Çakmaklı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bir abim anne ve babasını beğendiğim bir çakmaklıyı bana hediye etti ama ilk defa çakmaklı bir güvercinim oluyor.o yüzdende çakmaklının resimlerini koyucam fazla net değil fotolar ama bana nasıl bir kuş olduğu adına bilgi verirseniz sevinirim

£rTı_ığ €mİr

:hhh:

Ekli dosyalar

• Görüntü113.webp
    Görüntü113.webp
    33.6 KB · Görüntüleme: 1,776
  • Görüntü148.webp
    Görüntü148.webp
    308.7 KB · Görüntüleme: 1,825
  • Görüntü158.webp
    Görüntü158.webp
    305.6 KB · Görüntüleme: 1,768
yazalım ama bu kuşlar çakmaklı degil bunlar çimkeli

SELAM
ŞİMDİ YAZALIM YAZMASINADA KUŞUN FOTOSU NET DEĞİL BİRDE OYUN KUŞU HERNEKADAR İYİDİR DESEKTE KUŞUN İYİSİ HAVADA BELLİ OLUR.SEN KUŞU UÇUR HAVADA ŞÖYLE BİR İKİ SAAT KALSIN NELER YAPIYOR BİR BAK VİDEOSUNU DA KOYABİLİRSİN. O ZAMAN BİZİM BİŞEY YAZMAMIZA GEREK KALMAZ.SAĞDAN SOLDAN SEYRETMEYE ELBETTE MERAKLILAR SENİ ZİYARET EDERLER.
SAYGILARIMLA

mavigalaca76' Alıntı:
SELAM
ŞİMDİ YAZALIM YAZMASINADA KUŞUN FOTOSU NET DEĞİL BİRDE OYUN KUŞU HERNEKADAR İYİDİR DESEKTE KUŞUN İYİSİ HAVADA BELLİ OLUR.SEN KUŞU UÇUR HAVADA ŞÖYLE BİR İKİ SAAT KALSIN NELER YAPIYOR BİR BAK VİDEOSUNU DA KOYABİLİRSİN. O ZAMAN BİZİM BİŞEY YAZMAMIZA GEREK KALMAZ.SAĞDAN SOLDAN SEYRETMEYE ELBETTE MERAKLILAR SENİ ZİYARET EDERLER.
SAYGILARIMLA

kardeşim kusura bakma daha yeni verdiler kuşu sadece görünüş açısından bir sorunu varmı kırmamı ..vb öğrenmek istedim

Böyle başlığa cevap verilmez, verilmemeli..
Size başlık kullanımın nasıl yapıldığı konusunda bilgi vermiştik.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri