çam kabağu hükarinin sahibini arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercin avcısı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin yasmalı
Meslek
tıp okuyor
İlgi Alanı
Kemirgenler
hünkari yakaladım 10 tane sahibi çıktı ne yapayım :utangac: :hmm: :hmm:

Eğer kuşların gerçekten sahibiyse yani kuşları tarif falan da edebiliyorsa bence iade etmelisiniz

güvercin avcısı' Alıntı:
hünkari yakaladım 10 tane sahibi çıktı ne yapayım :utangac: :hmm: :hmm:

10 tane mi ?

abi valla 10 tane nasıl yakaladınız nickiniz gibi güvercin avcısıymışsınız gerçekten :D

bence bu soruyu bize deilde kendinize sorun, sahibi olduğuna inanmıyorsanız yakın biyerdeyse salın kusları onun kümesine giderse onundur zaten.

"Çok" enteresan 10 tane hünkari nasıl yakaladınız şok.... Yan komşunuz falan mı bu arkadas???

iletin tarafımca değiştirilmiştir..Türkçede "very" diye bi kelime yok..

....SİNAN ÖZTEKİN....

arkadaşlar lafı yanlış anlamışsınız bence. Arkadaş 10 tane hünkari yakalamamış,1 tane yakalamış 10 kişi kuş benim diye istemiş. Yoksa ben mi yanlış anladım.

kelebekci34' Alıntı:
arkadaşlar lafı yanlış anlamışsınız bence. Arkadaş 10 tane hünkari yakalamamış,1 tane yakalamış 10 kişi kuş benim diye istemiş. Yoksa ben mi yanlış anladım.

evet evet bende şimdi anladım doğrudur :D

Ustan siz kuşun yemini suyunu verin besleyin uçurun giderse sahibine gider yoksa kalır sizde..

kuşu ne yapmanız gerektiğinide söyleyeyim. Bence kuşu ayrıntısıyla tarif edenin kümesine salın ve inceleyin. Gerçekten kaçtığı kümes orasıyla kuş yuvasına girer,öter, yuvasını öbür kuşlardan korur. Eşi varsa onunla eşleşir vs. Hiçbirine güvenmiyorsanız bir eş alın, kendiniz bakın. Yakaladığınız kuşu sahibine vermek zorundada değilsiniz, verirseniz o sizin iyi niyetiniz,insaniyetiniz olur.

kelebekci34' Alıntı:
kuşu ne yapmanız gerektiğinide söyleyeyim. Bence kuşu ayrıntısıyla tarif edenin kümesine salın ve inceleyin. Gerçekten kaçtığı kümes orasıyla kuş yuvasına girer,öter, yuvasını öbür kuşlardan korur. Eşi varsa onunla eşleşir vs. Hiçbirine güvenmiyorsanız bir eş alın, kendiniz bakın. Yakaladığınız kuşu sahibine vermek zorundada değilsiniz, verirseniz o sizin iyi niyetiniz,insaniyetiniz olur.
yakaladığınız kuşu sahibine vermek zorunda degilsiniz ne demek abi allah aşkına ya.her kuş indiren kuşçu indirdiği kuşun sahibi olur mantığını hiç anlamış degilim

kuşçulukta havada uçan kuş yakalayanın sayılır benim bildiğim. Yani sahibi kim olursa olsun sizin gönlünüz yoksa vermeye vermeyin yada kuş benim diyen versin değerini çok istiyorsa alsın geri tabi siz satmak isterseniz.

Ben şahsen tuttuğum kuş kimin olursa olsun veriyorum ama bazı kuşçular böyle değil. Bizim oradaki kural havadaki kuşun sahibi olmaz,kim tutarsa onundur mantığıdır. Bu normal kabul ediliyor. Adam senin kuşunu gözünün önünde tutuyor ve vermiyor, hatta sen yeni kuş alıştırmaya çalışırken onu yakalamak için 30-40 tane kuş uçuruyor. Bazen kendide tutamıyor,kaçırıyor. Şimdiye kadar ne seçme kuşlarımı tuttular parasıyla bile geri vermiyorlar. Bu adamlara ne yapayım, sende kaçırma diyorlar. Sen bazen iyi niyetli davranıp veriyorsun,onlar yakalayıp vermiyor. Dediğim gibi benim kuşları yakalayıp vermeyen bir kaç kişi hariç herkesin kuşunu veririm.

1 kuşu 10 kişi istediyse. o hünkaride aranan özelliklerin olduğuna işaret edebilinir. bir kuşçu kuşunu havada uçarken tanır. havada uçarken tanıyan kuşu gözü kapalı tarif edebilir. tarifler en doğrusu hangi kişi yapıyorsa( eğer kuşu vericeksen geriye) ona verr. ama hünkariyide kolay kolay verme derim bence. 1 es al beslee.

dedektif45' Alıntı:
kuşçulukta havada uçan kuş yakalayanın sayılır benim bildiğim. Yani sahibi kim olursa olsun sizin gönlünüz yoksa vermeye vermeyin yada kuş benim diyen versin değerini çok istiyorsa alsın geri tabi siz satmak isterseniz.
abi bana bu saçmalığın ufak da olsa bi mantığı varsa anlatır mısın?

yorumlara bakıyorumda bazılarına gülmemek elde değil. ayıp denen bişey var. havada ki kuş sahipsiz olurmuş kim yakalarsa onunmuş.olmadı çıkın adamın balkonuna, çatısına kırın kilidi kardeşim bu kadar hak olduğuna inanıyosanız o kuşların size. ayıptır ayıp iki kanat iki ayak için bu kadar küçülmeyin..densizlik diz boyu maşallah

ekran20009' Alıntı:
yorumlara bakıyorumda bazılarına gülmemek elde değil. ayıp denen bişey var. havada ki kuş sahipsiz olurmuş kim yakalarsa onunmuş.olmadı çıkın adamın balkonuna, çatısına kırın kilidi kardeşim bu kadar hak olduğuna inanıyosanız o kuşların size. ayıptır ayıp iki kanat iki ayak için bu kadar küçülmeyin..densizlik diz boyu maşallah
her dediğine katılıyorum

kaçan kuş yakalıyanın olabilir ama sahibi ortaya çıkmazsa.

hünkari konusuna gelince eger kuşu istiyenlerle uğrasmak istemıyorsan kuşu uzak bi yerden fırlat gitsin kimseyle böyle bir durum için muhattap olmaya deymezz

Geri