Çakal (Kesmebaş-Bursa) Yarışması Icin Resimlerinizi Bekliyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Sevgili Arkadaslar, Yeni yilla beraber artik biraz adrenaline ihtiyacimiz oldugunu dusunuyorum, bu yuzden uzun suredir planladigimiz Çakal yarışmasını düzenlemeye Karar verdik, Yarışmamıza Resimleri Bu Konu altında Topluyoruz, Yarışmaya Katılım Kuralları Şunlardır ;

1- Yarışmaya Katılımlar 25 mesaj üstündeki üyeler arasında Olucaktır.
2- Resimleri Eklemek Icin Son Tarih 15 OCAK 2009 tarihinde Son Bulunacaktir.
3- Mavi-Sarı-Kırmızı-Siyah Cakallarımızın 5 Adet Ayrı Yerlerden Cekilmiş Resimleri Eklenecektir.

Yarismamizdaki Oylama Sistemiyle ilgilili Kurallarimiz Yarismanin yapilacagi konuda belirlenecektir.

Ödül, Kelebek Bölüm Yöneticilerin toplantisinin ardindan Belirlenecektir..

Katilimlariniz Icin Simdiden Tesekkurler.

Yarışmaya katılmak için mesaj sayısını 25 üstüne geçirmeye katılacak üyelere duyurulur.
uye mesajları şimdi ve hep olduğu şekilde kontrol altındadır.
gereksiz mesajlarla mesaj sayısını isterse 1000 yapsın kale alınmayacaktır.

Slm Serdar bey;Yarışma her zaman olsun isteriz, heyecan katsın siteye.

(Çakal (Kesmebaş-Bursa) Yarışması Icin Resimlerinizi Bekliyoruz.)

İstanbulda yaşayanlar bu kelimelere yabancı, çakal değince, kelebektenmi bahsediyosunuz yoksa ,pacasız olan makaracı ırktanmı, bir göstermelik resim olsaydı ona göre arkadaşlar karar verirdi.

Gökay abi doğru tahmin ettiniz çakal derken saya, kelbek ırkından bahsetmiş Serdar arkadaşımız, istanbulda yaşanlarında bu kelimeler pek yabancı değillerdir. çakallar akbaş,akkuyruk kanat uçları beyaz kelebeklerdir vekelebeklerdeki değişik renk tonlarını taşırlar. değek ve kıymeti kafasının beyazı ile gövde renginin kesiminin şekil olarak en düzgün olmasıyla belirlenir. tabi yapısıda bir etkendir.
belli ki Serdar arkadaşımızda kelbek bölümündeki çakalların çokluğu ile bu işi başlatmış,
geçmişte kelebek yarışması düzenlemişti güzel bir girişmdi ancak
güvercin ırkları içinde renk armonisi olarak en çok çeşide sahip ırktır kelebektir, böyle bir kısıtlamaya giderek yarışma düzenlemek daha heycanlı ve çekişmeli geçecektir.

Evet Aynen Bunlar, Bunlar Sarı Çakal Olarak Gecer Yada Sarı Kesmebaş..

SERDAR KARDEŞ MRB. TEKRAR. NASILSINIZ?
YARIŞMA FAALİYETİ NASIL GİDİYOR.RESİMLEİMİZİ NEREYE GÖNDERECEĞİZ?MALUM YOL GÖSTERİRSENİZ. SEVİNİRİM.

Selam kardessim Resimleri Buraya ekleyebilirsin ayni çakalın 5 ayri yerden cekilmis fotosunu istiyoruz, bende allah kısmet ederse hafta sonu ekleyecegim, sevgiler saygılar

serdar dostum, sitede çok iddalı çakllar var dikkatini çekti mi? sarılar başta olmakla kırmızılarda çok dikkat çekici, yetişitiricileri kutlamak gerek. helal olsun...

dushekimi' Alıntı:
serdar dostum, sitede çok iddalı çakllar var dikkatini çekti mi? sarılar başta olmakla kırmızılarda çok dikkat çekici, yetişitiricileri kutlamak gerek. helal olsun...
Bakıcaz bakalım kim ne kadar iddaalı kim degil herkez kendine guveniyorsa sorum yok sunucaz dostlarımızın önüne onlarda yemeklerin tadına bakıcak kimin yemegi daha duzelse o begenilecek ve sevilecek, ya bu arada pardon evdekiler hep yemekteyizi seyrettigi icin artik herseye yemeklerden ornek veriyorum kusura bakmayin :)

ÇAKAL YARIŞMASINDA HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM.İYİ OLAN KUŞUN KAZANMASI DİLEĞİYLE...
ŞUNUDA BELİRTMEDEN GEÇEMİYECEĞİM RESİMLER İÇİN EPEY UĞRAŞTIM ÇERÇEVE İÇİN FAKAT KUŞLARA HİÇBİR ŞEKİLDE DOKUNMADIM.HERKESDE BU DÜRÜSTLÜĞÜ GÖSTERSİN LÜTFEN...
SAYGILARIMLA.

Ekli dosyalar

• S.ÇAKAL 3.webp
    S.ÇAKAL 3.webp
    859.9 KB · Görüntüleme: 1,219
  • S.ÇAKAL 2.webp
    S.ÇAKAL 2.webp
    127 KB · Görüntüleme: 1,204
  • S.ÇAKAL 1.webp
    S.ÇAKAL 1.webp
    791 KB · Görüntüleme: 1,240
S.ÇAKAL DEVAMI...

Ekli dosyalar

• S.ÇAKAL 4.webp
    S.ÇAKAL 4.webp
    102.8 KB · Görüntüleme: 1,209
MAHIR ABI gercekten guzel bır cakal resmı koymussunuz bu cakal ırkı elınızdekı soy kac yıllık acaba kuşun ırkından bahsedermısınız .

ALKAN KARDEŞİM BU ÇAKALIN KANI 4 SENEYE DAYANIYOR. HEP İYİLEŞTİRMEYE YÖNELİK ÇALIŞMALARDA BULUNDUM.
TİP KOSTÜM RENK KAPALILIK HATSIZ OLMASINA DAİR UĞRAŞIYORUZ TABİİ TAM OLARAK DÖRT DÖRTLÜK DEĞİL AMA OLACAK İNŞAALLAH.

Mahir bey çakallarınız iddialı görünüyo, diğerle korktu galiba;
Şaka bir yana bu tür yarışmaların olmasından yanayım, hafta sonu dananın kuyruğu kopar, ben katılamıyorum , herkeze başarılar dilerim.

WAY WAY Serdar kardeşim bu mavi çakkalda süpermiş,Allah nazardan saklasın, sarı, mavi bende inşallah yarın bir kırmızı çakal koyayım da takımlar tamamlansın, dur bakalım daha milletin elinde ne cevherler var,

Bakıcaz valla, Güzel Mahir abininkide cok guzel kus, senin kirmizilarida az cok biliyoruz, her renkten yarismaci var, birde kara cakal katilsa cok guzek olurdu, herkese basarilar :)

çakallara dicek laf yok güzel hayvanlar.dikkat çekmeside normal.emegine saglık.paylaşım için tşkler :oley:

BU DA BENİM ADAYIM KIRMIZI ÇAKAL ERKEĞİM....

Ekli dosyalar

• kırmızı çakal 1.webp
    kırmızı çakal 1.webp
    460.5 KB · Görüntüleme: 1,218
  • kırmızı çakal 2.webp
    kırmızı çakal 2.webp
    554.5 KB · Görüntüleme: 1,187
  • kırızı çakal 4.webp
    kırızı çakal 4.webp
    425.7 KB · Görüntüleme: 1,243
  • kırmızı çakal 5.webp
    kırmızı çakal 5.webp
    551.7 KB · Görüntüleme: 1,102
  • Kırmızı çakal 6.webp
    Kırmızı çakal 6.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,229
MEHMET KARDEŞİM NE ALEMDEYİZ YARIŞMADA.. BAŞKA KATILAN YOK GALİBA ...
ASLINDA İLGİ AZ OLDU BE İYİ YADA KÖTÜ ŞÖYLE KATILIM OLSAYDI DAHA İYİ OLURDU...

evet mahir abi, pek ilgi toplayamadık, geçenlerde yaptığmız kelebek yarışması daha bi ilgi çekmişti ama yarışma orantısız oldu,maalum kelebek deyince binbir renk kelebek var,esasen böyle bir tür belli ederek yapmak daha iyi olurdu ama sanırım biraz sönük bıraktır yarışmayı,
bir takımda siyah çakal olsa, aslında sinan kardeşede teklif ettim ama ses soluk çıkmadı, ondan sonra yarışmayı başalatabiliriz.

EVET BAK ODA İYİ BİR KUŞÇU KENDİSİNEDE BELİRTTİM.
İYİDE KUŞALRI VAR ASLINDA SİYAH LARLA GİREBİLİRDİ ASLINDA.
AMA YİNEDE OLAN BİRŞEKİLDE ATARDI RESMİNİ NEYSE SAĞLIK OLSUN..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri