çatalcalı kuşcu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemayata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Öcelikle aramıza hoşgeldiniz cem bey,maşallah çok güzel taklacılara sahipsiniz,gülperçeminden,sabunisine,çakmaklısına kadar.Oyunlarıda umarım en az kostümleri kadar güzeldir.

hoşbulduk gerçekten feci denecek şekilde oyunlu elimdeki kuşlar yerim müsait olmadığından artık uçuramıyom işte sabuninin dişini takladan yerden kaldıramıyom :) şuan için elimde fazla kuş klamadı ama sadece 16 kuş var damızlık olarak birde yavruları tabi kısmet olursa dök yapıcam hepsini

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Cem bey.
Maşallah güzel kuşlarınız var.
"dök yapıcam kuşları"demişsiniz "dök" ne demek oluyor.

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Cem bey.
Maşallah güzel kuşlarınız var.
"dök yapıcam kuşları"demişsiniz "dök" ne demek oluyor.

afedersin kontrol etmeden gönderdiğim için yanlış yazımı görmemişim. dönek alıcam yani bunların yerine

Bende Sabuni beslemeyi cok istiyorum cok asil kuslar yürüyüşleri duruşları mükemmel.Fakat denizlide fazla yoq sabuni bildiginiz gibi cogunluk azman ve dönek. :hungur:

zevk meselesi hoşunuza giden neyse onu besleyin moda takip etmeden işte o zaman iyi bir kuşçu olma yoluna gireriz.

Maşşallah Diyelimde NAzar Değmesin Kuşlara.Kuşların Hepsi Çok Güzel Güle Güle Besle Abicim. :tamam:

öncelikle kuşların cok güzel kardeş güle güle beslede sen yerim yok diyon azltcam bide yazıyon dönek beslicem anlamadım ben seni ya

Geri