BURSANIN ŞAHİNLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pıncır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

pıncır

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer faruk çelik
Meslek
tasarımcı
İlgi Alanı
:buyrun:

DEVAMI

Oynarlar gerçekten mükemmel görünüyolar bursalı herkezin kümesine bi çift oynar bulundurmasının istiyorum ırkı kaybolmaması için gelişsin istiyorum inşallah böyle olur allah nasip ederse askeren sonra bi çift oynar veya mülakat almayı düşünüyorum SEevgilerimle Kardeş "SrKnbNcK

Oynarlar süper..Oynarları tanıtmak için aslında bir çift edinmek lazım ama elinde olanlarda çok pahalıya satıyorlar bide onları yavru almak lazım bulmak gerçektende çok zor..İyi günler..

ÖMER merhaba ALLAH can pekliği versin kuşların güzel yerin müsait yani ne mutlu sana ,elde ,havada ,yerde daha başka bir şey bekleme bence güle güle besle
SAYGILARIMLA

abı bursaların mukemmel allah saglıklı yavrular nasıp etsın kumesın guzel ama temızlık yapmamıssın temızlersen süer olur bendede 1 çift var bende bursacıyım daga dogrusu hastasıyım ben de yenı kumse sahıbıym benım kuslar orjınal senın kıler gıbı 7 ye 7 kanatlar var senı gercekten sevdım abı bırde sorum var bılgı almak ıstoyorum bana cevap atanlardan tesekkur ederım kırmızı bursalara neden cakal dıyolar anlamadım dıyenlerede sınır oluyorum

super kuslar mukemmel den öteeee hastasıyım bunların

abı bır sorum var bunların kırmızı beyazlarına neden cakal dıyolar anlamadım dıyenlere kızıyorum ne alaka sızce

maşşallah kuşlar cok guzel allah can peklıgı ver sın hayranım şu oıynarlara

emre arkadaşım her kesımde ınsan farklı hıtap edebiliyor kuş cinslerine o yuzden takılmamak lazım bence

MErhaba,

Mükenmel kareler mükenmel oynarlar maşallah bu kuş böyle beslenir demekten başka bir şey aklıma gelmiyor paylaştığınız için teşekkürler.

teşekkkürle hüseyin bey ancak kuşaların bi çoğu hasta oldu tektek ölmeye başladılar ne oldugunu bile anlamadan

kardeşim emeğine sağlık ALLAHIM nazarlardan korusun,bol yavrulu ve sağlıklı günler.

SAYGILAR SELAMLAR

TURAN ONARAN

Geri