CANLI CANLI PARÇALIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ANTALYADAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ANTALYADAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
EMRE TANIŞ
Meslek
AVUKAT
İlgi Alanı
Köpekler
Kanattan yakaladıysa boynunu kırıp öldürür , pike yapıp çarptıysa zaten çarpma ile öldürüp yediğini biliyordum ama aşağıdaki linkte canlı canlı parçalayıp yediğini ilk defa gördüm , hayvan resmen can çekişiyor.Doğal hayatın kanunu diyoruz ama bu ağır geldi açıkçası.Aman dikkat arkadaşlar

http://www.youtube.com/watch?v=rs1Ma1iBVmY

sen google a kafa kesme yaz gör o zaman canlı canlı katledilmeyi. bu doğanın kanunu.. içimz kan ağlasa da mecburuz

Birde buna bakın. ÇEVİKLİK

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aiOHAaGNXkM&feature=related[/youtube]

Çok acılı bir son olmuş acıdım kuşa .. Bu işi her nekadar doğanın dengesi olarak tanımlasakta benim zoruma gidiyor ..
Bu gün sabah sasat 9 gibi kuşarı çıkardım hava güneşli ama birazda sisliydi ,akşamki yağan kırağılar eriyordu nemli buharlı bir hava vardı .. Görüş çok açık değildi ..
Yerde gezinen kuşlara atmaca saldırdı, yanlarında ben varken hemde ..
Kanadı makaslı bir arap erkeğe yerden bir iki metre yukarıda vurdu , kuşun tüyleri uçuştu ama kuşu alamadı, kısa sürede kovaladı ..
Kanadı makaslı kuş can hanli ile uçtu , çok alçaktan yakın mesefede süratli turlar attı ve gözden kayboldu ..
Bu akşam kümese gellemedi ,.. Olaydan bir süre sonrada , birkaç kişi farklı noktalarda gerde gördüklerini yakalmaya çalıştıklarını, ama kısa mesafelere uçup uçup konduğu için , yakalayamadık larını söylediler ..
Yaralı olması ve kanadının makaslı olması beni düşündürüyor .. Seçme bir kuştu, okadar kuşun içinde makaslı olanı seçmesi sanerım tesadüf olmasa gerek ..
Çok ümitli değilim ama, yarın kuşumun bir yerlerden kalkıp gelmesini bekleyeceğim .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Çok acılı bir son olmuş acıdım kuşa .. Bu işi her nekadar doğanın dengesi olarak tanımlasakta benim zoruma gidiyor ..
Bu gün sabah sasat 9 gibi kuşarı çıkardım hava güneşli ama birazda sisliydi ,akşamki yağan kırağılar eriyordu nemli buharlı bir hava vardı .. Görüş çok açık değildi ..
Kanadı makaslı bir arap erkeğe yerden bir iki metre yukarıda vurdu , kuşun tüyleri uçuştu ama kuşu alamadı, kısa sürede kovaladı ..
Kanadı makaslı kuş can hanli ile uçtu , çok alçaktan yakın mesefede süratli turlar attı ve gözden kayboldu ..
Bu akşam kümese gellemedi ,.. Olaydan bir süre sonrada , birkaç kişi farklı noktalarda gerde gördüklerini yakalmaya çalıştıklarını, ama kısa mesafelere uçup uçup konduğu için , yakalayamadık larını söylediler ..
Yaralı olması ve kanadının makaslı olması beni düşündürüyor .. Seçme bir kuştu, okadar kuşun içinde makaslı olanı seçmesi sanerım tesadüf olmasa gerek ..
Çok ümitli değilim ama, yarın kuşumun bir yerlerden kalkıp gelmesini bekleyeceğim .. selamlarŞEREF
geçmiş olsun seref bey umarım kuşunuzu bulursunuz . insanın üzerine titrediği bir kuşu kaybolunca ne kadar canı sıkılır iyi bilirim

Bizim burda videodaki şahinin aynısı var.O video daki görüntüleri her gün görüyorum. (: (:

gfbilker58' Alıntı:

maskeler' Alıntı:
şeref' Alıntı:
geçmiş olsun seref bey umarım kuşunuzu bulursunuz . insanın üzerine titrediği bir kuşu kaybolunca ne kadar canı sıkılır iyi bilirim

Geçmiş olsun çok , aynı sorun bende de var , bahçenin etrafında yerde dolanıyor Atmaca , o yüzden sürekli ayakta kuşların başındayım.Sizin kuş şok ve panik içinde güvenli bir yer aramıştır kendine , kendine gelince de döner inşallah yuvasına.

Malesef bu gün dömedi ve hiç uçtuğunu da görmedim, sanırım biri tutu ..
Kanadı makaslı olmasaydı mutlaka gelirdi , kanadını makaslamadan önce çok uçan bir kuştu 3 - 4 gün inmediği olurdu .. Sonra iyice bitince teslim olurdu .. Herşey kısmet hayırlısı olsun . selamlarŞEREF

gfbilker58' Alıntı:

bu almanın daha önce de şahin saldırısana maruz kaldığı ustalıkla bekleyip dalma esnasında yaptığı pikelerle çok bariz şahin saldırısndan 1 defa kurtulan kuşun kurtulma şansı yüksek % delerde artar özelliklede ufak yaralar aldıysa...!

Bu video yu izledikten sonra youtube de başka videolarda izledim neredeyse hepsinde canlı canlı yiyorlar demekki biz yanlış biliyormuşuz öldürmeden yemeye başlıyor yırtıcı kuşlar.

selamlar.ben izleyemedim şahsen.kapattım videoyu.içim acıdı izleyemedim.sevmem böyle şeyleri izlemeyi.

şahinden atmacadan ve kerkenezden çok çekenbirisi olarak yazıyorum..şahin genellikle bir kez dalıyo kuşa..aldı aldı almadı ikinci bir dalısa pek geçmiyor..herşeyde her yaratılanda o kadar çok hassas bir denge varki..havada şahin olduğu zaman kerkenez kesinlikle olmaz..atmacada şahin olmadıgı zaman olur..atmaca kerkenez gibi alçak uçmayı sever..ve avına ısrarcıdır iki üç kez arka arkaya dalabilir..ama şahin kadar keskin ve usta değildir..kerkenez alçak uçan bir kuş öyleki kümes yanına bile gelip kuşa dalabilir..güvercinden biraz büyüktür genelde yarasa kırlangıc ve diğer ufak kuşlara dalar fakat aç kaldığı zaman güvercinede dalar..ben bu 3 yırtıcı kustan en asil olanınin şahin olduğunu düşünüyorum.. asil diyorum..cunki aç olmadıgı zaman güvercinlerle birlikte bile uçtuğunu görmüş bi kişiyim..ve tek dalış gösterir sanki bu dalış senin hakkın daldin aldın dalamadin bi daha yok..denircesine bu durum ..eğer yavru mevsiminde değilse..aldığı kuşu pek yuvasına götürmez şahin..genellikle havada yer..bencede makbul olanı bu.. kuş can çekişmiyo en azından..genellikle göğsünden başlar yemeyeki yaşamsal tüm organlar burdadir ..(kalp, ciğer,vb). .ne kadar üzülsekte biz güvercin severler olarak kuşumuzun bu yırtıcı kuşlar tarafından avlanmasına.. bize düşen onlarında bir canlı olduğu ve hayatlarını devam ettirmek için bunu yapmak zorunda olduklarını hiç unutmamamız gerekiyo..

Birkaç yırtıcı resmi paylaşmak istedim

Ekli dosyalar

• PeregrineFalcon2.jpg
    PeregrineFalcon2.jpg
    70.4 KB · Görüntüleme: 1,032
  • ATMACA.webp
    ATMACA.webp
    953.2 KB · Görüntüleme: 1,093
  • ATMACA 2.webp
    ATMACA 2.webp
    825 KB · Görüntüleme: 1,098
Geri