Çakallar (İstanbul)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Arkadaşlar çakallarımdan bir kaç kareyi memnuniyetler sizlerle paylaşıyorum kuşların bir çoğu uçuyor ve performans olarak iyiler yani en aşağı yarım saat havada kalıyorlar tabi aralarında 1 saat kadar uçanlarda var ve içlerinde bir çifti damızlık salmamdan getirdim erkeğini yeni uçurmaya başladım ve bu çiftten bir kere yavru aldım ve bir tane yavrularıda şuanda kümesimde onunda resimleri aşağıdadır...saygılarımla

Bu yavru olan

Merhaba Osman bey;
Çakallar ,uzun ve yuksek ucar,anteramanı iyi yaptırırsanız ,ucma sureleri en az 2 saate kadar cıkacaktır,bu arada kuşların makara performansları nasıl ?

osman abi çakallar çok güzelmiş maşallah..ve verdiğim mavi baskanın keyfi yerinde göründüğü gibi .. bol yavru almalar :)

gökay' Alıntı:
Merhaba Osman bey;
Çakallar ,uzun ve yuksek ucar,anteramanı iyi yaptırırsanız ,ucma sureleri en az 2 saate kadar cıkacaktır,bu arada kuşların makara performansları nasıl ?
Öncelikle teşekkürler Gökay bey...daha öncede çakal çok beslemiştim ve çok uzun süreler uçan çakallardı ama ne yazıkki uzun aradan sonra tekrardan kuşçuluğa başlayışımda eskiden beslediğim çakallar kadar iyileri denk gelmedi...Yani şuanki çakallarımda bazısının uçuş performansı iyi ama ahlakı bozuk bazıları ahlak olarak çok güzeller tam damızlık kuşları ama uçuş performansları düşük... makara olarak iyi sayılırlar ama benim ora üstü açık balkon tarzı biryer ve makara performanslarını tam olarak bundan dolayı sergileyemiyorlar diye düşünüyorum yani yandaki büyük ağaçların içine kadar giriyorlar makara yaparak...zaten oynarlarla birlikte uçurduğum için makara özelliklerine pek dikkatte etmiyorum zaten....saygılarımla

hayal_gemisi' Alıntı:
osman abi çakallar çok güzelmiş maşallah..ve verdiğim mavi baskanın keyfi yerinde göründüğü gibi .. bol yavru almalar :)
Saol Emre kardeşim baskaların keyfi yerindeydi ve güzel uçuyorlardı ama ne yazıkki baskalar görevini tamamladı yani onları klavuz olarak kullandım ve sonra oynarla çakalla olmadığını 2 baskam rüzgara kapılıp 2 acemi çakalımı ve 2 acemi oynarımı uzaklarda biyere indirip kaçırınca çok iyi bir şekilde anlayaraktan elden çıkardım hepsini :hhh: :hhh:

en iyisini yapmışsın osman abi .. yaramazlık yapanı göndermek gerek :D

en yakın zamanda görüşmek üzere osman abim :)

Eyvallah Saol kardeş...

selamlar.bir önceki sayfada baktığım çakallar da kanatlarda saz yoktu.bunlarda oldukça fazla saz var.acaba hangisi daha orjinal.

KEMALO' Alıntı:
selamlar.bir önceki sayfada baktığım çakallar da kanatlarda saz yoktu.bunlarda oldukça fazla saz var.acaba hangisi daha orjinal.

Resimledeki çakallar benim 3 sene önceki kümesimdeki çakallardı... kanatlarında saz yok bunlar ak kanat akkuyruk çakallar... ve çokta orjinal sayılmazlar... vasat altı çakallarımdı.... saygılar

Geri