büyük badire atlattım(:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bu sabah kuşları iyice doyurup uçurdum 5 kuşumda gözle zor görülecek şekilde havaya kalktılar bu kuşların 2 si eş ve yavrusu vardı aynı şekilde bir erkek beyazında yavruları vardı neysekuşları izliyordum birde baktım arkasından bir kerkenez uçuyor beynim durdu onları izlerken biraz altlarından 2 doğan geçti tmm dedim bu kuşlar kurtulmaz dedim aklıma yavrular geldi kuşlar o kadar yüksekte olduğu için aşağıdan ses cıkarsam duymaz kuşlar korkudan dağıldılar dürbünle izledim sonra bir baktım 2 doğan kerkeneze saldırdılar 3 bir arada kayboldu gittiler kuşlarda indi benim anlamadığım neden doğanlar kerkeneze saldırdılar çok ilginç ya oysa 3 bütün kuşları alabilirlerdi

Neyseki zaiyat vermemişsiniz ; bundan sonra daha dikkatli olun , atmaca ların geliş saatleri çoğuzaman aynı zamanlarda olur takip edin atmaca saatini daha sonra uçurun .. tekrar geçmişolsun.. selamlarŞEREF

ucuz yırtmışsın sen hala neden benim kuşarı almak yerine birbirlerine düşmüşler diyorsun ilginç bu atmacalar size yaranamıyolar napsalar:)

Geri