362
  • DSC00408.webp
    DSC00408.webp
    172 KB · Görüntüleme: 2,323
Re: BURSADAN ÜSTADIN OYNARLARI

Gerçekten adın gibi üstadsın bu kuşlar gerçekten müthiş.Tüyü kadar hayrını gör.Allah nazardan saklasın.
Saygılarımla.

sanırım elınızde bır kac farklı kan mevcut.ekledıgınız dıger resımlerede bakılırsa..
kuslarınızı ucuruyormusunuz..performansı hakkında da bılgı verırsenız sevınırız..
saygılar..

değerli dostum kuşların güzel yalnız paylaşımın bukadarla sınırlı kalmasın diğer kuşlarını da görmek isteriz bizlerleri görsel güzellikten mahrum etme görüşmek üzere
:heyo:

maşallah yaaa bi bursa oynarımız olmadı bursalıyız ama bursa oynarımız yok

cok güzel kusların arkadasım insallah hiç birine zarar gelmez

merhaba arkadaşım yemlerken sanki ipe dizmişsin gibi duruyorlar.Maşallah toplu aolunca daha hoş görünüyor.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

Maşallah üstadım,maşallah oynarlar kalbime hitap etti.Güzel kuşlara sahipsiniz,performnasları da eminim dış güzellikleri kadar güzeldir.Bu arada bursanın neresinde oturuyorsunuz?
Allah tüyleri kadar ömür versin,sağlıklı kümesler.

Re: BURSADAN ÜSTADIN OYNARLARI

orhangazili' Alıntı:
Gerçekten adın gibi üstadsın bu kuşlar gerçekten müthiş.Tüyü kadar hayrını gör.Allah nazardan saklasın.
Saygılarıml
Teşekkürler iyi diileklerin için.

tekinn' Alıntı:
sanırım elınızde bır kac farklı kan mevcut.ekledıgınız dıger resımlerede bakılırsa..
kuslarınızı ucuruyormusunuz..performansı hakkında da bılgı verırsenız sevınırız..
saygılar..

tekinn' Alıntı:
saygılar..
Elimde bi kaç kan mevcut.Ben denenmemiş kuş bakmıyorum.

kuş' Alıntı:
değerli dostum kuşların güzel yalnız paylaşımın bukadarla sınırlı kalmasın diğer kuşlarını da görmek isteriz bizlerleri görsel güzellikten mahrum etme görüşmek üzere
Yeni fotoğrafları çok yakında koyacağım.İyi dileklerin için teşekkürler.

tekbir19' Alıntı:
maşallah yaaa bi bursa oynarımız olmadı bursalıyız ama bursa oynarımız yok

cok güzel kusların arkadasım insallah hiç birine zarar gelmez
İnşallah zarar ziyan olmasın tabi.teşekkürler.

fatih Eroğlu' Alıntı:
merhaba arkadaşım yemlerken sanki ipe dizmişsin gibi duruyorlar.Maşallah toplu aolunca daha hoş görünüyor.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.
Güzel dileklerin için sağolasın.hep beraber güzel bir sezon geçiririz inşallah.

gökhan @k' Alıntı:
Maşallah üstadım,maşallah oynarlar kalbime hitap etti.Güzel kuşlara sahipsiniz,performnasları da eminim dış güzellikleri kadar güzeldir.Bu arada bursanın neresinde oturuyorsunuz?
Allah tüyleri kadar ömür versin,sağlıklı kümesler.
Bursa merkezde oturuyorum.Güzel dileklerin için sağolasın.

ÜSTAD' Alıntı:
kuş' Alıntı:
fotolara yardımcı olabilirim güzel çekerim :tamam:

kuş' Alıntı:
ÜSTAD' Alıntı:
kuş' Alıntı:
fotolara yardımcı olabilirim güzel çekerim :tamam:
Yardım edersen sevinirim mutlu olurum.

maşallah kuşlar çok güzel paylaşım için teşekkürler bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar..................

hasanyılmaz' Alıntı:
maşallah kuşlar çok güzel paylaşım için teşekkürler bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar..................
Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Burdur'a selamlar olsun.

Merhabalar ÜStadım!Allah can pekliği versin çok güzel oynarlarınız var sağlıklı keyifli kümesler dilerim.

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Merhabalar ÜStadım!Allah can pekliği versin çok güzel oynarlarınız var sağlıklı keyifli kümesler dilerim.
Hep beraber iyi kümesler iyi yavrular yetiştirmek dileğiyle.teşekkürler.

değerli dostum kuşlarınızın tüyünce hayrını görün ALLAHIM nazarlardan korusun tüyünce hayrını görün,SELAMLAR SAYGILAR

allah can pekligi versin usta..
temiz kuşlarınız varmış bzm kuslara benziyorlar.. kimin kusları bunlar ?

Allah can pekliği versin çok güzel kuşlarınız var sağlıklı keyifli kümesler dilerim

Geri