çalınan paçalılarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pire64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

pire64

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
utkay akagac
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0393.webp
    DSCN0393.webp
    975.3 KB · Görüntüleme: 2,116
  • DSCN1562.webp
    DSCN1562.webp
    17.8 KB · Görüntüleme: 2,074
  • DSCN0443.webp
    DSCN0443.webp
    909.5 KB · Görüntüleme: 2,118
Kuşların mı çalındı? Maaşallah çokda güzellermiş... Geçmiş olsun...

...........SİNAN ÖZTEKİN...............

evet gecen sene calındı
ayrıca yorumunuz için teşekkur ederim

geçmiş olsun kardeş... kuşlarının maşallahı varmış,ama merak etme ağlayanın malı gülene hayır etmez...
daha güzellerini elde etmen temennisitle..

allah cezasısını versin kimler çaldıysa .benimde çalındı 60 tane tekkafa baska sarılarım çikolatalarım karalarım bir ay oldu halen geri gelen yok çıkartmadılar halen .allah yine cezalarını versin

Bu emek hırsızlığının kanunda cezası yok ve emek verenin başıda derde girer hırsızı görse.

arkadasım gercekten cok üzüldüm ALLAH bi daha vermesin daha iyileri olması dilegiyle

o ş..... ler benimde kuşlarımı çaldılar kırmızı kafa tiplerimi döneklerimi mardinlerimi tüm kuşlarımı hünkarilerde vardı az hepsi gitti 4 hafta oldu halen ses seda yok ama çok emek hırsızlığı bu yaptıkları şuan da neler demek geliyor içimden ama diyemiyoruz ki bunları hepimiz biliyoruz allah belalarını versin sadece...

Birdaha umarım kuşların çalınmaz.Profil ayarlarında hangi şehirden olduğunu belirtirmisin ? madem konuyu açtın kuşlar nerden çalındı, belki bulunur.Gecen benim arkadaşın dört kez kuşları çalındı, birer ikişer hafta arayla 100 e yakın kuş çalındı, sonuncusunda hırsızlar yakayı ele verdi.Çalınan kuşlardan birtanesi komşu balkona zıplayınca, komşu kuşun ayağındaki markadan kuşun gercek sahibine ulaşıyor ve araştırma sonucunda hemen karşı terasta kuş besleyen cocuk yaştaki hırsızlar, kuşlarla birlikte yakalandı.

geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda kuşlarını bulursun..

selamlar.geçmiş olsun.ve kınıyorum emek hırsızlarını.2 defa yaşadım o acıyı ve beni sonunda kuş beslemekten bıktırdılar vazgeçtim sonunda.

Geri