Çatı Arası kümesim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dogukan cetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Dogukan Çetin
Meslek
Lise Ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
Çata arasında 4 aydır beslemekde oldugum kuşlarım...Maalesef herkez gibi bende kırma kuşlarla başladım:)

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1266.webp
    Fotoğraf1266.webp
    34.7 KB · Görüntüleme: 3,101
  • Fotoğraf1269.webp
    Fotoğraf1269.webp
    9.1 KB · Görüntüleme: 3,050
  • Fotoğraf1270.webp
    Fotoğraf1270.webp
    19.2 KB · Görüntüleme: 3,137
Mülakat erkek
Dönek dişi
yavru bilinmiyor:D

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1125.webp
    Fotoğraf1125.webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 3,107
  • Fotoğraf1276.webp
    Fotoğraf1276.webp
    21.8 KB · Görüntüleme: 3,099
  • Fotoğraf1265.webp
    Fotoğraf1265.webp
    45.8 KB · Görüntüleme: 3,065
oynar erkek
mavi erkek

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1239.webp
    Fotoğraf1239.webp
    39.1 KB · Görüntüleme: 3,123
  • Fotoğraf1277.webp
    Fotoğraf1277.webp
    27.6 KB · Görüntüleme: 3,146
  • Fotoğraf1273.webp
    Fotoğraf1273.webp
    14 KB · Görüntüleme: 3,133
yorumlarını eleştirilerinizi ve önerlerinizi bekliyorum:)

Ekli dosyalar

• Fotoğraf1274.webp
    Fotoğraf1274.webp
    26.8 KB · Görüntüleme: 3,129
  • Fotoğraf1271.webp
    Fotoğraf1271.webp
    37.1 KB · Görüntüleme: 3,145
Bence kırma kuşlarla başlama çünkü büyük oranda nasıl başlarsan öyle devam ediyor. Bende ilk seninle aynı mantıktaydım; kuş olsunda ne olursa olsun diyordum ama sonradan aklım başıma geldi. En iyi 1 veya 2 ırk.. İllede karışık beslemek istiyorsanda kırma sokma araya herşeyin en iyisi olsun uçururken ayrı uçurursun...

............SİNAN ÖZTEKİN...............

çatı arası kışın çok soğuk yazında çok sıcak oluyor ama hayırlısı

zaten dönek beslemeyi düşünüyorum sadece..fakat uralarda b esleyen olmadıgı için maalesef güzel bir çift edinmiyorum:) genede tşekkürlerç..

kırma kuş besleme kötü olsun kendi ırkı olsun.sana bi tavsiye oraya 4 takım posta at çoğalsınlar hem yarışa flnda katılabilirsin.

Selamlar Doğukan
Herkez gibi bende kırma kuşlar ile yetiştiriciliğe başladım demişsin.İmkanlar dahilinde elindekileri kısa zamanda geliştireceğini düşünüyorum... Eğer böyle bir yola başvurmazsan elinde ki kuşlar seni ister istemez tutakçı yapar,gözün hep havada uçan güzel kuşları izler ve onları yakalamaya uğraşırsın...
Yeri gelmişken;Havadan gelen kuş seni iyi kuş sahibi yapmaz,tutakçı yapar.Kısa da olsa bilmem anlatabildimmi?

Benim Kümeste Çatı Arasında Giriş Aynı Ancak ben alıştıramadım bi türlü kuşları giriş çıkışa Sen Nasıl Alıştırdın Yardımcı olurmusun ! (Kuşların çok güzel Maşallah) 1.resimdeki gibi üsten giriş çıkış

Kümesin bulunduğu kısmın altında sıcak oda varsa kışın da sıcak oluyor kümes. Benim bi abim çatı altına kümes yaptı yaz kış yavru olabiliyor, kışın dışarıda kar olmasına rağmen kümesin içi o kadar sıcak ki anlatamam. Alt katta soba yanıyor çünkü .Bence sizde kümesinizi biraz düzenleyip sadece limon kasası koyarak kuş bakmayı deneyiniz. Ve tek bir ırk üzerine yoğunlaşıp o ırkı çoğaltırsanız kuş beslemekten daha zevk alacağınıza eminim..

ben senin yerinde olsam cam gördüm orda camdan tahta uzatırdım öyle alıştırırdım

Geri