Büyüklerden Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weletler59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

weletler59

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin caliskan
Meslek
Örenci
İlgi Alanı
Kediler
abilerim 15 yaşındayım ve kuşları cok seviyorum havada uçmaları takla atmaları cok hoşuma gidiyor bu işi daha önce yapıp bırakmıştım şimdi yeniden başlıyorum 6 tane güvercinim war ama hepside afedersiniz karga gerci genede cok seviyorum kuşlar ordan oraya ucuyor malum örenciyiz birde güvercine parada weremiyorum acaba bana yardımcı olup kuş wermek istiycek abilerim varmı ?(konu kapatılır kesin ama rahatsızlık verdiysem özür dilerim)

selamunaleykum
zamaninda kotu kuslan baslamak ii dir cunku isi ogrenip ii bulunca ii nin kiymetini ve farkini bilirsin.
ama senin samimiyetine inaniyorum nerde kaliyorsun sana uygun kusum yok ama sana yakisacak kus bulmani sagliyacagim insallah kuslarin kiymetini bilir ve bir omur boyu ornek bir kuscu olursun
saygilarla

abim biliyorum basta öyle kusla baslamak gerek ama zaten 1-1.5 aydır besliyorum tabi bu kuslarıda tutucam atma gibi felan bişi yokta ama ben onların takla atmalarını ucmalarını seviyorum eğer varsa verevibilicek vermek isteyen beni msn den eklesin ltfen yada arasın fark etmes parayla almak istiyorum ama para ayıramıyorum

weletler59' Alıntı:
abim biliyorum basta öyle kusla baslamak gerek ama zaten 1-1.5 aydır besliyorum tabi bu kuslarıda tutucam atma gibi felan bişi yokta ama ben onların takla atmalarını ucmalarını seviyorum eğer varsa verevibilicek vermek isteyen beni msn den eklesin ltfen yada arasın fark etmes parayla almak istiyorum ama para ayıramıyorum
selamunaleykum
seni telofondan ariyorum acmiyorsun lutven arayinca acarmisin

abi msn adresin varsa verirmisin görüşelim böyle bi iyilik yapıyosun hemen unutucak deiliz birbirimizi :) sana danışıcaım konular olur sorularım olur :)

Kardeşim bence Az olsun güzel olsun kuşların git hepsini ver iyi bi çift al ve böyle yavrularını alarak çoğalt kuşlarını....

Geri