Çalışan abilerimiz kuşlarını nasıl besliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 837

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba benim merak ettiğim bir konu var burdaki bir çok kişi çalışıyor ve aynı zamanda kuş besliyor bir çoğunuz sabah 8 aksam 8 saatine kadar çalışıyorsunuzdur kuşlarınızı nasıl yemliyorsunuz merak ediyorum.Yakında bende işe girebilirim onun için soruyorum.Herkese teşekkürler.

Öncelikle sitemize hoşgeldin sefa geldin kardeşim .

Sabah güneş üzerine doğmadan kalk kardeşim. Dinamik olursun. Kahvaltını yap saat 7 - 7 buçuk gibi aç kuşlarını idmanla yemle ve kapat. Sonra Bismillah de evden çık ekmeğine. Yaz günleri saat 9da kararıyor hava. İşten geldiğinde açarsın uçurursun yemlersin. Su koyarsın Yıkanır kuşlar .. Merağın varsa her şekilde kendini tatmin edersin.

Ya benim tek derdim aslında yemleme sorunu degilde hayvanlar doğru dürüst güneş görmiyecek bnm derdim o kışında malum havalar erkenden kararıyor.

ben mesela 1 gun calısıyorum bır gun calısmıyorum calıstıgım gun sabah 5 de ısten cıkıyorum aksam 12 de gelıyorum ertesı gun ful ewdeyım evde olmadıgım zamanlar yemlerını yetıcek kadar koyuyorum yemlıklerıne sularını dolduruyorum devamlı gunes ısıgı alan bır sıstem kurdum hı bır zorluk cekmıyorum kumes temızlıgınıde 3 gunde 4 gunde 1 yapıyorum

güneş alma işini kümesi yaparken tasarlaman ve kümesi buna göre yerleştirmen gerekli ön tarafa güzel bir sineklik veya cam yaparsan bu sorunu çözebilirsin Sabah 6:45 de kuşları açarım 7 :30 kadar onlarla ilgilenirim sonra işime gelir çalışır akşam geç çıktığım için kümesde lamba var bütün kümeslerin lambasını yakarım yada terasın orada onlara bakar gözlemlerim yemleme yapar kapatırım

Ya şöle bir durum var bizim dama çıkmak kolay kuşlar çalınmasın diye demir dolap yapacam ayrıca besledigim kuş adana adanaları bilirsiniz tek tek ayrı gözlere koyulurlar güneş ışıgını ancak sabah erken kalktıgımda sabah actıgımda güneş degilde gün ışıgı görürler ha güneş olursa güneşte görürler.

Geri