çalınan kuşlarımdan biri geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_halit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bahçede oturuyordum birden baktımki seferden benim göküm havadan süzülüp iniş yaptı okadar sevindimki onu çok seviyorum.

gözün aydın halit kardeşim. inşallah diğer kuşların da seni sevindirmeye devam ederler. hırsızları da tekrar lanetliyorum.
dostlukla...

Hırsızlara en güzel dersi ve tokadı senin o dönen kuşun vermiş halit kardeşim.İşte bizim hobimizin çok kuvvetli bağlarından biride budur.İnsanlıktan nasibini almamış bu hırsız haydutlarıda bu durumları her zamn göz önünde bulundursunlar.Dilerim diğer kuşlarında birer birer dönerler tekrar sana.

Selamlar Hailt Bey,

Gözünüz aydın olsun, güvercinlerimizin bu sadakatları bizimde onlara bağlanma nedeni olarak yetip de artıyor.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

bu ne kadar büyük bir mutluluk seni anlayabiliyorum.
inşallah devamı gelir.

Tebrikler Halit Bey gözünüz aydın umarım devamı gelir...

inaşallah devamı gelir. de alıp gidenler çalanlar anlar o zaman bizi. wallah sağlam kuşmuş. gözün aydın.

demekki kuşun çalınan kuşların fazla uzakta değil bence kuşlsrın yakın bir yerde tahminim inşllah diyerleride gelir.
kuş hırsızları burdan size sesleniyorum emekle yapılan hiç bir şey çalınmaz emekle kalple yapıl işi ayrı bir emektir rabbim bir şekilde canı + kalbi kırılan insanın ahını geri çevirmez anlaycağınız bir şekilde
hırsızlık yapanın kendine yada ailesine yada en sevdiğiyle rabbim cezalandırır.

gözün aydın abi çok sevindim inş diğer kuşların evine döner :)

bu ne kadar büyük bir mutluluk seni anlayabiliyorum.
inşallah devamı gelir.

Geri