Çakal arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Yanlız kemalpaşa kelebeği değil aradığım!
Dönek hiç değil!

Piyasada bir çok kişinin kırmızı bursa yada trakya kuşu diye bildiği ve yok oldu olucak bir ırk bu aradığım...

Lütfen telefondan irtibata geçiniz 0507 041 40 85
Saygılar

Merak Ettim.Takipteyim Foto Felan Paylaşırsanız Sevinirim.

Pardon neyi merak ettiniz anlayamadim? Çakal güvercini diye google'da aratırsanız bir çok resim bulursunuz...
Saygılar sevgiler

Canım kardeşim kızma boşver onlar cakal kuşununu bilmediklerinden merak ettiklerinden sormuştur gogoldan veya trakyalı bir kardeş ve malatya 44 nikli arkadaşlardan bir resim koyuver ben yapamıyorum dedidiğim arkadaşlarla görüşemedin mi ? Ahmet ağabey ,Melkom usta,Saçaklı camii nden Pimapenci Kemal onlar senin işini görürler tahmin ediyorum selamlar.

Yok abi kızmadım... melkom amcada yok diye duydum pimapenciyr gidemedim verdigin ahmet amcanin telefonuda cevap vermedi...sana çok teşekkür ederim ahmet amca

Canım kardeşim sen üzülme ben senin için ak kuyruk mu kanat kuyruk mu tercinin birkaç kişiye telefon edicem yanlız 14 kuyruk kuyruk üstsüz sarı mı yoksa kırmızı mı istıyım ? bir veya iki dişi değilmi selamlar.

Kanat kuyruk kırmızı olur sarı olur 2 dişi lazım amca kuyruk üstü olur olmaz farketmez

Neyi Merak Ettim Size Kuşun Şeklini mi ? Yoksa Ülkemizde Bu Nesil Hala Yetiştiriliyor mu Yetiştiriliyorsa Yetiştirenlerin Kümesini Hangi Kuşlara Eşe Vurduklarını Nasıl Törettiklerini mi ?

Makaracılar bölümüne bakınız ayrıntılı bilgiyi orada bulacaksınız...saygilar sevgiler

Bu ne ya ben yurtdışında olduğum sürede sitede ülke gibi ölmüş zaten kuşçuluk hakkında bişey söylemeye gerek yok bizim hain milletimiz sayesinde kuşçuluk yıllardir ayaklar altinda....! Ben atası topkapı sarayında kuşçubaşı olan birisi olarak utanıyorum valla!

Çakal bekliyoruz hala.... Ahmet amcamiz güzellik yapti saolsun ama halen daha çakal tekliflerine açığım...
Saygılar

Geri