Çakal güvercini fotoğrafları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Resimlerin Tamamı Alıntıdır

ÇOK GÜZELLER MAŞALLAH
BU KUŞLARDAN SATAN VARMI ACABA

maşallah dostum kuşlar süper, hiç bunlardan edinme fırsatım olmadı, inşaallah bir gün dengelir...saygılarımla....
gönenli

ya kardeş bu kuşlar kırmızı oynarlara çk benziyor bunları satan warmı acaba

Sinan kardeşim merhabalar,kırmızı oynarlara çok benzediğinden bahsetmişsin kuşların.Oynarın temel 2 tane rengi vardır.Birisi siyah (akkanat akkuyruk,akkuyruk,arap) ve diğeri beyazdır.Dolayısıyla kırmızı renge sahip oynar bulunmamaktadır.Çakal ırkı oynarlara çok benzediğinden bu türlü karışıklıklara sebebiyet vermektedir.Bende bir çakal üreticisiyim ancak şu anda damızlık yetiştirdiğim için sana çakal edinme konusunda yardımcı olamıyacağım.Ancak ilan bölümüne yazarsan belki sana yardımcı olabilecek üyelerimiz olabilir.

KuscuSinan' Alıntı:
ya kardeş bu kuşlar kırmızı oynarlara çk benziyor bunları satan warmı acaba

Sinan bey merhabalar çakalları ben oynara benzetemiyorum benzetebilsem oynar beslemezdim diye düşünüyorum.Bunları elbette satan vardır bende 3 ay önce filan sitemizde üretim fazlalarımız sattım.Şuan elimde fazla çakalım yok yaz 2009 temmuz ayı sonuna kadar kısmet olursa çoğalacaklar beklerseniz bir takım hediye veririm ilginize teşekküreder esenlikler dilerim.

maşallah guzel kuslar bende var bu kuslardan bendekıler kuyruk 19 tel dısıde 21 tel kuyruk ama cok guzel yawruya bakıyolar paylaşim için tesekkurler

saygılar

adıyamanhasan' Alıntı:
maşallah guzel kuslar bende var bu kuslardan bendekıler kuyruk 19 tel dısıde 21 tel kuyruk ama cok guzel yawruya bakıyolar paylaşim için tesekkurler

saygılar
Merhaba,hasan bey,Sizdeki çakalların 19 ve 21 telekten olduğunu söylemişsiniz.Açıkçası bugüne kadar o sayı aralıklarında teleğe sahip olan çakallar hiç duymadımda görmedimde.Acaba elinizdeki kuşlar osmanlı makaracısı(oryantel roller) olabilirmi?
Mümkünse resimlerini bizimle paylaşırmısınız.

çok güzeller ama bunlar bursa'Ların çakalı mı ???

Arkadaşlar bir ara banada bir kuşçu abi çakal hediye etmiştti gerçekten hem uçus özellikleri ve kostümleri güzel herkeze tavsiye edrim ayrıca çok sadık akıllı ve ürkek yapısı var. :buyrun:

selam.resimler alıntı mı yoksa sizin makaracılarmı bunlar..teşekkürler

ya kardesım kusların cok guzel normal de o guvercınnın sadece kuyrugu beyaz olur adıda ş.urfada ( kırmızı gümüşkuyrak) tır senın kuslarınkınde kanatlarıda beyaz cınsı garıp geldı ama guzel kuslar sen bırde benım kusları gorsenız

arkadaşlar elimde bi tane cakal var dişi ilgilenen olursa güvercin satanlar bölümünde ilanım var

İlan adım Satılık Cakal diye Şimdiden Teşekkürler

Geri