Canak yavrulari ciftlestirmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fenerbahcem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet
Meslek
Guvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Sorunun cevabini hemen hemen biliyorum ama bazi kisilerden degisik seyler duydum.
Misal en son almaya gittigim bir cift yavru kuveyt , yani ayni canak yavrulari olan bu kuslari bir biriyle ciftlestirebilirsin dedi adam.
Bunun uzerine bende cikan yavrularin sakat dogma ihtimalin olmasini soyledigimde , gulerek "yok canim birsey olmaz sanki herkez yapiyor" diye cevap verdi.

Bu nekadar dogrudur , eger yok kesinlikle yapma derseniz bu kuslari en iyisi hangi renklke es etmektir ?
Baska biryerden kuveyt bulamam cunku burda adamlar herseyi ticarete dokmus ve kuveyt/miro gibi kuslara cok fazla para istiyorlardir.
Siz benim yerimde olsaydiniz napardiniz ?

Sansinizi deneyip bu yavrupardan yavru almayayami calisirdiniz , yoksa benim elimde yine bir cift beyaz yavru var ilerde o kuveytleri beyazlarla mi ciftlestireyeim ?

Simdiden tesekkurlerimi iletir ,
Kalin saglicakla.

bence bozma baska kuslar kardeslerı cıftlestır cok uzun vadede sakat olma ıhtımalı vardır oda cok dusuktur bence...

bencede sakat vermesi uzun vadede gerçekleşir biz böyle kırmak istediğimiz yada benzerini bulamayacaksak, kuşlardan aldığımız yavruları anaçlarıyla eşleştiriyoruz biraz daha mantıklı oluyor ,inşallah yavruların olurda,dişili erkekli çıkar.aslında bu sitede kuveyt besleyenler vardır. resim koyup yardım iste, sen bilirsin tabiki :slm:

Sagolun , ozaman ben yinede yavrulari ciftlestireyim , cikan yavrularida anaclariyla ciftlestireyim.

YAVRULARI ÇİFTLEŞTİREBİLİRSİNİZ.
Bu sorun uzun vadede ortaya çıkacaktır.
Siz şimdi bunları çiftleştirip sonra çıkan yuva kardeşlerinide birbiriyle eşlerseniz sonra onun yavrularıda derken bu şekilde giderseniz sorunları kendi gözünüzle görürsünüz.
Madem ki başka bulabileceğiniz kuş yok beyaz ile eş edip kuşları bozup kırık kuşlar ortaya çıkarmaktansa kardeşleriye eşleyin bu sefere mahsus.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
YAVRULARI ÇİFTLEŞTİREBİLİRSİNİZ.
Bu sorun uzun vadede ortaya çıkacaktır.
Siz şimdi bunları çiftleştirip sonra çıkan yuva kardeşlerinide birbiriyle eşlerseniz sonra onun yavrularıda derken bu şekilde giderseniz sorunları kendi gözünüzle görürsünüz.
Madem ki başka bulabileceğiniz kuş yok beyaz ile eş edip kuşları bozup kırık kuşlar ortaya çıkarmaktansa kardeşleriye eşleyin bu sefere mahsus.

Aynen oyle yapacagim , cok tesekkur ederim.

Geri