ÇAKAL Görsün alem... unutulanlardan İstanbul by Çakal Karlos

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Selam güvercin severler...

Sizlere son kuşçuluk dönemimde beslediğim yok olmak üzere olan çakal ırkı güvercinlerimin fotolarını sunmaktan gurur duyuyorum...yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..fotolar farklı zamanlarda çekilmiş olup son 6 aylık süre zarfındadır... fotolarda sarı ve kırmızı akkanat akkuyruklar ve ak kuyruklar...ayrıca çikolata akkuyruk ve kanat kuyruk pal kuşları mevcuttur.... hepsi karışık yaklaşık 50 adettir...( tam saymadım ) hepsi yurt içinde olduğum sürelerde 30 dk. 1.5 saat arası uçmaktadırlar... salmam kanat kuyruklar ve akkuyruklar olmak üzere ikiye ayrılmıştır böylelikle renk karışımını büyük ölçüde engelledim. Salmamda havalandırma otomatik elektrikli bir fanla 2 saatte bir otomatik olarak 30dk. şekilkde havalandırılmaktadır. ayrıca çok sık seyahat ettiğimden kendi icadım olan tuvalet rezervuarından 2 litrelik otomatik suluğum bulunmaktadır :) otomatik suluğun artıları olduğu gibi eksileride var en büyük artısını söylemek gerekirse ; su devamlı önlerinde ve dinlenmiş vaziyette, eksiside şu ; suluğun içi pislik dolduğunda belirli periyodlarda temizlemek gerekiyor. Saygılar Sevgiler...

Re: ÇAKAL Görsün alem... unutulanlardan İstanbul by Çakal Ka

Maşallah, yer sorununu halletmişsin.

gökay' Alıntı:
Maşallah, yer sorununu halletmişsin.
Nizam bey biraz zaman aldı ama şükürler olsun Allahıma sonunda hallettik.....saygılar

Canım kardeşim Allah gönlüne göre versin tüyleri kadar hayırlarını görmen dileklerimle saygı ve sevgilerimle bol yavrulu bir hastalıksız bir sezon geçirmeni temenni ederim.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim Allah gönlüne göre versin tüyleri kadar hayırlarını görmen dileklerimle saygı ve sevgilerimle bol yavrulu bir hastalıksız bir sezon geçirmeni temenni ederim.
Ahmet amcacım iyi dileklerin için sağolasın...ve iyiliklerin için Allah senden razı olsun....saygılar sevgiler amcacım...

Geri