çakmaklı öntepe 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalovalı_ramazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ramazan ceylan
Meslek
ö.g.g
İlgi Alanı
Kediler
[izlesene]5976859[/izlesene]

s a masallah ramazan kardesim kus güzel ama yerinde güzel hava sartlarından dolayı düzenli uçuramadın her halde biraz antremansız galiba yüksekden alıyor ama düzenli uçumla dahada güzel olur insallah güle güle besle

paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

a.s muharrem abı malum hava sartları anca bu kadar oldu zaten kendını bellı edıyo insalah ıdmanını tam olarak aldıgı zaman yıne izleriz

maşallah kuşunuzun fişekleri cok güzel
kendini yormadan yağ gibi kayıp gidiyo maşallah
biraz yukarıdan başlıyo ama zamanla düzelir inşallah
saygılar

güle güle besle kuşun şakülünde sorun var son inişini koymamşın

maşallah..kazasız belasız uçurmaya devam edersınız inş.

Selamun Aleyküm
Ramazan kardeş azimli bir kuş uçurucusu olarak seni iyi anlayabiliyorum,damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali bu kuşlar bu hallere kolay gelmiyorlar çok zaman ve emek istiyorlar kuş antıramansız olduğundan dolayı yukarıdan alıyor ama güzel fışkırıyor ileride taklasını da üzerine bindirirse güzel kuş olacak inşaallah.Ayrıca kuş uçurma yerini çok beğendim tam oyun kuşu uçurma alanı yan tarafındaki ağaç hem gölgelik hem de kuşun gittiği mesafeyi ölçmeye yardımcı olmaya yarar.Emeğine sağlık ALLAH CC kazasız belasız daha birçok güzel kuşlar uçurmayı nasib etsin.Selamlar

aleykum selam
mustafa abı sagol abı senın güzel bı lafın hosuma gıttı bbu mevsimde anca bu olur bızımde bu var yanı kus yavrulugunda oyun alırken 15 17 takla aralarıyla oynuyodu ama sımdı o kadar takla vurmuyo yerim güzel ama yanım dakı 3 katlı bına bozuyo mustafa abı senın yerınde guzel ama kuslarında bı baska güzel abı suan idman alırken cekıyım dedım cünkü kusu görmeden ne anlatırsan anlat bı işe yaramıyo suanda yavrusu cıktı ilerleyen zamanlarda ıdmanını aldıgı zaman da izleriz herkesin alah gönlüne göre versin insalalh sakarya selamlar

kuşun hayrını görün inş. Uşaktamı uçuruyorsunuz.? Uşakta oyun kuşu besleyen pek göremedim, demekki varmış.

ben yalovada oturuyorum orda bı yanlıslık var yalovada yasıyorum....

Geri