gokay
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kazimcankurt' Alıntı:Abi maşallah böylesini bulmak zor.Bana da nasip olsa kuş beslemek bende en iyilerine ulaşmaya çalışacağım eş dost sayesine gerekli kadar tecrübe edindiğimi düşünüyorum dile kolay 15 yıllık bir birikim var ama özlemde var fakat baba izin vermiyor.Kafayı çizmek üzereyim allahım bana yardım et dengem bozuldu ya arkadaşlar muğla merkezde beraber besleyebileceğimiz arkadaş varmı...
comandante!' Alıntı:mrb güzel kuşlar ama orada demişsin bursa akkuyruk bursa akkuyruk başka bunlar bursa değil yani
gökay' Alıntı:Baştaki resimdeki kuşları eş yapmaya çalışıyorum,yavru almak kısmet olmadı,yavrusunu aldığım alttaki tek sarı dişi,onada düzgün erkek arıyodum buldum bitane ,onunda yeni yavrusunu almak kısmet olmadı, bango yumurtası koydum altına ,kısmet olursa ilerki zamanda duşunuyorum yavru almayı, cıkan yavruların resimlerini eklerim, ilginiz alakanız için teşekkur ederim.
ali hakan' Alıntı:değerli dostum..redhotchilipeppers(hüseyin bey)bence sana destek olur..onun tavsiyelerini ve yardımlarını alderim..saygılar