Çankırılı Yasin18 Oyun kuşlarından bir kaç kare resim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Yasin18

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasin Ekizce
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
Değerli Saim Akyol Ustamın Şahsıma Hediye etmiş olduğu Beyaz Yavrular

Ekli dosyalar

• DSCN1045.webp
    DSCN1045.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,108
  • DSCN1050.webp
    DSCN1050.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 2,074
  • DSCN1052.webp
    DSCN1052.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,108
kendi yavrularım 2010 model

Ekli dosyalar

• DSCN1062.webp
    DSCN1062.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 2,072
  • DSCN1061.webp
    DSCN1061.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,069
Değerli Polis Dursun amcanın Şahsıma hediye etmiş olduğu Sarılar

Ekli dosyalar

• DSCN1055.webp
    DSCN1055.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,041
selam yasin güzel kuşların var güle güle belmek nasip etsin umarım bu kuşlardan havada da görmek nasip olacak.gönlüne göre uçurmak nasip etsin

Maşallah abi kuşların çok güzel.Özellikle senin yavrular daha bi güzel duruyor =))

maşallah yasin abi kuşların çok güzeller. allah nazarlardan saklasın.allah tüyleri kadar ömür versin. allaha emanet oL abi.

Saygılarımla.... ( Reis )

melihdnr' Alıntı:
Maşallah abi kuşların çok güzel.Özellikle senin yavrular daha bi güzel duruyor =))

teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun

Saygılarımla Yasin18

Reis_11' Alıntı:
maşallah yasin abi kuşların çok güzeller. allah nazarlardan saklasın.allah tüyleri kadar ömür versin. allaha emanet oL abi.

Saygılarımla.... ( Reis )

Reis çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun

Saygılarımla Yasin18

maaşallah cok güzel hayvanlar...oyunları nasıllar? kendi yavrularınız gözüme daha iyi gözüktü ;)

Dogukan cetin' Alıntı:
maaşallah cok güzel hayvanlar...oyunları nasıllar? kendi yavrularınız gözüme daha iyi gözüktü ;)

Dogukan bey teşekkür ederim. oyunlarına gelince daha yeni yeni uçurmaya başladım yakında belli olurlar o zaman tekrar size yazarım.

Saygılarımla Yasin18

selamunaleykum yasin
masallah guzel yavrular almisin yanardonerler cok guzel ve saglikli gorunuyorlar saim abinin beyazlarida tuyden sonra gormeyi isterim dursun amcanin sarilar es oldumu bence cok guzel yavrular alacaksin onlardanda
huzurla besleyip gonlunce hazini almani dilerim
saygilarla

hiç bana hediye eden yok :(

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum yasin
masallah guzel yavrular almisin yanardonerler cok guzel ve saglikli gorunuyorlar saim abinin beyazlarida tuyden sonra gormeyi isterim dursun amcanin sarilar es oldumu bence cok guzel yavrular alacaksin onlardanda
huzurla besleyip gonlunce hazini almani dilerim
saygilarla

aleyküm selam
Üsdat

Değerli Ustam inşaallah uçurmaya başladım yanardönerleri çok güzel uçmaları var
allah razı olsun abii Sayende değerli büyüklerimizi ustaları tanıma şansım oldu
saim ustanın beyazlar çok güzel ama düz olanı daha bir hoşuma gidiyor benim

Dursun amcanın sarı senin beğendiğin boz dişi ile eş aldı abii yavru var altında bakalım büyütsünler sarıları birleştirecem

Çok teşekkür ederim abii allah razı olsun

Saygılarımla Yasin18

s.a abi kuşların çok güsel maşallah. bana demir kapın hakkında bilgi verirmsn bende yerde besliyüroum ama nasıl demirkapı yaptırsam diye düşünüyorum hırsızzlık çokta.. şimdiden teşekkürler

kuscu_cemo' Alıntı:
s.a abi kuşların çok güsel maşallah. bana demir kapın hakkında bilgi verirmsn bende yerde besliyüroum ama nasıl demirkapı yaptırsam diye düşünüyorum hırsızzlık çokta.. şimdiden teşekkürler

cemo arkadaş çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun

Değerli Usta ferro18 kapı hakkında baya bir bilgi verdi bende ortada mevcut olan boru şeklinde kilit sisteminde karar kıldım vidalı sistem 110 CM boy Gen 68 baya güzel kapı bana maliyeti 230 TL

Saygılamla Yasin18

mevcut resim

Ekli dosyalar

• DSCN1046.webp
    DSCN1046.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,160
saol kardesim. de biras pahalı sanki sence gömme kilit yapsam patlatabilirlermi

bu işe başlacaksan pahalı demiyeceksin kuşlara iyi hizmet sunacaksın kiii sana karşılığını versin

Saygılarımnla Yasin18

Sa Yasin Abi...
Kuşların maşallahı var umarım ucanlar istediğin gibi olurlar ...
Benimde beyazlar hosuma gitti özellikle senn de dediğin gibi düz olanı daha bi başka...

elemim' Alıntı:
Sa Yasin Abi...
Kuşların maşallahı var umarım ucanlar istediğin gibi olurlar ...
Benimde beyazlar hosuma gitti özellikle senn de dediğin gibi düz olanı daha bi başka...

inşaallah Barış kardeş çok teşekkür ederim.daha paylaşmadığım baya resimler var ankaraya geldiğinde misafirim olursun bakarsın birlikte

Beyazlar Değerli Ustam Saim Akyol abimizin bana hediyesi bende gözüm gibi bakıyorum onlara
ana bana sanırım dumanlı/dumanlıkirli

Saygılarımla Yasin18

selamun aleyküm yasin maşallah güzel gödeler .beyazların altından alacağın yavruların dumanlı kirli silik arap takkalı gelir bunlardan 15 kuyruk yavru çıkar inşallah onları uçurur seyrederiz .güle güle besle .

saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm yasin maşallah güzel gödeler .beyazların altından alacağın yavruların dumanlı kirli silik arap takkalı gelir bunlardan 15 kuyruk yavru çıkar inşallah onları uçurur seyrederiz .güle güle besle .

Aleyküm selam Değerli ustam dumanlı kirli hastasıyım birde takkalı olursa tamam

Gözüm gibi bakıyorum ustam allah razı olsun tekrar teşekkür eder ellerinden öperim

ankaragüclü arkadaşa selam faik abiyede

Saygılarımla Yasin18

selam kardeş çok güzel kuşların inş uçumlardı böyle ihtişamlı olur beyazlar saim akyolun sarılar dursun abinin silik araplar kimin bilgilenmek amaçlı soruyorum

orhan02' Alıntı:
selam kardeş çok güzel kuşların inş uçumlardı böyle ihtişamlı olur beyazlar saim akyolun sarılar dursun abinin silik araplar kimin bilgilenmek amaçlı soruyorum

sAYIN orhan02 aleyküm selam silik arap dediğin yanar dönerleri mi diyorsun anlamadım silik arap yok resimde

Eğer yanar dönerleri diyorsan kendi yavrularum 2010 modeller yeni dahaa

Saygılarımla Yasin18

yasin bu mahluklar havada takla atarsa banada haber verde biliyorsun çok meraklıyım bende gelip izlyeyeyim.atmassa şayet yine haber ver sana bir abilik yapim.ulusa gidelimde sana bir kaç kuş seçivereyim yoksa seninde ömrün bazı arkadaşlar gibi lak lakla geçer gider abicim el kapısında bir iki kuş görsem dieeeeee ömür çürütürsün.

deliismail' Alıntı:
yasin bu mahluklar havada takla atarsa banada haber verde biliyorsun çok meraklıyım bende gelip izlyeyeyim.atmassa şayet yine haber ver sana bir abilik yapim.ulusa gidelimde sana bir kaç kuş seçivereyim yoksa seninde ömrün bazı arkadaşlar gibi lak lakla geçer gider abicim el kapısında bir iki kuş görsem dieeeeee ömür çürütürsün.
selamun aleyküm yasin . elin ağzı torba değilki büzesin . ağzı olan konuşuyor. sen kafanı yorma .

bana öyle geliyorki yasin düşünüyor acaba saim desem ismail mi .......

Geri