BÜTÜN HASTALIKLARIN TEMEL SEBEBİ SU! Şebeke suyu kullanmayın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Sevgili güvercin severler bu başlık altında bütün hastalıkların ana sebebi olan bildiğimiz ülkemiz şebeke SU'ları.. Türker Öden abimizin Bir çok hastalığa tek çözüm adlı konusunda geçen Devir hanımında üstüne bastırdığı şebeke sularımız hastalıkların anası.... Türker abiyle Devir hanımın kendi çapımda yaptığım çalışmalara büyük katkıları olmuştur...onlara ayrıca teşekkür ederim....

Şebeke sularımız tam anlamıyla berbat...önce İstanbul sularından bahsedeyim...istanbul su kaynakları yeterli olmadığından şebeke sularımıza deniz suyu karıştırıyorlar ve buda suyu temizlemek adına daha çok klor ilave etmeleri demek oluyor ve deniz suyuyla birlikte şebeke suyuna ağır metaller karışıyor.. belki birçoğumuz duymuşuzdur denizciler açık denizlerde kaybolduklarında susuzluğa yenik düşüp deniz suyu içtiklerinden kısa süre sonra sudaki ağır metallerden dolayı akıllarını yiğtirirler..bağışıklık sistemleri çöker ve kana karışan yüksek tuz ve ağır metaller adeta vücudu çökertir ve 3 yada 5 gün sonrada ölürler...buda aynı şey ama doz düşük içen canlı bünyesi insandan kat kat küçük...yani çoğumuz ya kuş işte koy suyu içsin diyip hayvanları yavaş yavaş bağışıklık sistemlerini çökerten bir sürece sokuyoruz ve en ufak bir hava değişiminde dahi bu direnç kırılmalarına ve hayvanlarda birden çok hastalığın bir anda hortlamasına bir çoğumuz şahit olmuşuzdur...kendim evimde 5 aşamalı filtre kullanmaya başladığımdan beri hayat kalitem değişti...ki bu gerçekten çok önemli birşey!

Şimdi kırsal kesimdeki sularımız hakkında bilgiler vereyim...ya kırsal alandayız burda tarım yapılıyor hava temiz su da haliyle temiz...yok öyle birşey..ben kendi branşım olan ziraat'ten biliyorum ve bu böyle değil dostlar...bu şöyle Türkiye genelinde nüfus arttı ve çiftçi Mehmet dayı daha çok ekin yetiştirmeli insanların ihtiyaçlarına daha çabuk cevap vermeli ve onu borçlandıran hükümetimize daha çabuk ödemelerini yapmalı..bu sebepten basıyor kimyasal gübreyi yani NPK yı yani azot fosfor potasyumu....ekinler ve toprak yiyor kimyasalı ee güneş yeryüzünü ısıtıyor yükselen buhar bulut olup yibe yeryüzüne yağıyor ve sonuç hüsran...gitti yer altı su kaynakları...!

Arkadaşlar bizlerde dahil olmak üzere kuşlarımızın hatta bütün canlıların vücuttan bazı toksinleri atmaları icin mineralli alkali su içmeleri gerekir yani bu kaçınılmazdır! Alkali su vücuttan toksinleri atmayı yüksek oranda kolaylaştırır ve mineraller bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirir...

Kısacası imkanlarımız dahilinde yapmamız gerekenler şunlar,

1.Turker abim ve Ahmet amcamdan duyduğum GÖZTAŞI 3litre şebeke suyuna pirinç tanesi kadar ilave edilir içerisindeki bakır sülfat klora faydalı faydasız bakterilerin ölmesine hatta metallerin bastırılmasina sebep olur...

2.METİLEN MAVİSİ gökay nickname'li Nizam beyden dün duyduğum ve uzun yıllardır bildiğim ama onun sayesinde aklıma gelen sıvı...yine içinde bakır sülfat vardır bakterileri ve kloru yok eder metalleri bastırır..

3.KOLLODİAL GÜMÜŞ SU'YU Devir hanımın devrimi diyorum ben buna...bu işin en babası internetten araştırın yada kendisinden ricamdır bu başlık altında yapımını ve uygulanısını yazarsa sevinirim. Çok fazla bilgim yok açıkcası...

4.ALKALİ SU ARITMASI YAPABİLEN MEMBRANLI Filtrasyon bu kendi evimde kullandığım ve herkese şiddetle önerdiğim bir kere masraf yapılarak hastalıkların önüne geçmek icin yapılabilecek ve 4 senede bir filtre kartuşlarinın yenilenmesi gereken mekanik bir sistem buna ben bir kere yap kurtul sistemi diyorum.. filtre en az 5 aşamalı olmalı ve içinde toz kum tutucu klor için karbon filtre artı en önemlisi MEMBRAN filtre olmalıdir BU FİLTREYİ KENDIM BIŹZAT ARAŞTIRIP BU BAŞLIKTA SİZLERLE EN KALİTELİ SİSTEMİ EN UYGUN FİYATA NASIL YAPABİLECEĞIMİZI PAYLAŞICAM....

Şimdilik söyleyeceklerim bukadar unutmayın dunyanın 4/3 ve canlılarında 4/3 ü sudan ibarettir...buda su hayat demektir....

Saygılarımla
Osman Uğur Korkmaz
Ziraat Mühendisi

TÜM DOSTLARIMIZA ;
SU ARITMA CİHAZI YAPIMINI FOTO İLE GÖSTERELİM ..
1500 - 2000 liraya HAZIR DA ALINABİLİR tabii .. :hhh:

[email protected]' Alıntı:
TÜM DOSTLARIMIZA ;
SU ARITMA CİHAZI YAPIMINI FOTO İLE GÖSTERELİM ..
1500 - 2000 liraya HAZIR DA ALINABİLİR tabii .. :hhh:
Abi hazır olarak o 1500 2000 tl olanların aynı işlevi yapan 300 400 liralık olanlarıda var...ama ben burda istanbul karaköye gidip bizzat daha ucuza sadece kartuşları alıp olayı 100 - 150 liraya bitirmeye çalışıcam...bu arada benim suluğum tuvalet pisuvarından kendi yapımım otomatik devamlı doluyor ortalama 40 kuşum günde 3 litre su tükettiklerinden böyle birşey yaptım...resimleri paylaşıcam ilerleyen günlerde...şimdi ben otomatik suluğun tesisatına böyle 5 kartuşlu bir filtre taktığımda o eskiden SALGIN VAR YOK HASTALIKLAR HAVADAN GELİYOR hikayelerine son vermiş olucam alimAllah... sonuçları paylaşıcam

Saygılar abim

YENİ BAŞLIK AÇIP
.....................
* PİSUVARDAN - OTOMATİK SULUK YAPIMI * için fotolu ,açıklamalı anlatım gzl olacaktır.. beklerim .

.....................
AYRICA FİLTRELERİN * SU İSLAHI İÇİN * FOTOLU ANLATIMI , MONTAJ AŞAMALARI HOŞ OLACAKTIR !

[email protected]' Alıntı:
YENİ BAŞLIK AÇIP
.....................
* PİSUVARDAN - OTOMATİK SULUK YAPIMI * için fotolu ,açıklamalı anlatım gzl olacaktır.. beklerim .

.....................
AYRICA FİLTRELERİN * SU İSLAHI İÇİN * FOTOLU ANLATIMI , MONTAJ AŞAMALARI HOŞ OLACAKTIR !

Eyvallah abi hazırlıyorum inşallah yarına

Merhaba,
bu değerli paylaşım için çok teşekkürler. okumak ve araştırmak çok değerli vede faydalı bir alışkanlıktır tebrikler.
Hayvanlarda-Ku%C5%9Flarda-G%C3%BCvercinlerde-Bir%C3%A7ok-T%C3%BCm-Hastal%C4%B1klara-Etkili-Do%C4%9Fal-ve-Zarars%C4%B1z-Tedavi-Y%C3%B6ntemi-Yeni.jpg

Evde Kolloidal Gümüş Suyu yapımı ve kanatlılar için uygulama detaylarını bulabileceğiniz güncel döküman linki için bkz: http://goo.gl/sz8SPM dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız.
sağlıklı günler dilerim..

Çok teşekkürler Devir hanım

Saygılar

gökay' Alıntı:
Çocukluğumda aklımda kalan ''' Alkatraz Kuşçusu ''' filmini izlemenizi tavsiye ederim.
Eyvallah abi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri