çapkınım bi bilen varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bksntlh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

bksntlh

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat atamer
Meslek
işletmeci
İlgi Alanı
çapkınım bi ayağı şiş bir parmağı da kalkık sanki hissiz duruyor. üzerinde pek durmuyor. neden olmuş olabilir tırnağıından falan olur mu iyileşirmi. bi şey olmaz değil mi akşam veterinere götüreceğim. bi bilen var mı ne yapabilirim terramycine ve aspirin karıştırıp sürdüm internette vardı. canı acıyor heralde pek sürdürtmedi. başına böyle bir şey gelen varmı iyileşirmi?

Merhaba...

Siz onu en iyisi bir veteriner hekime gösterseniz,hem kusunuz icin hemde sizin icin en iyisi olacagini düsünüyorum.Yoksa yanlis bir tedavi metodu uygularsak daha fazla zararimiz dokuna bilir o nedenle en kisa zamanda götürseniz cok iyi olacaktir.
Parmagi kirilmis olabilir,tirnagi kirilmis olabilir yani hersey olabilir dokundurmuyorsa kuru sizi diye tabir ettigimiz sekilden de olabilir,hersey olabilir kisacasi..

Gecmis olsun dileklerimle....

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

veterınere goturmeden burdan gormeden bır tanı koymamız zor..ama sıslık varsa kusunuzun rahatlaması ıcın bızlerın kullandıgı bengay volteren tarzı pomatlardan surebılırsınız..

Geri