ÇALINTI KUŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sebabcı_42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yavuz TABANCA
Meslek
TURIZM
İlgi Alanı
Kediler
Selam aleyküm bilmiyorum kaçkişinin aklına geldi kaç kişi uygular katılır ama şu çalınan kuşlar için bi imza toplasak biyerlere sesimizi duyursakta bu iş bitse olmazmıki , gerçi çalınan kuşları çevremizdeki bazı tanıdıklar bile bilerek satın alıp zula yapıyorlar tutmaz bu proje sanki saygılar

Sevgili abim Bir faydasinin olacagini sanmam.
Birde milleti uyandiririz bu iste cok para var sanarlar isleri iyice zor duruma dùsùre biliriz.
Cok degerli kusun varsa uydu takipli bir yùzùk yaptirila bilir.
bir cok secenek var iyi korumak ve herkeze gòstermemek bunlardan bir kac´i

benim yazi harfleri yine karismis bir virus var sanirim 1 ay bozuk sonra 6 ay normal yaziyorum acaba neden oluyor bilgisayar tecrubesi olan varsa burdan yazsin.

simdi ù ò oluyor " internet isaretide kayboldu=soru isaretide yok nasil isdir anlamadim.

dil güncellemesi yapman lazım saygılar , ayrıca bu uydu yüzükleri dediğin nerden bulunur ?

Aleykümselam Yavuz ağabey,
Çalıntı kuşlar diye imzayı, ne amaçlı toplayacağız onu anlamadım?
Çalınan güvercinlerin bulunması küçük bir olasılık.
Çalan hırsızlarında bu işi para için yaptıkları kesin.
Böyle bir projede sitenin katkısı olacağını sanmıyorum. Şansi kanaatimdir.
Bu tür olaylara imkan vermemek adına;
Sağlıklı kümesler yapıp, Her insanı misafir etmemektir.
Diyebilirim.

Saygılar.

yapılamayacak olmayacak bir sey yoktur lakin buda birlik beraberlikle olacak seylerdir

kus kuscular olarak çatımız altında her sey varda olmayan sadece birlik beraberligimizdir bunu saglayabilirsek ki zor o dediklerininde olması kolaylasır

ayrıca hırsızı kuscu birazda kendi getirir dilinden

sagda solda anlnlatmasından iyi yada kötü olsun met etmesinden kümes kümes destursuz gezmesinden aç gözlü olup yakalama kusları saklamasından baskalrının kuslarına pırıltı vermesinden iddialar ve restlesmelerden dogan tartısma kavga lardan vs vs kendimizi düzgün ahlaklı yetiştirebildigimiz sürece hırsızlıklarda azalır ha hırsız hırsızdır eksik olmaz o baska ama hiç olmazsa çogalmasına engel olabiliriz

saygılar

Güvercin besliyoruz ,ama tcari ama hobi amaçl yarışmalar düzenleniyor, basında efendim araba fiyatına kuş satıldı deniliyor.Arkadaşlar biliyormusunuz kanunlarda kuş beslemek yasak, bizim evcil sandığımız güvercinler yabani olarak geciyor, kuş başı 60 lira cezası var ,ben inanamadım şok gecirdim.Büyük şehirlerde durum bu.Babanız veya amcanız milletvekil değilse bu memlekette bırakın kuşu isterseniz kaybolan ,tırnak çakısını bile bulurlar.Biraz da hata bizde kuşları cevreye fazla reklam etmeyeceksiniz, tanımadığınız kimseleri kümese cıkarmayacaksınızki ! açığınızı yakalamasınlar..

Herkez para için çalmıyor alıp damızlık yapanda var

Bununla ilgili bir yasa çıkması lazım öncelikle;çünkü kuş,kedi,köpek her neyse hobi amaçlı beslenen hayvanlar kaybolursa haklarında tahkikat yapılamıyor sebebi de ticari değerinin olmaması.Ancak ineğiniz,atınız,eşeğiniz çalınsa her türlü merciye bildirebilirsiniz.Geçiminizi bunlardan sağladığınızı dolayısıyla maddi kaybınız olduğunu belirterek.Ancak isterse 10.000 tl lik kuşunuz çalınsın kimse kılını kıpırdatmaz.

selamlar , imza toplayalım derken gerekli yerlere ulaştırıp bir ceza bir yasa çıkarılmasını sağlamak amaçlı açtım bu konuyu katılan arkadaşlar sağolsun düşüncelerini yazıyorlar birlik beraberlik yok olmadığı için çalınan ve kaybolan kuşlarımızı bulamıyoruz reklam yapmıyacaksınız demişsiniz eve yabancı getirmiyeceksiniz demişsiniz bi çok tedbir herkezde var yapıyorlardır ,ben bunun meraklısıyım afedersiniz ama ben kimseyle bi yarışım yok 12 yıl önce başka yerde otururken ordaki kümesimde yıllardır uçurmadan besliyordum bildiğim bişeyi tekrar bilmek yada benim bildiğimi bana tekrar birinin yaptırması saçma lık , gelen giden dostlarımız beğeniyor ya bunlardan neden uçurmuyorsun bi hatasımı neyini besliyorsun gibi bilinçsiz kelimeler kullanıyorlar işte şeytan dürtecek ya 2 tane yavruyu söktüm hazırladım ekeleştirdim benim reklam yapmama gerek yokki oynayan kuşu görsünler yatak odasından bile çalarlar kuş hırsızı başka bişeye benzemez koy bi çanta doları almaz kuşu alır onun hastalığı başka . bu bölgede 4 senedir uçurmadım evime gelen 2 kişi var ev durumu müsait değil herkezi sokamam imkan olsa kapım açıktır . burdada 2 tane eskilerden söktüm ekeliğine hazırladım antremanı yedi kuşlar hooop 1 hafta içinde gitti demekki neymiş reklama senin yapmana gerek yok kuş havadayken senden daha iyi reklam yapar ,ben herkez adına bu konuyu açtım bu bir hopidir kuş bahane yeni yeni dostluklar edinmektir keşke imkanlar olsada yeni tanıştığımız kişileri evlerimize davet edebilsek aralarımızda paylaşım yapsak ama nerdeee biri şamda biri bağdatta , imkan olduğu sürece gidip geliyorum geziyorum memleketleri ama zaman zaman ara veriliyor işte hayatın birazda zorluğundan , aslında kuş çalmanın cezası yok ama işte bazı yasaları bilmek lazım adam kuş çaldı ama sen ifade verirken bazı kullanacağın kelimeler 40-50 yıl adamın ceza almasına sebeb oluyor tabi o kelimeleri ben bilmiyorum yasadan kanundan anlamak lazım 17 yaşındayken kuşcular kavesinin duvarında asılı gazetede okudum 2 kuş hırsızına 43 er yıl hapis vermişlerdi , AĞLAYANIN MALI GÜLENE YARAMAZ alla nekadar sıkıntı nekadar bela varsa versin hepsini bu gibi art niyetli insanlara , saygılar ,

Abi son söz güzel söylemissin.

Yüzükler eskiden berli vardi alyans icine koyuyorlar cip olarak.
ama kuslar üzerinde görmedim ve eger istekli sekilde Cinden siparis verirsek sanirim elde etmis oluruz.
bunun icin iyi bir takip sistemi ve bu sistemi uyguluyacak bir operatör.
Türkiyede potansiyel müsteri cok ben 10 bin kisiden cok müsteri bulunacagina inaniyorum böylelikle yüzükler ucuz sekilde yaptirilir ve degerli kuslara takilir.
sarj islemlerini kümesde manyetik sekilde sarj olabilirse daha iyi olur

ben öyle yüzük derdinde degilim senin bir kusun benim bütün kuslara bedel o sebebten simdikik bende böyle bir düsünce yok
saygilarimla

Geri