Çapar takla çeviriyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuruzsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Kuruzsa

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammed Kurum
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Çapar kelebeğim(yeni) terasın üstünden terasın içine gelirken, uçarken falan takla atıyor. Yoluna vuruyor yumuşak(sessiz) vuruyor ama daha önce çok atmış belli vurduğunda düşme falan olmuyor yani. Diyeceğim o ki;

Kelebeğin takla atması normal midir?

Takla atan kelebeğin ırkında mardin var mıdır yoksa dolapçı tarzı mıdır?

Kelebeklerin eşiyle falan uçtuğunda zevkden dolayı attığını biliyorum ama ırkında bozukluk var mı bilemem, ayrıca dolapçı takla atmaz atanı da makbul görülmez. saygılar

murat yımaz' Alıntı:
Kelebeklerin eşiyle falan uçtuğunda zevkden dolayı attığını biliyorum ama ırkında bozukluk var mı bilemem, ayrıca dolapçı takla atmaz atanı da makbul görülmez. saygılar

Teşekkürler kuşun eşi yok facebooktan birisi kızgınlıktan atar demişti oda olabilir.

Canım kardeşim yıllardır saya kuşu beslerim hiç takla atan saya görmedim kendinde veya bir soy öncesinde mardin kuşu kırıklığı vardır selamlarımla.

Eger kuslar kapali kaliyorsa veya vitamin karisik yem veriyosan fazla geliyo olabilir karisik yemi kes buğday ver salmadan cikmaysa yataksada yapar.

Kelebek kuşu eşleme döneminde ucarken bel kırar, mardin kuşu ile uçarsa onları taklit edebilir bu yuzden kelebek besleyenler mardin beslemesin.Tabi tüm kelebekler için bunlar geçerli değil ve makbul değildir.

valla bi çift kırmızı çakal geldi hediye daha bu gün saldım yeni erkek olan baya bi takla atıyo kuşlar kelebek bide arkadaşta mavi çakal kelebek vardı oda atıyomuş ..

benim elime de hic takla atan kelebek gecmedi fakat, bir abimin kumesinde karakuyruk(sakalli) gormustum takla atiyordu. ve kusa yoz gozuyle bakiyolardi. diger kuslarin yavrularini baktiriyolardi. goruntu olarak bire bir karakuyruktu. pazarda gorsem alirdim yani o derece dis gorunusden kelebek gibi duruyordu.

Geri