Çatı Arası Kuş Besleyenler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan basmatepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

basmatepe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah atila
Meslek
özel şirket
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar balkonda beslediğim kuşlarımı güven ve zevkli uçurma açısından çatı arasına taşıdım , bu şekilde bir yer yaptım , çatı deliği yuvanın hemen sol tarafında kuşlarımdan sadece sabunileri balkonumda uçurmuştum kısa bi süre şimdi tüm kuşlarımı çatı arasına alıştırmak izin neler yapmalıyım çatının üstünü kuşlarıma nasıl tanıtacağım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum . Saygılarımla...

Ekli dosyalar

• 200909241514_062.jpg
    200909241514_062.jpg
    591.4 KB · Görüntüleme: 1,861
  • 200909241515_064.jpg
    200909241515_064.jpg
    593.1 KB · Görüntüleme: 1,869
  • 200909241515_065.webp
    200909241515_065.webp
    174.9 KB · Görüntüleme: 1,945
bende bir ara besledim
ben kuşların kanadını bantlayıp çatıda yemledim fakat yanlarında durman lazım bazı şeylerden korkup çatıdan atabilirler ilk olarak erkeği boşla dişiyi bırakıp gitmez büyük ihtimalle 1 2 gün bantlı tanıtırsan çatıyı alışırlar sabuniler eğer uçtuysa daha çabuk alışırlar inş. kuşların cabuk alışırlar hersey gönlünce olsun

KUBİLAY AYDIN....

Kuşlarını bir kaç zaman bantlı saldınmı alışırlar.Fakat ben daha değişik,bir öneri vereceğim eski fırın tepsisne sıvalık kum koyarsan kuşların ın taşlıkları daha iyi calışır,geniş bir kaba bağday ekersen yeşillikte yerler daha sağlıklı olurlar ,
kolay gelsin iyi kuşlar alırsısn umarım .saygılarımla Ö PAPATYA

tşkler...

arkadasım merhaba ufak bı telden salma yap kusları hergun onun ıcıne catıya bı yerede koy o salmayı 1 hafta 10 gun kalsın onun ıcınde etrafı tanırlar zaten daha sonra erkeklerı ufak ufak aksamustlerı acarsın alısırlar selamlar

tşkr ederim kardeşim , şu an bi çift sabunim alıştı sayılır yani sağdan soldan salıyorum uçuyorlar gelip yuvalarınada giriyorlar , erkek arabımıda salıyorum çatıdan biraz yükselip oyun yapıp tekrar çatıya iniyor ve yerine yuvasına oda giriyor diğer kuşlarımı hiç denemedim bu şekilde acaba erkek arabın dişisinide yarın o şekilde çatıya bıraksam kaçarmı ? yada şöle söyliyeyim kuşlarımın hepsini çatıya salsam alışkınlar olduğu için onların yanında girip çıkarak yuvaya alışırlarmı.

Geri