selamlar , imza toplayalım derken gerekli yerlere ulaştırıp bir ceza bir yasa çıkarılmasını sağlamak amaçlı açtım bu konuyu katılan arkadaşlar sağolsun düşüncelerini yazıyorlar birlik beraberlik yok olmadığı için çalınan ve kaybolan kuşlarımızı bulamıyoruz reklam yapmıyacaksınız demişsiniz eve yabancı getirmiyeceksiniz demişsiniz bi çok tedbir herkezde var yapıyorlardır ,ben bunun meraklısıyım afedersiniz ama ben kimseyle bi yarışım yok 12 yıl önce başka yerde otururken ordaki kümesimde yıllardır uçurmadan besliyordum bildiğim bişeyi tekrar bilmek yada benim bildiğimi bana tekrar birinin yaptırması saçma lık , gelen giden dostlarımız beğeniyor ya bunlardan neden uçurmuyorsun bi hatasımı neyini besliyorsun gibi bilinçsiz kelimeler kullanıyorlar işte şeytan dürtecek ya 2 tane yavruyu söktüm hazırladım ekeleştirdim benim reklam yapmama gerek yokki oynayan kuşu görsünler yatak odasından bile çalarlar kuş hırsızı başka bişeye benzemez koy bi çanta doları almaz kuşu alır onun hastalığı başka . bu bölgede 4 senedir uçurmadım evime gelen 2 kişi var ev durumu müsait değil herkezi sokamam imkan olsa kapım açıktır . burdada 2 tane eskilerden söktüm ekeliğine hazırladım antremanı yedi kuşlar hooop 1 hafta içinde gitti demekki neymiş reklama senin yapmana gerek yok kuş havadayken senden daha iyi reklam yapar ,ben herkez adına bu konuyu açtım bu bir hopidir kuş bahane yeni yeni dostluklar edinmektir keşke imkanlar olsada yeni tanıştığımız kişileri evlerimize davet edebilsek aralarımızda paylaşım yapsak ama nerdeee biri şamda biri bağdatta , imkan olduğu sürece gidip geliyorum geziyorum memleketleri ama zaman zaman ara veriliyor işte hayatın birazda zorluğundan , aslında kuş çalmanın cezası yok ama işte bazı yasaları bilmek lazım adam kuş çaldı ama sen ifade verirken bazı kullanacağın kelimeler 40-50 yıl adamın ceza almasına sebeb oluyor tabi o kelimeleri ben bilmiyorum yasadan kanundan anlamak lazım 17 yaşındayken kuşcular kavesinin duvarında asılı gazetede okudum 2 kuş hırsızına 43 er yıl hapis vermişlerdi , AĞLAYANIN MALI GÜLENE YARAMAZ alla nekadar sıkıntı nekadar bela varsa versin hepsini bu gibi art niyetli insanlara , saygılar ,