Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR daha öncede bahsettiğim fazla ve düzensiz sarmaya girdiği için defalarca yere çakılan dişim göz etrafı da beyaz olan kuştur ne yapacağımı hala bilmiyorum sadece uçurmamaya çalışıyorum artık
ARKADAŞLAR daha öncede bahsettiğim fazla ve düzensiz sarmaya girdiği için defalarca yere çakılan dişim göz etrafı da beyaz olan kuştur ne yapacağımı hala bilmiyorum sadece uçurmamaya çalışıyorum artık
ÖNCELİKLE SELEMUN ALEYKÜM KARDEŞ UÇURMAMAK DIŞINDA YAPABİLECEĞİN PEK BİŞEY YOK UCURDUĞUN SÜRECE ENİNDE SONUNDA YERE ÇAKILIP ÖLÜR BENİM BAŞIMA BÖYLE OLAY ÇOK GELDİ DAHA DÜN DİŞİ YAŞAMAKLI MÜLAKATIM O KADAR GÖZETLEDİĞİM HALDE KALKTI MAKARA YAPIP DÜŞÜP ÖLDÜ ... :hayir: BAZI KUŞLAR MEVSİMSEL MAKARA YAPAR KİMİ EŞ ZAMANI KİMİSİ YAVRUYA BAKARKEN EĞER MAKARA YAPARKEN YERE ÇAKILIYOR İSE UÇURMAMAK LAZIM ÖYLE KUŞDAN YAVRU ALIP YAVRUSUNU UÇURAÇAKSIN DİĞER TÜRLÜ ÇALIP ÖLÜYORLAR .....