ÇAKÇIRLI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taner61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

taner61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TaNeR BayraK
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Resimler Alıntıdır...

Ekli dosyalar

• aaaamaviakrl35bk5rw.webp
    aaaamaviakrl35bk5rw.webp
    43 KB · Görüntüleme: 2,807
  • akrl20ic.webp
    akrl20ic.webp
    96.9 KB · Görüntüleme: 3,775
  • akrl30wx.webp
    akrl30wx.webp
    104.4 KB · Görüntüleme: 3,318
Resimler Alıntıdır...

Ekli dosyalar

• akrl78fn.webp
    akrl78fn.webp
    115.5 KB · Görüntüleme: 3,100
  • akrl86ep.webp
    akrl86ep.webp
    121.5 KB · Görüntüleme: 2,898
  • dsc07310vt5.webp
    dsc07310vt5.webp
    112.7 KB · Görüntüleme: 4,215
Resimler Alıntıdır...

Ekli dosyalar

• resim048ip7.webp
    resim048ip7.webp
    306.2 KB · Görüntüleme: 3,493
  • x1pi7ndprytershcn07qcjhah1.webp
    x1pi7ndprytershcn07qcjhah1.webp
    14.6 KB · Görüntüleme: 3,290
  • x1pi7ndprytershcn07qcjhde8.webp
    x1pi7ndprytershcn07qcjhde8.webp
    11.1 KB · Görüntüleme: 3,050
hmm bunlarda güzelmiş..Paylaşım için saol.Emeğine sağlık.........

kuşlar çok güzel, paylaşım için teşekkürler ama konu yanlış yere açılmış bence. çakçırlı, ispir, baştankara, diyarbakır vs. adıyla açılan konular da "süs güvercinleri" bölümüne açılmış. bu kuşlar "filo kuşları"dır. yani uçurulmak için beslenir. ben öyle süs için besleyenine rastlamadım hiç. umarım ilgili arkadaşlar konuyu uygun bölüme taşıyacaklardır.
paylaşım için tekrar teşekkürler.

Biz bu kuşlara panda diyoruz, siyah haricindeki başka rengi görmemiştim, paylaşım için emeğine sağlık.

selam değerli dostlarım...çakşırlı,şıhselli,panda,çarçurlu v.s.gibi adlar ile anılan kuşlarımızın filo güvercini grubuna dahil olduğunu daha önce konuşmuştuk...bu türde orta doğu kökenli kuşlarımızdandır...aşağıda verdiğim link te kuşlarımızın fotoları vardır bakmak isteyen arkadaşlarımız için link verdim...

viewtopic.php?f=72&t=1272

Diğer bir değişle panda :) daha farklı isimlerde veriliyordu hatırlamıyorum :) güzel kuşlar hakkını vermek gerek :)

maaşallah çok hoş kuşlar,resimler alıntıdır derken ben beslemiyorummu demek istediniz :tamam: :slm:

bu kuş şıhsellidir güzel görünümlü bir filo kusudur

maşallah kuşların çok güzel güle güle besle
kırmızı dişi lazım nası bula bilirim pandalardan
bende 1 çift var dişisi yumurtlamadı 1 tane dişi lazım yardımcı olursan sevinirim hulusi turgut 0555 8203056

Maşallah guzel kuşlar allah herkese nasip etsin beslemeyi paylaşım için teşekkürler.

Kuşlarınız maşallahı var süperler:) :heyo:

slm beyler.
ben fransa oturuyorum. bu kuslardan bende 2 cift damizlik var.
gecenlerde 2 cift yavru aldim bir tanesi oldu.
simdi bir cift yumurtalari var. cok guzel kuslar. simdi erkekleri ucuruyorum iyi dikilmeye basladilar.
yazin turkiyeye geldigimde bir veya iki cift getirecegim. dostlara hediyem olsun.
ben donek kus hastasiyim burda bulmak imkansiz. onun icin bu kuslari besliyorum. ayrica yakinda resim atacagim.

çok temiz bir kuşa benziyo :)

maaşallah güzel kuşlar birde lahore diye bir cins kuş bunlara benziyen ben pandayı farklı bir kuş biliyorum
tabi daha iyi bilen ustadlar var aramızda

KOSTÜM OLARAK GÖZ DOLDURAN ÇOK GÜZEL BİR IRK. ÖZELLİKLE EN ALTTAKİ FOTOĞRAFA BAYILDIM KESMELERİ SANKİ ÖZENLE ÇİZİLMİŞ GİBİ..

Geri