Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende 2 tane bursa 1 tane mardin kuşum var kuşlarımdan mardin alışık salıyorum ama daha bursaları salmadım ben bu kuşları sizce bunların uçuşları güzelmidir bursaların yanlarına bide tip dediler güzel uçar ve hoş olur dediler sizce uçuçumu oyunlu taklacılarmı daha güzel çatıda besliyorum...
kardeş ne dediğini tam olarak anlamadım ama kendi görüşümü söyleyim bursada ucuz alınan taklacılar nedense uçmayı istemiyolar hep yatırcan yem vercen ilk önce uçucu bi ırk alıştır derim daha sonra taklacı kat aralarına o zmn biraz onlarla beraber uçuyorlar.
bursaya gelince hiç uçuranı görmedim o yüzden bi yorum yapamıycam avare olarak gördüm sokak aralarında akrobasi yapıyolar )))
çok teşekkür ederim bursalarımı salı veya çarşamba günü salacağım umarım kaçmaz ve alışırlar 1 haftayı geçti ve daha yavru bursalar ve daha ilk alıştıkları yer daha hiç bir dışarıyı görmemiş kuşlar yani yavru bursa 1 haftayı geçti ve uçabiliyorlar gördüm kanatları açıkken ondan salı veya çarşamba salacağım ama bu yavruların anne babasında gördüm sinekten inmiyorlar ve çok güzel bir uçuş stilleri var...
kardeş ben 2 tane yawru bursa aldım 3 gün tuttum sonra saldım kuşlar o kadar sağdık ki birisi saldığım gün kayboldu ertesi gün geldi sattım yine geldi yawru hali bu düşün artık ama sevmiyorum o ayrı konu çünkü uçuramıyom :S
bendekilerde yavru 1 hafta oldu gene yarın salacağım bakalım ama gelicekler % 95 çünkü hiç dışarı alışmamış kuşların ilk uçuşları olucak düşünün ve çok güzel uçuşları var ve sadıklar dediğiniz gibi
valla ben çil bango almaya çalıştım paçasız pazarda 10 lira diyolardı alamadım en son geliyodum bi mardin aldım beyaz arap bi dişim vardı kırıkkaleden getirmiştim ona eş aldm akşam üzeri arapı şahin götürdü aldığım mardin kaldı ortada neyse mardini 15 liraya aldm bide çil bango varmış tam istedim gibi onuda 5 e verdi yanında çok güzel uçtuklarını biliyorum çabuk yükseliyolar ve ürkek kuşlar onn için almak istedim ama tek kanatı aşağıda duruyo inş bi sorun yoktur uçurunca görcez seçime gelince zevk meselesi ben selanik muradiye tipi kuşları seviyom hoşuma gidiyo ama taklacı adana ve tip var elimde şu an selanik muradiye beslemek zor burda 3 evden biri kuşçu nerdeyse ve haysiyetsiz adamlar kuş kaldırıyorum hepsi bi yandan pırıltı veriyo böyle adamların içinde selanik muradiye beslenmiyo malesef :sinirli: sende ne hoşuna gidiyosa onu besle herşey gönlünce olsun
bende 2 tane yavru bursa vardı ya bursa kuşları takla atarmı atmazmı bursalar uçuçumu ve takla atarmı daha görmedim bursa öle ama taklacı dedi birisi o yüzden sorıyım dedim bursalarım daha yavru daha ilk uçuşlarını dün yaptılar öğreniyorlar yani bursa takla atarmı sizce veya atanları varmı ?
saolun arkadaşlar peki bu bursa kuşları daha yavru dışarıya saldım gittiler uçamadılar çatıya inemediler gittiler binanın camının önüne kondular uçamıyorlar daha uçuyorlar ama öle pek değil galiba yavrular diye çünkü 2 ci uçuşları idi sadece acaba ne zaman tam uçmaya başlarlar uçuyorlar ama rüzgarda ters dönüyorlar tüyleri ders dönüyor yani uçamıyorlar pek sizce ne kadar daha beklemeliler sizce alışmış kuşlar ama uçmakta zorlanıyorlar...
walla bi hastalığı yoksa zmn ı gelince uçar bende almıştım yawru bursa alıştılar biri öldü biri uçmuyodu karşıya gidiyodu bi gün bi kalktı kalkış o kalkış gitti geçenlerde gelmedi bi daha :S çok yawruysa uçurmaya çalışma zorlayınca bi yere konarlar oraya alışırlar sonra ilerde uçuramazsın Kolay gelsin...
arkdaşım bn bi çift çakal almıştım bnm mardinleri yükseltsin die çakalları 3-4 gün sonra saldım kayboldular aradan 5-6 saat geçti bi baktım 2 side çatıda ve kuşlar acayip uçuolar sabah bi salıodum akşam geliolardı hep sinektelerdi mardinlerde öle oldu bnm sonra çakalar büyüdü makara yapmaa başladı bi baktım bnm miskiler de makara yapıo hmn sattım çakalları ztn mardinler yüksekte uçmaa alıştığı için 5 dkda sinek oluolardı bnden tavsiye yaa çakal v.b güvercin bakıcn yada hepsi mardin olck