mehmetjeddi
Üye
- Ad Soyad
- MEHMET JEDDİ
- Meslek
- LOJİSTİK
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevdet özbayer' Alıntı:Hepsi süperler.
Eğer renkleri kadar oyunlarıda güzelse,tadına doyum olmaz.
FORMULA 1' Alıntı:masaallah bunların gök olanları varsa cok guzel olur sarı da verıyorsa super.guzel kuslar.
iLLeqaL54' Alıntı:Maşallah güle güle besleyin
kuscu_marik' Alıntı:masallah bir kac kez bu tür kusların çok performanslılarını izleme sansım oldu bunlarda kaliteli kuslardır mutlaka güle güle besleyiniz paylasım için tesekkürler mehmet kardesim
saygılar
0zqur' Alıntı:Kuşlarınız çok güzeller maşallah.. Tüğleri kadar hayırları olsun..
şenol tunç' Alıntı:Mehmet kardeşim güzel kuşlar güle güle besle,hayırlısı ile çoğaltırsın inşallah.
Yanlız bu renk kuşlarda dikkat edeceğin şey kapalı bulutlu havada uçurma, fişek bitimi buluta girdimi farketmen zor
Olur))
Selamlar sağlıcakla kal.
zogoz' Alıntı:Maşallah güzel kuşlar,eskilerden.Saygılar
mehmet21' Alıntı:s.a.
maşallah kuşlarınız güzel...sağlıkla besleyip uçurun inş.
cevdet özbayer' Alıntı:İçimizde 20,30 senelik Ankara'lı kuşçular varsa belki hatırlarlar,bu kuşların aynı tertipli bozdumanlı göğüsleri kınalı olanlarından Urfalı Dekoracı Halil ( Hallo ) dan seksenli yılların başında 100 dolara bir erkek almıştım,bu kuşlara o zamanlar Ankara'da Hume diyorduk zamanla kuşların isimleri değişti,şimdi ne diyorlar bilmiyorum.
Bu hume erkeği Vanda oturan gadonun yiğeninden aldığım 16 kuyrak bir dişiye eşledim ve çok uzun bol taklalı oynayan yavrular alıp uçurdum.
O zamanlar cebeci siyasal bil. fak. orada terasta uçuruyorduk,eski kuşçuların birçoğu bilirler,bu kuşlardan şimdiki ismi önplana çıkmış meşhur kuşçularda alıp kendi kuşlarına eşlemişlerdi
şimdi söylesem inkar ederler.
Yukarıdaki buz mavisi kuşlarda eğer benim uçurduğum humeler gibiyse illaki kırıkları bile oynarlar.
Bu humelerin ortaya çıktığıyerde Afyon sandıklı,orada ikamet eden bir diş doktoru tesadüf eseri Hallodan aldığı bu kuşları tutturup çoğalınca tekrar Urfalı Halloya verip yurt çapında yayılmasına vesile olmuştu,Öldülerse Allah ikisinede rahmet eylesin,sağsalar Rabbim uzun ömürler vesin.
Kusura bakmayın küçük bir nostalji oldu,bazen bu tip kuşlar beni eski günlere götürüyor ve geçmişi hatırlamama vesile oluyorlar.
Selam ve dua ile.
M.TURAN' Alıntı:Selamun Aleyküm
Mehmet kardeş kuşların damızlık olduğu her halinden belli güzel kuşlar biraz çoğolttıktan sonra uçurmaya başlarsın inşaallah güle güle besle paylaşım için teşekkürler.Selamlar