ankaralısalih06
Üye
- Ad Soyad
- Salih OZTÜRK
- Meslek
- asker
- İlgi Alanı
- Kediler
saygıdeğer büyüklerim-ablerim, yaşıtlarım ve sevgili kardeşlerim. bu siteye üyeliğim sayesinde büyük kuşçu olmayı öğrendim. (öğrenmek isteyenler yazının devamını okusun) büyük kuşçu olmak için iyi kuşlara sahip olmanıza gerek yok, 30 40 yıl önce vefat etmiş büyüklerimizin kuşlarına benzer kuşlar bulunur, kanatları kesilir ve hiçbir zaman uçurulmadan siteye iki fotoğrafı konulur(özellikle cep telefonu ile çekilir ki tam anlaşılmasın),iki şahit gösterilir ve kuşları soranlara ''kuşları herkese göstermiyoruz, saklıyoruz'' denir, herkesin konusuna ''ustaca'' yorumlar yapılır ve böylece büyük kuşçu olma formülü tamamlanır :haha: işin acı tarafı tüm form konularında ''video koyacağız, seyredersiniz'' diyenler ya ''evi müteahite verdik yer yok'', ya ''tüy zamanı da geçsin uçuracağım'' ya da ''kimse görmesin diye saklıyoruz'' gibi saçma sapan bahanelerle geçiştirmişler. bende ne saim ustanın, ne şeref ağanın, ne arap hacının ne de ömer amcanın kuşları var. bende sadece ''salih'' ustanın kuşları var ve bu mesajı okuyan herkese kapım sonuna kadar açık. kimseden saklayacaka kadar iyi değiller ve kimsenin kuşlarına benzemiyorlar. hiç biri uçmuyor ve sadece yem yiyorlar ama çok güzel arkadaşlıklara vesile oluyorlar. ve ben kuşlarımı çok seviyorum. lütfen komplekslerinizden hayallerinizden vazgeçin ve dürüst olun..