ÜSTAD
Üye
- Ad Soyad
- ÜSTAD/BURSA
- Meslek
- Serbest meslek
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orhangazili' Alıntı:Gerçekten adın gibi üstadsın bu kuşlar gerçekten müthiş.Tüyü kadar hayrını gör.Allah nazardan saklasın.
Saygılarıml
Teşekkürler iyi diileklerin için.
tekinn' Alıntı:sanırım elınızde bır kac farklı kan mevcut.ekledıgınız dıger resımlerede bakılırsa..
kuslarınızı ucuruyormusunuz..performansı hakkında da bılgı verırsenız sevınırız..
saygılar..
Elimde bi kaç kan mevcut.Ben denenmemiş kuş bakmıyorum.tekinn' Alıntı:sanırım elınızde bır kac farklı kan mevcut.ekledıgınız dıger resımlerede bakılırsa..
kuslarınızı ucuruyormusunuz..performansı hakkında da bılgı verırsenız sevınırız..
saygılar..
Yeni fotoğrafları çok yakında koyacağım.İyi dileklerin için teşekkürler.kuş' Alıntı:değerli dostum kuşların güzel yalnız paylaşımın bukadarla sınırlı kalmasın diğer kuşlarını da görmek isteriz bizlerleri görsel güzellikten mahrum etme görüşmek üzere
:heyo:
teşekkürler.hasan karabulut' Alıntı:üstat güzel kuşların paylaşım için teşekkürler.
İnşallah zarar ziyan olmasın tabi.teşekkürler.tekbir19' Alıntı:maşallah yaaa bi bursa oynarımız olmadı bursalıyız ama bursa oynarımız yok
cok güzel kusların arkadasım insallah hiç birine zarar gelmez
Güzel dileklerin için sağolasın.hep beraber güzel bir sezon geçiririz inşallah.fatih Eroğlu' Alıntı:merhaba arkadaşım yemlerken sanki ipe dizmişsin gibi duruyorlar.Maşallah toplu aolunca daha hoş görünüyor.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.
Bursa merkezde oturuyorum.Güzel dileklerin için sağolasın.gökhan @k' Alıntı:Maşallah üstadım,maşallah oynarlar kalbime hitap etti.Güzel kuşlara sahipsiniz,performnasları da eminim dış güzellikleri kadar güzeldir.Bu arada bursanın neresinde oturuyorsunuz?
Allah tüyleri kadar ömür versin,sağlıklı kümesler.
fotolara yardımcı olabilirim güzel çekerim :tamam:ÜSTAD' Alıntı:Yeni fotoğrafları çok yakında koyacağım.İyi dileklerin için teşekkürler.kuş' Alıntı:değerli dostum kuşların güzel yalnız paylaşımın bukadarla sınırlı kalmasın diğer kuşlarını da görmek isteriz bizlerleri görsel güzellikten mahrum etme görüşmek üzere
Yardım edersen sevinirim mutlu olurum.kuş' Alıntı:fotolara yardımcı olabilirim güzel çekerim :tamam:ÜSTAD' Alıntı:Yeni fotoğrafları çok yakında koyacağım.İyi dileklerin için teşekkürler.kuş' Alıntı:değerli dostum kuşların güzel yalnız paylaşımın bukadarla sınırlı kalmasın diğer kuşlarını da görmek isteriz bizlerleri görsel güzellikten mahrum etme görüşmek üzere
Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Burdur'a selamlar olsun.hasanyılmaz' Alıntı:maşallah kuşlar çok güzel paylaşım için teşekkürler bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar..................
Hep beraber iyi kümesler iyi yavrular yetiştirmek dileğiyle.teşekkürler.H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Merhabalar ÜStadım!Allah can pekliği versin çok güzel oynarlarınız var sağlıklı keyifli kümesler dilerim.