ÇANAKKALE GEZİMDEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİKLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarıkır4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kalender
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar abiler
geçen hafta sonunu çanakkale ziyaretiyle geçirdim
gerçekten çanakkale çok güzel vede gezilicek yerlerin en başında geliyor kanaatindeyim tarihimizin anlam verdiği tarihimizle övünebileceğimiz en güzel yer çanakkale
orada gördüğüm şehitlikler siperler gerçekten insanı çok duygulandırıyo keşke bende o zamanlarda çanakkalede savşan askerlerimizden birisi olsaydım diyor
insanı derin düşünmeye yol açıyor
şöyle biraz düşündüğümüzde bazı değerlerimizn farkında olmadığımızı anlıyo insan biz burada rahat huzurluyken o zaman askerlerimiz ne sıkıntılarla ne zorluklarla savaşıp vatanımızı kurtarmışlar ayağında ayakkabı yok yemek sadece hoşaf ve ekmek bazen ekmek bile olmuyormuş cephane sıkıntımız zaten varmış
düşünsenize her 1 metre kareye 6000 adet mermi düştüğünü ve 2 insan öldüğünü çok acı değilmi
arkadaşlar tarihimizi bilelim değerlerimize sahip çıkmalıyız
bizler unutmamalıyız bizim atalarımız yaşamışlar zamanında bu savaşı bizlere daha güzel bir gelicek bırakmak için savaşmışlar ve çanakkale boğazının geçilmesine izin vermemişler
şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin
eğer imkanı zamanı olan arkadaşlar abiler varsa gerçekten gitmenizi tavsiye ederim

saygılar
emre kalender

Ekli dosyalar

• mr£ KLDR.webp
    mr£ KLDR.webp
    101.8 KB · Görüntüleme: 916
Re: LÜTFEN OKUYUN ÇANAKKALE GEZİMDEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİKLERİM

Bende Çanakkalede üniversite okuyorum Herkese gidip görmesini Tavsiye ederim yanına iyi bir rehber alıpta giderseniz Çok daha derin duygulara dalarsınız.Duygularını bizimle paylaştığın için teşekkürler koyduğun resimde bir köydeki müzeden çekilmiş resimler hatırladığım kadarıyla.

Merhaba yazdıklarına katılmamak mümkün değil.İmkan dahilinde herkesin görmesi gezmesi gereken yerlerin en başında sanırım çanakkale şehitlikleri.Oraya gidip bizler için yapılan fedakarlıkların yaşandığı ortamı gezmeyi her kes ister ve bu gurur orada yaşanılan duygu seli kelimelerle ifade edilemez herhalde.Bu hafta inşallah bulunduğun ilçede çanakkale gezisi için bir kafile var.İnşallah iş yerimden izin alırsam bemde gitmeyi çok istiyorum.Paylaşım için teşekkürler.

Canakkaleye gitmek nasip oldu bana gecen sene okul ile gitmistik bence her türk evladının gidip gormesi gereken bi yer bu vatan icin yapılanları oraya gidince daha iyi anlıyor insan oraya gidip duygulanmamak elden diil ayrıca manzara ve deniz olarakta MUKEMMEl bi şehir

evet arkadaşlar imkanı olup vede zamanı olan herkesin gidip gezmesini tavsiye ederim
ancak yanınızda rehber de olursa çok iyi oluyor neden derseniz
gezilen yerlerin neresi olduğunu ve nerelerde neler yaşanmış gibi sorularınızı yanıtlamak için ve bilgilenmek açısından çok iyi oluyor
kendiniz de gidip gezebilirsiniz oda çok güzel ama çanakkale ile ilgili bilginiz yok ise pek fazla gediğinizden de pek bişey anlamazsınız bilmek lazım yoksa gitmek pekte anlam ifade etmiyo
zaten insan yol yorgunu ise birde hiç olmuyo gezerken insan yoruluyor elbette birde yol yorgunluğu eklenince gerçekten insan gezdiğinden de tat almaz
çok güzel bir yer çanakkale herkeze tavsiye ederim

saygılar

emre kalender

ilk okulda bende çanakkale'ye bir gezi vasıtasıyla gittim çok güzel bir yer gezilesi görülesi bir yer durumu olan herkezin dünya gözüyle görmesi gerektiğini düşnüyorum

Geri