ÇATI KÜMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0404
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

0404

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yılmaz
Meslek
kaya
İlgi Alanı
Kediler
SELAM ALEYKUM BENIM CATI KOMPLE ZARF SEKLINDE KAPALI NASIL BIR KUMES YAPABILIRIM YARDIMCI OLMAK AMACI ILE RESIMLI VEYA CIZIMLI FOTO VEYA YORUM YAZABILIRMISINIZ

CATI BU SEKILDE

Ekli dosyalar

• CATI.webp
    CATI.webp
    2.3 KB · Görüntüleme: 201
Çatıda ışık girecek bir yer varmı çatıya çıkış yeri pencere gibi

Çatıda mülkiyet problemi yoksa kenarda parapet varsa çatı örtüsünün ve izolasyonun durumuna göre ufak tefek düzenlemelerle çok güzel bir kümes yapılabilir. Ama en önemlisi havalandırma olacaktır. Sorularınıza göre destek olmaya çalışacağım.

Çatıda mülkiyet problemi yoksa kenarda parapet varsa çatı örtüsünün ve izolasyonun durumuna göre ufak tefek düzenlemelerle çok güzel bir kümes yapılabilir. Ama en önemlisi havalandırma olacaktır. Sorularınıza göre destek olmaya çalışacağım.
MULKIYET YOK KENDI EVIM AMA NASIL YAPACAGIMI BULAMADM VARSA RESIMLI BIR ANLATIM COK IYI OLURDU

PARAPET DEDİGİNİZ KORUMA DUVARI VAR AMA CATI ONUN UZERINE BINDIRILMİŞ

PARAPET DEDİGİNİZ KORUMA DUVARI VAR AMA CATI ONUN UZERINE BINDIRILMİŞ
Hocam bende çatı arasında bakıyorum yarın kumesin ve etrafin resmini yuklerim siteye öncelikle güneş ışığı alması lazım çatının içinin az da olsa bi de hangi şehirde yaşıyorsun onuda soylersen kümes yalıtım konusunda yardımcı olabilirim

Hocam bende çatı arasında bakıyorum yarın kumesin ve etrafin resmini yuklerim siteye öncelikle güneş ışığı alması lazım çatının içinin az da olsa bi de hangi şehirde yaşıyorsun onuda soylersen kümes yalıtım konusunda yardımcı olabilirim
Yada numaranı yazarsan whatsaptan detaylı video atabilirim

Yada numaranı yazarsan whatsaptan detaylı video atabilirim
istanbul da yasıyorum silivri bölgesi 05332610044

Videoda bir çatı arası kümesi örneği var fikir vermesi açısından.

Geri