Yasin18
Üye
- Ad Soyad
- Yasin Ekizce
- Meslek
- Memur
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melihdnr' Alıntı:Maşallah abi kuşların çok güzel.Özellikle senin yavrular daha bi güzel duruyor =))
Reis_11' Alıntı:maşallah yasin abi kuşların çok güzeller. allah nazarlardan saklasın.allah tüyleri kadar ömür versin. allaha emanet oL abi.
Saygılarımla.... ( Reis )
Dogukan cetin' Alıntı:maaşallah cok güzel hayvanlar...oyunları nasıllar? kendi yavrularınız gözüme daha iyi gözüktü
ferro18' Alıntı:selamunaleykum yasin
masallah guzel yavrular almisin yanardonerler cok guzel ve saglikli gorunuyorlar saim abinin beyazlarida tuyden sonra gormeyi isterim dursun amcanin sarilar es oldumu bence cok guzel yavrular alacaksin onlardanda
huzurla besleyip gonlunce hazini almani dilerim
saygilarla
kuscu_cemo' Alıntı:s.a abi kuşların çok güsel maşallah. bana demir kapın hakkında bilgi verirmsn bende yerde besliyüroum ama nasıl demirkapı yaptırsam diye düşünüyorum hırsızzlık çokta.. şimdiden teşekkürler
elemim' Alıntı:Sa Yasin Abi...
Kuşların maşallahı var umarım ucanlar istediğin gibi olurlar ...
Benimde beyazlar hosuma gitti özellikle senn de dediğin gibi düz olanı daha bi başka...
saimusta' Alıntı:selamun aleyküm yasin maşallah güzel gödeler .beyazların altından alacağın yavruların dumanlı kirli silik arap takkalı gelir bunlardan 15 kuyruk yavru çıkar inşallah onları uçurur seyrederiz .güle güle besle .
orhan02' Alıntı:selam kardeş çok güzel kuşların inş uçumlardı böyle ihtişamlı olur beyazlar saim akyolun sarılar dursun abinin silik araplar kimin bilgilenmek amaçlı soruyorum
selamun aleyküm yasin . elin ağzı torba değilki büzesin . ağzı olan konuşuyor. sen kafanı yorma .deliismail' Alıntı:yasin bu mahluklar havada takla atarsa banada haber verde biliyorsun çok meraklıyım bende gelip izlyeyeyim.atmassa şayet yine haber ver sana bir abilik yapim.ulusa gidelimde sana bir kaç kuş seçivereyim yoksa seninde ömrün bazı arkadaşlar gibi lak lakla geçer gider abicim el kapısında bir iki kuş görsem dieeeeee ömür çürütürsün.