çankırıdan seyitin kuşları(hacı seyit)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengiz_demirci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cengiz demirci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
çankırıdan seyitin kuşları

Ekli dosyalar

• 23102009401.webp
    23102009401.webp
    320.6 KB · Görüntüleme: 1,821
  • 23102009402.webp
    23102009402.webp
    355 KB · Görüntüleme: 1,767
  • 23102009403.webp
    23102009403.webp
    307.3 KB · Görüntüleme: 1,735
Re: çankırıdan seyitin kuşları

Sayın Üsdatım resimler oldukça güzel 3 resimdeki bozdumanlı bir kuş var dişi mi acaba seyit ustaya bir soralım

Güle güle beslemek nasip olsun

Saygılarımla Yasin06500

eşekkür ederiz yasin bey erkek.kendisinden bilgi almak gerek.

[No message]

Ekli dosyalar

• 23102009407.jpg
    23102009407.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,706
  • 23102009408.webp
    23102009408.webp
    489.9 KB · Görüntüleme: 1,793
  • 23102009409.webp
    23102009409.webp
    911.3 KB · Görüntüleme: 1,738
[No message]

Ekli dosyalar

• 23102009410.webp
    23102009410.webp
    804.2 KB · Görüntüleme: 1,791
  • 23102009411.webp
    23102009411.webp
    940.5 KB · Görüntüleme: 1,734
  • 23102009412.webp
    23102009412.webp
    454.3 KB · Görüntüleme: 1,773

hacı yapmış kuşları.nede güzel oynar onlar şimdi syredebilenleri kıskandım şimdi

Maasallah emeginize saglik güzel kuslarmis,güle güle besleyin.Bize biraz Haci abimizden bahsedermisiniz,kimdir nasil birisidir,kuslarinin oyunlari nasildir,ona nerden gecmis vs...

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle..

Maşallah güzeller ... sağlıklı ve verimli sezonlar dilerim .. selamlar ŞEREF

Allah can pekliği versin; gerçekten iyioyunkuşlarına benziyorlar Maşallah ..selamlarŞEREF

selam tahir bey hacı denen kişi aslında hacı falan değil yaşı da oldukça genç bi arkadaşımız kendisi çankırıda besler ve 18 yaşında genç bi arkadaşımız. bu kuşlarda bizden gitme herkesin gönlüne göre versin.çankıradan seyit hacılıkla falan alakası yok öğle biterim kullandı gençliğine verin

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Maasallah emeginize saglik güzel kuslarmis,güle güle besleyin.Bize biraz Haci abimizden bahsedermisiniz,kimdir nasil birisidir,kuslarinin oyunlari nasildir,ona nerden gecmis vs...

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle..
çankırıda beslemekteyim k.bakmayın sizide yanılttık hacı seyit yazarak aslında onu öğlesine yazmıştık.kuşlara gelince kuşlarda 2 kan biri eniştem cengiz demirciden gelme digeri metin demirden gelme uçuşuna gelince burdan ne söylesek yalan olur izlemeniz ve ğörmeniz lazım.. teşekkürler daha ğüzelleri sizlerin olsun

Yasin06500' Alıntı:
Sayın Üsdatım resimler oldukça güzel 3 resimdeki bozdumanlı bir kuş var dişi mi acaba seyit ustaya bir soralım

Güle güle beslemek nasip olsun

Saygılarımla Yasin06500
teşekkürler abeğim bozdumanlı erkek enişte beyden gelme.. daha iiyileri senin olsun...

çankırılı seyit' Alıntı:
çankırıda beslemekteyim k.bakmayın sizide yanılttık hacı seyit yazarak aslında onu öğlesine yazmıştık.kuşlara gelince kuşlarda 2 kan biri eniştem cengiz demirciden gelme digeri metin demirden gelme uçuşuna gelince burdan ne söylesek yalan olur izlemeniz ve ğörmeniz lazım.. teşekkürler daha ğüzelleri sizlerin olsun

S.A Kurbanim..

Est. ne kusuru hic önemli degil.Biz sana HACI dedik insaallah HACI olursun.

Kuslariniza gelince izleme sansimiz olsaydi emin ol,yasin kardesimle birlikte belki bir gün kapinizi calardik ama maalesef suan yurt disinda ikamet ediyorum iznim oldugundada pek fazla lüksüm olmuyor cikip kus izleme gibi,o niyetle sordum oyunlarini gelemedigimiz icin..

iyi günlerde beslemeniz dileklerimle,haci bey....

sayın tahir abi k.bakma sizi yanılttıysak hacı die öğlesine yazmıştık.çankırıda beslemekteyim 19 yaşındayım.kuşlara gelince;2 kan var biri ankarada beslemekte olan eniştem cengiz demirci digeri çankırıdan metin demir yıllardır aynı kan aynı kuşlardır ben kuşlarımdan memnunum.oyun konusuna gelince havada ğörmeniz gerek derim.teşekkürler en iyileri sizlerin olsun saygılarımla çankırılı seyit

Maşallah güzel kuşlar ALLAH saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin Çankırıda iyi kuşlar var 95 senesinde iyi kuşlar izlemek nasip olmuştu bizede

selam erdekli evet çankırıda ii kuşlar bunu biliyoruz sizde de ii kuşlar. ilginden dolayı teşekkür ederiz. herkesin gönlüne göre kuş versin mevlam. kuşlar benden gitme. bilginiz olsun

cengiz_demirci' Alıntı:
selam erdekli evet çankırıda ii kuşlar bunu biliyoruz sizde de ii kuşlar. ilginden dolayı teşekkür ederiz. herkesin gönlüne göre kuş versin mevlam. kuşlar benden gitme. bilginiz olsun

SAleyküm Cengiz Abi bilgilendirmen için teşekkür ederim birde size birşey somak isterim resmini koydugum kuşunuzu uçurdunuzmu uçurduysanız sakıncası yoksa oyun şeklinden biraz bahsedeseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• DSCN0132.webp
    DSCN0132.webp
    49.7 KB · Görüntüleme: 1,202
selam erdekli bu kuş çokdan beri bende bi kaç tene uçurdum çok iiler
insanı tatmin etmekte. birde benim evim yıkılacak bundan dolayı çankırıda olan kuşlarımız satlık ilgilenen arkadaşlar varsa beklerim seyitte olanlar kuşlarımız onlarda bizim kuşlarımız aynı kan.

Geri